Jump to content

Recommended Posts

• 3 weeks later...
  • 3 weeks later...
Posted
Ima li nekog da voli sah? Ja ga obozavam i u poslednje vreme ga dosta igram...

Ja sam igrala sah kao klinka zahvaljujuci mom matorom, koji je sahovski velamajstor, mada vec godinama nisam ni videla sahovsku tablu...Jbga...To je jedini 'sport' u kojem sam se ikada okusala... :icon_ne:

• 1 month later...
Posted (edited)

He,he i ja wolim shah...Moj cjale je danas otishao u neku banju imaju neki turnir(mislim) tamo... A ja igram shah...josh od malena    :mhihi:

Edited by Falen_Angel
Posted

Ja se ubih da nađem nekog da igramo... Cimera puškom teram da igramo i svaki put i kad prihvati igra preko *urca.

Moraću da odem u park da se pridržim penzosima kolko vidim...mada nisam ih viđao u ns-u ko što ih ima na Kalemegdanu...

Posted

sinoc se setam sa ribom po Kalemegdanu i vidim stoje figure na jednoj tabli posle one fontane! i dvojica penzionera sede i pricaju i ne igraju!

aj reko da izazovem nekog na deathmatch,medjutim devojka je hitro reagovala i u tome me sprecila!guska!

ne bi znao sta bi ga snaslo!

Posted

imao sam sahovskog iskustva sa njima i mogu da kazem da su matorci,jako zajebani...mada sam uvek pruzao kvalitetan otpor i redovno ih dobro oznojio...nisam nikad igrao sa nekim iz Kalemegdan Crew-a,ali sam redovno dobijao pohvale od matorih protivnika!

najbolji mi je trip bio kad odemo kod komsije ja i cale,gde se jos skupi par komsija,starijih ljudi i cepamo turnir u sahu!

napolju minus 10 stepeni,januar mesec...padne tu i rakijanje,prshuta za nabosti,zajebancija,proverene informacije i rasprava iz sfere politike... :rockdevil:

Posted
najbolji mi je trip bio kad odemo kod komsije ja i cale,gde se jos skupi par komsija,starijih ljudi i cepamo turnir u sahu!

napolju minus 10 stepeni,januar mesec...padne tu i rakijanje,prshuta za nabosti,zajebancija,proverene informacije i rasprava iz sfere politike... :rockdevil:

tr00!

• 5 months later...
Posted
meni je ta analiza uvijek bila smijesna

pa nije smijesna, iz nje zapravo najvise naucis. prostudiras greske i vidis koliko si glup.

meni je to omiljeni dio :)

Posted

vezano za sah...al nije sah...zimi kada je hladno odes u sahovski klub...malo da se zgrejes...klub poluotvorenog tipa,mos preko dana da popijes jeftino pivo..kada dodjes par puta,kada te upamte,onda mos nekad i nocu da dodjes da popijes nesto i da se malo zgrejes...dobri su mi penzosi sto pikaju saha...piju pivce i uzivaju...dvojica igraju,a dvojica sufliraju... :)

Posted

haha ziva istina.. moj stari otiso kod dede jedan dan da ga posjeti, kucao na vrata pola sata, deda ne otvara.. a kaze stari da cuje unutra neke glasove..

i tako odustao stari, otisao kuci, i zove dedu da vidi sta se desava.. a deda veli - igrali smo sah, nismo mogli da prekidamo :)

cak ni na 3 sekunde da otvore vrata... penzosi su posebna vrsta haha :)

Posted
pa nije smijesna, iz nje zapravo najvise naucis. prostudiras greske i vidis koliko si glup.

meni je to omiljeni dio :)

nisi me shvatio.naravno da je dobro to,vidis gdje si pogrijesio i naucis neke stvari.moj cale stalno igra sah sa komsijom i kad rade tu analizu oni se stalno nesto svadjaju i zbog toga mi je smijesna

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...