Novaliis Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Lajanje na zvezde, mada izbor i nije tezak, vecina domacih filomva je ocaj Kao npr. Lajanje na zvezde. Quote
RNA Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Lajanje na zvezde, mada izbor i nije tezak, vecina domacih filomva je ocaj Трк на проучавање домаће кинематографије, под хитно. Кад неко овако нешто изјави, јасно да је гледао 3 домаћа филма или мање. Quote
oʞɾoƃ Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Kao npr. Lajanje na zvezde. To htedoh reći. I veličanje Anđela mi je isto smešno, kakav teški kurac od filma... Sva tri dela. Quote
Imrahil Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Трк на проучавање домаће кинематографије, под хитно. Кад неко овако нешто изјави, јасно да је гледао 3 домаћа филма или мање. Gledao sam ih dosta Ne podnosim domace filmove, gledao sam pre par meseci Klopku i Sejtanov ratnik, i to su mi bili prvi domaci filmovi koje gledam posle 4-5 godina Quote
RNA Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 И баш си њих нашао да гледаш. Овде пре свега мислим на старе домаће филмове. Ретко који новији може да достигне култ тих неких старијих остварења. I veličanje Anđela mi je isto smešno, kakav teški kurac od filma... Sva tri dela. Мали си ти још, па не знаш шта ваља. Први "Анђели" су тешки култ. Ова друга два су комерцијални покушаји, ништа више, најлошији филмови које је Драгојевић урадио. Quote
Divlji Tigar Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 Заборавио сам проклете "3 карте за Холивуд". Какав култ од филма! U tom filmu je Leka odigrao svoju životnu ulogu. Quote
marko.nocturne Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 (edited) 1. - Kako je propao rock'n'roll /APSOLUTNO PRVO MESTO, BEZ KONKURENCIJE/ 2 - Sretno Dijete 3 - Lavirint 4 - Dečko Koji Obećava 5 - Ko To Tamo Peva 6 - Maratonci Trče Počasni Krug 7 - Lajanje Na Zvezde 8 - Paket Aranžman 9 - Lepa Sela Lepo Gore 10 - 4ti čovek (opak film) EDIT : preleteo sam temu ponovi i setio se nekih odlilnih pa bih da doturim u listu sledece... 11 - 7 i po 12 - Sabirni Centar ("Mi se izvinjavamo!" ) 13 - Verljivo Leto 68 14 - Šejtanov Ratnik (ovo je remek delo kojim budžetom i opremom je radjen...verujte mi) ja pod "našim" podrazumevam kinematografiju u EX-YU Edited September 7, 2008 by pokojni_toza 1 Quote
Imrahil Posted September 7, 2008 Report Posted September 7, 2008 И баш си њих нашао да гледаш. Овде пре свега мислим на старе домаће филмове. Ретко који новији може да достигне култ тих неких старијих остварења. Sejtan mi se svidja, Klopka mi je nista posebno. Gledao sam starije filmove, ima dobrih, ima losih, ali ih ipak generalno ne volim Quote
Dimitri Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Lepa Sela Lepo Gore,Kengur,Maratonci,Varljivo Leto `68,Ko To Tamo Peva... Quote
Feniks . Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Ako sam dobro video, ponovo na rts vikendom prikazuju Sijanove filmove...Dakle, bice Maratonci, Ko to tamo peva...Valjda i Davitelj...ako sam zapamtio, termin je 16.45 Quote
Grob Bez Dna Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 aaa, premijere...lepo, lepo. Quote
Runner Posted September 11, 2008 Report Posted September 11, 2008 Omiljeni domaci film... "Vec vidjeno", "Variola Vera", "Tajvan Kanasta", uopste skoro svi filmovi Gorana Markovica. Od Paskaljevica mi je neprikosnoven "Bure baruta", dok sam gledao i neke njegove starije filmove, ali me nisu impresionirali. Od Sijana podrazumjeva se "Maratonci...", "Ko to tamo peva", "Kako sam sistematski unisten od strane idiota" itd. Ostali filmovi - "Mi nismo andjeli" (dobar mi je i drugi, ali je prvi kako rekoste kult, a treci je bas bezveze), "Lepa sela...", "Munje", "Sjecas li se Doli Bel", "Otac na sluzbenom putu", "Kuduz", "Oficir i ruza", "Ubistvo s predumisljajem", ma ima ih masa odlicnih, ali mahom starije proizvodnje. Ovi noviji su dosta nabudzeni sa produkcijske strane, ali od onih koje sam gledao malo koji mi se svidio. Quote
Мајор Гашпар Posted September 15, 2008 Report Posted September 15, 2008 ima neki film sa njim " kako sam sistematski unisten...od necega" zna li neko ime filma?mrzi me da guglam Sledece subote(cini mi se) ce biti prikazan taj film na RTS1. Cista 5! Quote
kIDd Posted September 18, 2008 Report Posted September 18, 2008 Kad Porastem Bicu Kengur - je kvltan film Kangavu Kangavuuu Kangavuu Quote
Fake City Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Maratonci Trce Pocasni Krug Davitelj Protiv Davitelja Balkanski Spijun Remek dela. Quote
Dead Man Drinking Posted September 22, 2008 Report Posted September 22, 2008 Ko to tamo peva Svaki put se oduševim kada gledam ovaj film. Fenomenalan opis 1941, 1980, 2008... Quote
Fake City Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 Zaboravio sam i specijalno vaspitanje, oodlican film. Quote
Ајлин Posted October 13, 2008 Report Posted October 13, 2008 kako je propao rnr ("ambalaža!") oktobarfest ("idem popit pivu!".. mada ne mogu uvek da ga gledam... smori me nekad) maratonci (baš sam juče prolazila pored "kristina kupačice moja" jezera) super mi je i šećerna vodica sa sada već pokojnom sonjom savić i naravno nacionalna klasa. scena kad se parkira ispred šumatovca Quote
salebghouse Posted October 14, 2008 Report Posted October 14, 2008 sijanovi filmovi naravno,variola vera(i danas me strecne poneka scena),kako je propao rnr...ali oktobarfest...valjda jedini film gde bogdan diklic glumi smekera(baba ako place daj joj keks ).i smeker je dobar film... Quote
RNA Posted October 19, 2008 Report Posted October 19, 2008 maratonci (baš sam juče prolazila pored "kristina kupačice moja" jezera) Које је то језеро? Quote
East Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Da ne prebirem po starim stvarima ima toga previse,svidza mi se kako je odradjen Hadersfild od novijih, skroz... Da ne prebirem po starim stvarima ima toga previse,svidza mi se kako je odradjen Hadersfild od novijih, skroz... Quote
Sandman Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 Da ne prebirem po starim stvarima ima toga previse,svidza mi se kako je odradjen Hadersfild od novijih, skroz... Pominjah ga i ja,al' na nekoj drugoj temi. Quote
Ајлин Posted October 22, 2008 Report Posted October 22, 2008 @rna avalsko. jesi bio tamo nekad? Quote
darkonet Posted October 23, 2008 Report Posted October 23, 2008 Spomenucu neke domace filmove za koje smatram da su mnogo dobri i koje svi treba da pogledate Original falsifikata Zivot je lep Gluvi barut Cudotvorni mac Paviljon 6 Osma vrata Poslednji kolosek Oficir s ruzom Prekobrojna Dorotej Slom Bekstva Noz Noz 1969 naravno svi ratni filmovi dolaze u obzir,narocito oni snimani po par godina (Neretva,Sutjeska,Kozara) iz ovoga izuzimam kultne filmove tipa,Maratonci, Ko to tamo peva i sl.... Quote
Recommended Posts