luktopod Posted September 20, 2004 Report Posted September 20, 2004 dosta su slabiji igraci na yahoo...
The Requiem Posted September 29, 2004 Report Posted September 29, 2004 Najbolje bi bilo da napravimo neki turnir uzivo... pa da se igramo ( ako ima vise ljudi zainteresovanih iz Beograda ), dok je jos lepo vreme pa odemo na kalis recimo Sah sam kao klinac igrao onako za svoju dusu a sada sve sto sam stariji sve manje igram... Preko neta sam igrao bilijar na yahoo games ima i sah... ja sam za aj se javi na pp, a jos bolje ako ima jos zainteresovanih, pa na Kalish, onako penzionerski usput, nisam u formi, imah pauzu od 2-3 godine do zimus, a i tad nije bilo bas ozbiljnijih protivnika, tako da me je sada lako pobediti
The Requiem Posted September 30, 2004 Report Posted September 30, 2004 do jaja! jos bar neko da se javi, da nas ima za dve table, da napravimo turnir : ajde samo da pozurimo, uskoro ce biti hladno za blejanje na Kalisu, a i ispiti se blize (oktobar ) ps. sto se yahoo-a tice, zamajavah se samo sa ortakom koji btw ne zna da igra, pa je to vise bila edukacija njega nego prava partija.ma lepse je imati 3D tablu ispred sebe. al zbog prostorne udaljenosti, dobro je i preko neta
Shunka Posted October 6, 2004 Report Posted October 6, 2004 Nikada nisam umeo da ga igram... Ima ludaka u mojoj skoli koji igraju napamet, i to na lokacijama poput autobusa...
luktopod Posted October 9, 2004 Report Posted October 9, 2004 ima ih mnogo veruj mi! inache sahisti su najzamajaniji ljudi
luktopod Posted December 14, 2004 Report Posted December 14, 2004 ajd ako je neko trenutno na chess21.com nek me cimne, ja sam zvonko pa da igramo malo.rating mi je trenutno oko 2000... dosadili mi vise spanci, peruanci...
-Abraxas- Posted December 19, 2004 Report Posted December 19, 2004 vidicu mozda ja dodjem pa da vam pokazem kako se ogra!!!hehe inace obozavam sah i igram u klubu
fiction Posted December 21, 2004 Report Posted December 21, 2004 Shvatam ja da je to umna igra ali mene masu smara.Ali opet respect, nekad sam ga stvarno volio igrati
genius Posted December 30, 2004 Report Posted December 30, 2004 Ja volim shah, igrala ga kao klinka po turinirima...i tako...ali volim staromodini, mushema i velike figurice ili drveni shah, kompjuterski shah me interesuje manje nego nikako.
Millosh_024 Posted January 13, 2005 Report Posted January 13, 2005 Malo je glupo igrati on-line ili dopisno jer ne znaš da li protivnik koristi chessmaster ili tako nešto. Uostalom,možeš i sam da to radiš,čisto da se posavetuješ u vezi poteza pa...
luktopod Posted January 28, 2005 Report Posted January 28, 2005 to je sranje, ja igram na min. tako da protivnik nema vremena da........ mada ima onih koji bezv. vucu poteze, samo na zastaicu igraju...
luktopod Posted January 31, 2005 Report Posted January 31, 2005 e, idem na chess21.com,vi se ebite tu
KinSlayer Posted April 25, 2005 Report Posted April 25, 2005 Zar ovde ne treba da bude fantazija, SF & role playing??? Sah?!?!?!!?!?!?!
The Requiem Posted May 4, 2005 Report Posted May 4, 2005 Najbolje bi bilo da napravimo neki turnir uzivo... pa da se igramo ( ako ima vise ljudi zainteresovanih iz Beograda ), dok je jos lepo vreme pa odemo na kalis recimo i ja sam za!!!!!!!!!!! Evo, pocelo je lepo vreme, mogli bismo da se organizujemo konacno, pa na Kalis Za sada su ucesce potvrdila dva igraca: Genius i moja malenkost , predpostavljam da su i ovi, gorecitirani jos uvek za Dakle, ajmo, prijave, organizacija ...
Alita Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Evo i ja cu se skromno prikljuciti, pa cu ti isprasiti tur, Javore ! Da, al neka bude posle junskog ...
Ω Posted May 18, 2005 Report Posted May 18, 2005 Ajmo da se svi ujedinimo pa da operemo penzose i istrebimo ih sa kalisa...
Recommended Posts