Guest Bata Životinja Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Varljivo leto '68 Dečko koji obećava Lepa sela lepo gore Maratonci Ko to tamo peva Quote
Aces High Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 jaooooooooooooooooooooooo pa de me nadje.............imam ih ko kineza ne mogu da ih uvrstam u 10 a kamoli u 1 hehe pa ovako da krenem: Maratonic, Varljivo Leto '68, Profesionalac, Balkanski Spijun, Mali Svet, Ko To Tamo Peva, Mi nismo Andjeli 1 i 2 (3 je zivo sranje) , Kad PoRastem Bicu KenguR, Ivkova Slava, Kako je propao R'N'R, Lepa Sela Lepo Gore, Rane, Davitelj Protiv Davitelja............... jaooooooooo smuci ce vam se zivot..............ovde cu stati a mogu jos mnogo da ih nabrajam......... Quote
Ma Jelena. Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Mrtav 'ladan mi je mozda najgotivniji =] Quote
Aces High Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 e eto zaboravih Mratv Ladan pa ne mogu sve da najbrojim..........tako kako vi pisete tako cu se ja i setiti........ Mrtav Ladan je zakon, zivela ti meni.......... Quote
_powerslave_ Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Kad porastem bicu kengur... zaboravih... a jedan od smeshnijih koje gledah... Quote
Aces High Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 da stvarno jako je dobar..........ma ugalvnom su nasi domaci jako dobri.........ovi stari....... a i poceli su da prave i sad nove dobre.......ranije (malo) nisu bas snimali tako dobre....... Quote
זאבים Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 Mi nismo andjeli I Lajanje na zwezde Dawitelj protiw dawiteLja Quote
Triad_1 Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 (edited) ima ih dosta, ali 'ajde pokusacu da ne preteram sa nabrajenjem Andjeli 1 Maratonci Balkanski spijun Ko to tamo peva Sabirni centar Kako je propao rock 'n' roll i tako dalje i tako redom i.... odlicna nam je kinematografija, mada u poslednjih nekoliko godina oskudevamo sa dobrim filmovima. sta da se radi!? Edited February 10, 2008 by triad1 Quote
RNA Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 (edited) Све поменуто у претходном посту и још бих свакако додао "Лепа села лепо горе" и "Вариола вера". Edited February 10, 2008 by RNA Quote
kuruz Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 Mi nismo andjeli I Lajanje na zwezde Dawitelj protiw dawiteLja А да пробаш на српском? Варљиво лето... Јагодинка... 1 Quote
Hell on Earth Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Secerna vodica, Pejzazi u magli, Deja-vu, Variola vera, Tito i ja, Balkanski spijun, Mlad i zdrav kao ruza, Leptirica, Sveto mesto i jos neki. Na zalost, imamo mnogo vise losih filmova, nego dobrih. Quote
ba+a. Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Chudo da niko nije pomenuo Chetvrtog Choveka . Quote
vudun Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Secerna vodica, Pejzazi u magli, Deja-vu, Variola vera, Tito i ja, Balkanski spijun, Mlad i zdrav kao ruza, Leptirica, Sveto mesto i jos neki. Xexe...lepo je što se neko setio kultne Šećerne vodice. Najbolja Buletova uloga (Nenad), uz Čedu iz gospođe ministarke!!! Zaboravih da, osim ''Davitelja'', spomenem još jedan kultni film - ''Šmeker'' sa Lauševićem u gl.ulozi. Maratonci se već podrazumevaju, u svakome od nas... Quote
Goxy Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 maratonci nacionalna klasa varljivo leto Quote
RNA Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ладно сам заборавио "Варљиво лето", ц ц ц... Quote
Feniks . Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Maratonci , Balkanski spijun, Varljivo leto...Tesna koza(pogotovo prvi) , Nacionalna klasa... Voleo sam i Zikinu dinastiju... Davitelj protiv davitelja, naravno! I umalo da zaboravim, dobar je i Kako je propao rnr... Quote
VeronikaJeOdluchilaDaUmre Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Decko koji obecava Deja-vu kad porastem bicu kengur Variola Vera Klopka Hadersfild Karaula Nesto izmedju Kad budem mrtav i beo Davitelj protiv davitelja Quote
RNA Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 "Кад будем мртав и бео" је култ над култовима, поготово кад Драган запева "Пред сваки излазак у град ја се питам..." Quote
Grob Bez Dna Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 kad porastem bicu kengur, sveto mesto, leptirica, maratonci....itd Quote
WoI Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Decko koji obecava Deja-vu kad porastem bicu kengur Variola Vera Klopka Hadersfild Karaula Nesto izmedju Kad budem mrtav i beo Davitelj protiv davitelja Ajde ovo al gde bas Variola Vera majku mu to zato sto serbedzija nagna onu medicinsku sestru a? :) Quote
ProgressiveR Posted February 15, 2008 Report Posted February 15, 2008 Meni je omiljen "Čarlston za Ognjenku" Otpirlike sledeće: "Maratonci" "Lajanje na zvezde" "Lepa sela lepo gore" "Kako je propao R'n'R" "Balkanski špijun" Oni koji su mi se dopali pored ovih (od novijih): "7 i po" "Lavirint" Nažalost, nisam sve filmove ni odgledao, tako da bi se eventaulno ova lista mogla proširiti ... i da, jel sam zaboravio da pomenem da mi je najomiljeniji "Čarlston za Ognjenku" ?? Quote
marcoman Posted February 18, 2008 Report Posted February 18, 2008 svi ratni, dizelaski, milorade/zivorade su teska govna a takvi cine jedno 90% svih domacih filmova Quote
ProgressiveR Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 ... milorade/zivorade ... 3 bambija za ovo !!! Hahhahah! Odvalio sam se. Ovo ulazi u moju zbirku citata! Quote
RNA Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Ух, заборавио сам "Видео јела, зелен бор". Quote
Mazrim Taim Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Uh, definitivno leptirica!!! OJ BABA MILANIJA!!! SACUVA LI DJEVOJKU??? MLADENCI,DISTE SE!! STA CE ZA NOCAS DA OSTANE? :) :) :) Quote
Recommended Posts