Southern_Marshall Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Vidim da nema teme o ovom bendu i ne znam da li treba da bude na ovom delu foruma....no vashe mishljenje,jel slusha neko? Quote
Out Of Time Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 (edited) ne morash bash da otvorish temu za sve shto ti padne na um... tako bi mogli 600 tema da spucamo za 2 minuta... plus norma jean je ultra ne-avangardan metal bend, a nije ni fora konstatovati ga kao takvog... Edited February 3, 2008 by Out Of Time Quote
Southern_Marshall Posted February 3, 2008 Author Report Posted February 3, 2008 (edited) Ja otvaram teme za one bendove za koje mislim da su dobri,a tvoja stvar je da li te se to svidja ili ne....a ovaj bend je dobar i ako ne treba da postoji tema cimni Lazu pa neka je obrishe. .......i ima avant delove,ali kako vec... Edited February 3, 2008 by Southern_Marshall Quote
Out Of Time Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 (edited) Ja otvaram teme za one bendove za koje mislim da su dobri... pa to, mogli bi 600 tema da otvorimo... a avant metal nije nich... edit: a dal volim, imam dva originala, dvd, interview radio itd... Edited February 3, 2008 by Out Of Time Quote
Southern_Marshall Posted February 3, 2008 Author Report Posted February 3, 2008 Ok,svejedno...neka je onda neko prebaci tamo gde misli da pripada,meni je bilo bolje ovde da stoji ako uopshte treba da postoji tema o njima.... Quote
darthmoog Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 Dajte botch temu ako je vec nema... Quote
necko Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 pa nisu losi, sta znam... nisam nesto preterano ni slusao... imam ova tri albuma sto imaju, plus valjda imam na nekom disku neko izdanje dok su se zvali luti-kriss... Quote
+GoThDOLL+ Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Dajte botch temu ako je vec nema... pa ti je otvori Quote
darthmoog Posted March 16, 2008 Report Posted March 16, 2008 1:44 i mala lekcija kako pojesti sve hardcore bendove + Fear Factory Quote
VoivodBG Posted May 19, 2008 Report Posted May 19, 2008 Puce mi kopca na kajsu kada sam pustio O God The Aftermath album! Znaju momci znanje, iako su im nazivi pesama kilometarski... Quote
necko Posted June 11, 2008 Report Posted June 11, 2008 Norma Jean have announced that the album will feature several guest spots, currently the only two confirmed guests are Page Hamilton of Helmet and Chino Moreno of the Deftones, they have also stated that, "We are not just doing "guest vocal" spots for them either... every band does that... we are going to write songs with them". Quote
darthmoog Posted June 12, 2008 Report Posted June 12, 2008 ^ vest stara od kada se pojavio reedemer Svaka cast za cover Quote
darthmoog Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Dobar riff..ali previshe je ovo postalo meWithoutYou meets These arms are snakes + 1000 slicnih posthc/indie kopija...zajebi ako ovaj album bude ponovo ko reedemer nema vishe drkanja na ovaj bend... Quote
VoivodBG Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Ne dopada mi se ovaj novi cover, a za muziku cemo da vidimo cim iscuri, i slazem se da je Reedemer znatno slabiji album... Quote
Southern_Marshall Posted June 14, 2008 Author Report Posted June 14, 2008 Ma bice dobar album... Quote
VoivodBG Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Norma Jean The Anti Mother Single - Robots 3 Humans 0 pass:www.mediaportal.ru Quote
VoivodBG Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Evo jos jedne nove The Birth Of The Anti Mother Losa mi je prva pesma, kmeci bre previse i nema vise toliko tehnikalije sto se tice muzike, mnogo je to uprosceno Quote
necko Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 Evo jos jedne nove The Birth Of The Anti Mother ajd okaci ovo na rapid ili na mediafire, jebe me megaupload... Quote
VoivodBG Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 The Birth Of The Anti Mother rapidshare Quote
darthmoog Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 (edited) Jes josh jedna...skida se..sto se tiche prve...mhm..meni se svidja..meni je reedemer cool album veoma..ali ta produkcija me ubi..toliko mi smeta ponekada da uopshte ne mogu da ga slusham..previshe su oni na tom albumu prestali da budu norma jean i postali neki mewithoutyou ili minus the bear na momente sta znam..ali cool je to evoluirali su dalje...a produkcija na ovoj pesmi mi je bash legla..potpuno prosta i melem za ushi... edit: Ova druga ubija majke Edited June 25, 2008 by darthmaul Quote
necko Posted June 25, 2008 Report Posted June 25, 2008 The Birth Of The Anti Mother rapidshare danke dobre su obe pesme Quote
Recommended Posts