Josif Visarionovič Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 (edited) Uf,koja kidacina.Kanadski tehcnical death,deathcore... Bas rasturaju likovi,muzika prolazi kroz mozdane vijuge... .357 (2002) - Demo Breathing is Irrelevant (2003) - LP Solace (2005) - LP Split with Despised Icon (2006) - EP Minus The Herd (2007) - LP brisite ovo dupliralo se Edited February 3, 2008 by Steven Seagal Quote
necko Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 e, godinu dana slusam o ovom bendu i nikako da skinem nesto od njih... dobro me podseti Quote
Josif Visarionovič Posted February 3, 2008 Author Report Posted February 3, 2008 http://rapidshare.com/files/.../Io..._2007_.rar.html Quote
necko Posted February 3, 2008 Report Posted February 3, 2008 hvala mada nije meni tesko da nadjem nego sto se ne setim xD Quote
+GoThDOLL+ Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 super su, samo neka tako nastave :) Quote
Лударајко Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 Skinuo mi se Solace, sta ja znam... Bolji mi je Despised Icon. Videcu kakav je ovaj poslednji, skida se i on. Lecturing Raskolnikov (Or How To Properly Stab An Old Woman) - kul ime za pesmu Quote
gadget Posted February 4, 2008 Report Posted February 4, 2008 imaju nekako mnogo seckanja u svakoj pesmi, tako da to stalno zastajkivanje malo postane dosdno i jednolicno. inace, produkcija je odlicna, gitare su bas nabudzene, mozda suvise cista produkcija za moje pojmove sto se tice mathgrind-a nekako vise volim Bodies in the Gears of the Apparatus i Robinson, a stari Cave In je odlican, Kalibas, kao i Found Dead Hanging... Quote
Josif Visarionovič Posted February 4, 2008 Author Report Posted February 4, 2008 Meni je ovaj zadnji definitivno najbolji,bas je oranje gitarama.U pozitivnom smislu Quote
Лударајко Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Skinuo i njega. OK je, ali nisam odusevljen. Sviracki su jaki, nema sta, ali me pesme nekako ne rade... Quote
necko Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Сумњиво ми је то што су радили сплит са DI, пошто су наведени тешко срање. not. Quote
azal Posted February 16, 2008 Report Posted February 16, 2008 meni je novi prejak ali mi oni uopste nisu tehnicki death metal. zvuci kao mnogo brutalan hardcore bend koji dosta slusa meshuggu i voli da se igra sa ritmovima. Scorn Haven mi je trenutno najbrutalnija pesma, zaklao bih dete neko kad je cujem. meni su oni kao ultra brutalna verzija candirije bez jazz i repovanja, ali taj fazon. i super mi je sto je su breakdownovi bas surovi, bas brutalnost kao dying fetus, fazon cim vidis nekog pedera sa siskicama da krene karate spinove da radi, iscupas mu srce. Quote
Josif Visarionovič Posted February 16, 2008 Author Report Posted February 16, 2008 Koga boli lijana sta ti volis Quote
Recommended Posts