Jump to content

Recommended Posts

Posted

А убеђен сам да је постојала тема о њима. Скоро им изашао албум "Death Brigade" за Heavy Artillery. Слушао неко?

Posted

Опет ти са именима. Почећу мајке ми да ти бришем постове где коментаришеш име, ако не буде макар један коментар у вези музике.

Posted

Е, али ово је стваро један од бендова код кога ти се име не свиђа, али музика можда и хоће. Добри су и нису простаци (проста музике, хоћу рећи) као Toxic Holocaust. Искрено, њих ни ја нисам успео да сварим. превише је оно панкерски, али не на добар начин.

Posted

Kao sto sam rekao na nekoj temi,skinuo sam Toxic Holocaust i ono je stvarno nevidjeno sranje.

Ovaj bend cu naci,pre svega zato sto su iz Las Vegasa,to mi deluje zanimljivo.Nego reci,na koji je fazon ovo?Neka tehnikalija,ili spidacina?

Posted

Рећићу само да ниједан нови бенд из Америке нема техникалија. Сви су спидачина.

Усоталом, имаш на њиховој страни на мајспејсу доста песама, па можеш и да процениш свиђа ли ти се или не и да ли је вредно скидања.

Posted

nabavio sam ja ovo pre neki dan, al nikako da preslusam. Valdja cu da preslusam ovih dana u potpunosti, ali kec je opasan nema sta :rockdevil: jedino je produkcija slabija cini mi se.

Posted

Bogami kakav bend sunac mu :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Old school thrash kvlt :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

When Will You Die!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil:

Obavezno da se nabavi :pivopije:

jedino produkcija kvari utisak malo

• 1 month later...
Posted

Koje djubre od benda. Preslusah oba albuma, kpija starih svapskih kultova, Bathory... Kad vidim klince od 18 godina kako ne priynaju nista sto je izaslo posle '86, stomak mi se prevrne, ali sad je to u modi. Avoid!

Posted

То да клинци напредују са смало зрелијом музиком. Сви крену са сировином због енергије. Ко зна где ће их пут нанети.

• 4 years later...
  • 3 years later...
Posted

:haha:

Pa pomenuo sam Boska odmah u pocetku sto mi je spustilo gard da zavrsim post u nekom mirnijem tonu.... valjda je i "nista narocito" dovoljno da odvrati narod.