Теша Тешановић Posted July 16, 2008 Report Posted July 16, 2008 joj sto sam sinoc odro sashu matića na silmultanke. moro je ćora da mi isplati 200 jevreja al posto te pare nije imo kod sebe a dogovor se valja ispostovati uvalijo mi neki gadan krek. jos me boli glava...nista to nevalja. uhhh koji je slepac ispao
stivi1 Posted August 7, 2008 Report Posted August 7, 2008 au ljudi, pa znam pravila otkako sam se rodila Pa kako onda ne znas da napravis rokadu?
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Ima li nekog da voli sah? Ja ga obozavam i u poslednje vreme ga dosta igram... Ja sam igrala sah kao klinka zahvaljujuci mom matorom, koji je sahovski velamajstor, mada vec godinama nisam ni videla sahovsku tablu...Jbga...To je jedini 'sport' u kojem sam se ikada okusala...
BraniSlava-Nazi sponzorusa Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 )--> QUOTE ( @ 26. 8. 2008, 21:07) <{POST_SNAPBACK}> May i ask, kako ti se zove stari ? =) No you may not...Zato sto on godinama vise ne igra...Ali uopste ne igra...Nekako se smorio kad je dosao do te titule...Tuzno
Fallen_Angel Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 (edited) He,he i ja wolim shah...Moj cjale je danas otishao u neku banju imaju neki turnir(mislim) tamo... A ja igram shah...josh od malena Edited October 16, 2008 by Falen_Angel
Dead Man Walking Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Ja se ubih da nađem nekog da igramo... Cimera puškom teram da igramo i svaki put i kad prihvati igra preko *urca. Moraću da odem u park da se pridržim penzosima kolko vidim...mada nisam ih viđao u ns-u ko što ih ima na Kalemegdanu...
Fapril ethereal Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 sinoc se setam sa ribom po Kalemegdanu i vidim stoje figure na jednoj tabli posle one fontane! i dvojica penzionera sede i pricaju i ne igraju! aj reko da izazovem nekog na deathmatch,medjutim devojka je hitro reagovala i u tome me sprecila!guska! ne bi znao sta bi ga snaslo!
Dead Man Walking Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Bogami ja mislim da oni deru ko ludi. Toliko puno igraju da moraju znati. Ne bih smeo o neke pare da igram to je sigurno
Fapril ethereal Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 imao sam sahovskog iskustva sa njima i mogu da kazem da su matorci,jako zajebani...mada sam uvek pruzao kvalitetan otpor i redovno ih dobro oznojio...nisam nikad igrao sa nekim iz Kalemegdan Crew-a,ali sam redovno dobijao pohvale od matorih protivnika! najbolji mi je trip bio kad odemo kod komsije ja i cale,gde se jos skupi par komsija,starijih ljudi i cepamo turnir u sahu! napolju minus 10 stepeni,januar mesec...padne tu i rakijanje,prshuta za nabosti,zajebancija,proverene informacije i rasprava iz sfere politike...
Sandman Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Znaci ti si onda vec iskusio kako je to biti penzioner.
Grob Bez Dna Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 najbolji mi je trip bio kad odemo kod komsije ja i cale,gde se jos skupi par komsija,starijih ljudi i cepamo turnir u sahu! napolju minus 10 stepeni,januar mesec...padne tu i rakijanje,prshuta za nabosti,zajebancija,proverene informacije i rasprava iz sfere politike... tr00!
hypnos Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 pa onda poslije partije ide analiza gdje je ko pogrijesio
Fapril ethereal Posted October 16, 2008 Report Posted October 16, 2008 Znaci ti si onda vec iskusio kako je to biti penzioner. da,da...jedva cekam da se penzionisem... pa onda poslije partije ide analiza gdje je ko pogrijesio ima i toga!
hypnos Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 meni je ta analiza uvijek bila smijesna meni je cale sahista pa sam ponesto naucio od njega
the lad Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 Post-mortem analiza puno vredi. Btw, poceo je mec za prvaka sveta, Anand - Kramnik. Danas se igra treci mec.
Fapril ethereal Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 ja cekam Otvoreno Prvenstvo Kalemegdana!
the lad Posted October 17, 2008 Report Posted October 17, 2008 ja cekam Otvoreno Prvenstvo Kalemegdana! Kad se odrzava ? I koji je prosecan rating, ako znas ?
El Karnisero Posted April 6, 2009 Report Posted April 6, 2009 Melodicus Deathus(ili kako mu je vec nik) i ja sad cepamo preko interneta sah.Majku mu njegovu za sad vodi 15-11.Proklet bio.
blondie Posted April 9, 2009 Report Posted April 9, 2009 meni je ta analiza uvijek bila smijesna pa nije smijesna, iz nje zapravo najvise naucis. prostudiras greske i vidis koliko si glup. meni je to omiljeni dio
Footog Qpoos Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 vezano za sah...al nije sah...zimi kada je hladno odes u sahovski klub...malo da se zgrejes...klub poluotvorenog tipa,mos preko dana da popijes jeftino pivo..kada dodjes par puta,kada te upamte,onda mos nekad i nocu da dodjes da popijes nesto i da se malo zgrejes...dobri su mi penzosi sto pikaju saha...piju pivce i uzivaju...dvojica igraju,a dvojica sufliraju...
blondie Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 haha ziva istina.. moj stari otiso kod dede jedan dan da ga posjeti, kucao na vrata pola sata, deda ne otvara.. a kaze stari da cuje unutra neke glasove.. i tako odustao stari, otisao kuci, i zove dedu da vidi sta se desava.. a deda veli - igrali smo sah, nismo mogli da prekidamo cak ni na 3 sekunde da otvore vrata... penzosi su posebna vrsta haha
hypnos Posted April 10, 2009 Report Posted April 10, 2009 pa nije smijesna, iz nje zapravo najvise naucis. prostudiras greske i vidis koliko si glup. meni je to omiljeni dio nisi me shvatio.naravno da je dobro to,vidis gdje si pogrijesio i naucis neke stvari.moj cale stalno igra sah sa komsijom i kad rade tu analizu oni se stalno nesto svadjaju i zbog toga mi je smijesna
Recommended Posts