Thrashformers Posted February 5, 2008 Report Posted February 5, 2008 Ovaj bend je bio jedan od najpoznatijih u bivshoj Jugoslaviji,ja imam samo Crematory album koji moze da se skine na NONAME-u... Odlichna produkcija za album koji je sniman 89-e,fenomenalne pesme na relaciji Heavy Metal/Thrash Metal,pevach zna da peva za razliku od mnogih pevacha tog vremena..... Ako neko zna koliko josh albuma imaju neka javi..... Quote
RNA Posted February 6, 2008 Report Posted February 6, 2008 На "Игра нараве" диску као бонус има цео "Crematory" албум. ИСкрено, овај бенд је мени увек био више као неки жешћи хеви метал, али ми лично не сметају овде. Одличан бенд. Не знам само каква су последња 2 албума. Quote
Thrashformers Posted February 7, 2008 Author Report Posted February 7, 2008 E tu se slazem sa Boshkom,ali realno tad su heavy bile i divlje jagode,u odnosu na tu poljoprivredu nije ni chudo shto Sarcasm stoji ovde. Quote
RNA Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Нисам могао да верујем јуче кад сам у каталогу Nuclear War Now! Productions, тражећи неке друге ствари, видео и реиздање "Crematory" на винилу. То морам да набавим! Quote
Thrashformers Posted February 9, 2008 Author Report Posted February 9, 2008 Je li a kako nabavljash sve te ploche?Ajde molim te mi pojasni malo.... Chime se ti bavish kad non stop kupujesh te ploche jbt...? Quote
RNA Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 Студирањем, али ми је џепарац довољно добар да свако мало могу да узмем понешто занимљиво. Плус, гомилу добрих ствари набавља у разменама за домаће дискове, које узимам јефтино. Quote
dudi Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Imam prvi na kaseti , To u ono vreme je zvucalo prejako . Oni kazu da su svirali speed metal a i onaj njihov nastup na festivalu u NS je odvalio . Videlo se jos tada da su uvezbani i bez sale su to radili ozbiljno (ili jos i rade) Mada nisam slusao zadnja dva albuma . jedino je zalosno da za preko 20 godina postojanja imaju 4 izdata albuma samo. A onaj vinil moram nabaviti i ja. Quote
RNA Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Јеси ли слушао "Игра нараве"? Није лош, мада много спорих и досадних песама. 'Sarcasm' је са тог одлична. После тог албума имају још 2 која нисам чуо. Колико знам, нису постојали у континуитету све то време, имали су скоро 10 година, можда и више, паузе. Quote
dudi Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Јеси ли слушао "Игра нараве"? Није лош, мада много спорих и досадних песама. 'Sarcasm' је са тог одлична. После тог албума имају још 2 која нисам чуо. Колико знам, нису постојали у континуитету све то време, имали су скоро 10 година, можда и више, паузе. Bas sam to hteo da napisem da su imali sigurno duzu pauzu. Jel znas gde moze da se nabavi taj vinil? Quote
RNA Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Издао их је управо издавач на чијој сам дистро листи то и гледао. Дакле, сајт је www.nwnprod.com. Ако будеш нешто узимао од њих, јави ми да узмем и ја нешто преко тебе, јер им је поштарина за Европу сулуда. Quote
dudi Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Издао их је управо издавач на чијој сам дистро листи то и гледао. Дакле, сајт је www.nwnprod.com. Ако будеш нешто узимао од њих, јави ми да узмем и ја нешто преко тебе, јер им је поштарина за Европу сулуда. Samo 12 $ Ja sam ocekivao da nije ispod 40 Evo pregledacu sta imaju interesantno za mene . Quote
RNA Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 То је и мене изненадило, цене су им сасвим пристојне, али поштарина јебе кеву. За 4 плоче јефтинија тарифа је 26 долара. Quote
dudi Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 То је и мене изненадило, цене су им сасвим пристојне, али поштарина јебе кеву. За 4 плоче јефтинија тарифа је 26 долара. Mogu ja uzeti i tebi jednu plocu ali kada idem u Srbiju to ne znam. Quote
RNA Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Није битно, ја сам научио да чекам. Али, мени више треба Satan's Host оно обично издање од 17 долара... Наравно, и Sarcasm пре него нестане. Quote
Thrashformers Posted February 12, 2008 Author Report Posted February 12, 2008 Pa kako da kupujem ploche kad moram da skupljam pare za brdo festivala....Bolest,koliko se koncerata organizuje ove godine...Jedva chekam Legacy da vidim Testament,Destruction,Rage i Unleashed.... Bice ludo burazeru luudoooo.... Quote
RNA Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Свираш у бенду, вежбајте да постанете много добри, па да вас зову џабе на овакве фестивале. То је решење. Quote
Thrashformers Posted February 12, 2008 Author Report Posted February 12, 2008 Ne znam da li si uopshte slushao nash prvi demo,ali iznenadicesh se koliko se stilski razlikuju nove pesme koje smo napravili i ove stare.... U sushtini ja nikada nisam zeleo da radim klasichan thrash,mada poshtujem sve bendove koji to rade i rado slusham thrash metal(to najvishe i volim)ali uvek smo hteli da to bude neki thrash/death progressive,malo vishe smo zeleli da eksperimentishemo ali nam bubnjar to ne dozvoljava nazalost.....Boljeg ne mozemo da nadjemo i to je ono shto nas jebe najvishe...I zato sve to sporo ide jbg...radim sa Gitaristom iz benda death metal projekat,poslacu ti snimke chim ih odradimo.Naravno bice chukan bubanj ali boze moj...Na Onslaughtu cemo da se nadjemo da uzmem vash labum,poshto ga u prodavnicama ovde nema,a preko poshte ne mogu da se zezam.... Quote
Divlji Tigar Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 (edited) Ovaj bend rastura. Pesma "Road Warrior" je odlična, kao i ceo prvi album. Edited August 2, 2009 by Divlji Tigar Quote
hypnos Posted August 2, 2009 Report Posted August 2, 2009 ima li neko linkove za albume? ja evo nabavih za ovaj prvi crematory Quote
Demonic_Alliance Posted September 10, 2009 Report Posted September 10, 2009 o da... kako sam ih samo slusao te 89te... krivo mi sto nisam otisao na metal attack u novom sadu! mada sam tad bio klinac, sumnjam da bi me pustili samog (ili nedajboze sa metal bagrom) brings so many fond memories... skino, slusam, srecan ko dete. i dalje je jebeno dobar bend, brate ne moze se provaliti da je iz ex-yuge, nije cudo sto su palili i zarili! Quote
Tombba Di Bombba Posted November 12, 2009 Report Posted November 12, 2009 Omot na ovom Nuclear War Now reizdanju je delimicno u boji ( logo Sarcasma ), a na kaseti iz 89. je bio skroz crno beli...sjajno izdanje, respect za Sarcasm. evo ih na spejsu http://www.myspace.com/sarcasmslovenia Quote
Divlji Tigar Posted August 9, 2011 Report Posted August 9, 2011 Pesme sa novog albuma "Something To Believe In" http://www.youtube.com/watch?v=gEQtjbUhmtI&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=RZgjU0ob6ag&feature=related Quote
Chicken Little 420 Posted February 7, 2014 Report Posted February 7, 2014 http://www.bunalti.com/?p=301349#more-301349 Quote
Recommended Posts