VANDALICUM Posted February 6, 2008 Report Share Posted February 6, 2008 www.myspace.com/abaddonpirot Pirotski Thrash/Death metal bend. U pitanju je muzika u stilu Slayer, Destruction, Sepultura... Na myspace stranici su 3 pesme sa demo snimka Declaration of War... Postojimo od 2006. mada se sa ozbiljnim radom krenulo tek u 2007. godini, a pocetkom 2008. snimamo "Declaration of War" demo sa 3 pesme. To je otprilike to sto se tice kratkog predstavljanja.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 (edited) Daj malo opshirniju biografiju benda,sad cu da preslusham demo.... Edited February 11, 2008 by Thrashformers Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Svidja mi se produkcija,izgleda da ste radili kod istog tipa kao i Anti-Dote poshto vam je koliko vidim produkcija ista... Pesme su super,za prvi demo vishe nego korektno odradjeno,sve pohvale.Ochekivao sam onakav vokal ali mi se malo chini da se pevach muchi na snimku...Mozda bi umesto dranja mogli samo da ubacite klasichan growl ili ako pevach ne moze da peva growl otpeva chistije,bolje je to nego da muchi glas bzwz... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
banedeathmetal Posted February 11, 2008 Report Share Posted February 11, 2008 Pozdrav !!! Samo tako ljudi !!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted February 12, 2008 Author Report Share Posted February 12, 2008 Svidja mi se produkcija,izgleda da ste radili kod istog tipa kao i Anti-Dote poshto vam je koliko vidim produkcija ista... Pesme su super,za prvi demo vishe nego korektno odradjeno,sve pohvale.Ochekivao sam onakav vokal ali mi se malo chini da se pevach muchi na snimku...Mozda bi umesto dranja mogli samo da ubacite klasichan growl ili ako pevach ne moze da peva growl otpeva chistije,bolje je to nego da muchi glas bzwz... Pa, zapravo nismo snimali kod istog tipa, al se slazem da slicno zvuci produkcija... Nisam se mucio dok sam pevao , a ovakav vokal smo otprilike hteli, mada ce u buducnosti biti jos agresivniji, sa scream elementima, takodje. @banedeathmetal- Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrashformers Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 Ne,ne nisam ja rekao da si se ti muchio dok si pevao,nego mi malo preforsirano zvuchi kao da si hteo da odradish mnogo vishe nego shto mozesh...Mozda greshim naravno... Bilo bi dobro da ubacite scream vokale,ume da bude jednolichno kad je sve isto otpevano jbg,.... U svakom sluchaju imate moju punu podrshku za to shto radite.Sve kritike koje sam dao bi trebale da budu konstruktivne uostalom zato sam i izneo svoje mishljenje.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RokateLi Posted February 12, 2008 Report Share Posted February 12, 2008 U bote, ovo je bash fina tresherica... Vokal malo vuce na Maxa Cavaleru/malo na Benediction, ali odlicno ispade na kraju... podrska pirotjancima Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted February 13, 2008 Author Report Share Posted February 13, 2008 Ne,ne nisam ja rekao da si se ti muchio dok si pevao,nego mi malo preforsirano zvuchi kao da si hteo da odradish mnogo vishe nego shto mozesh...Mozda greshim naravno... Bilo bi dobro da ubacite scream vokale,ume da bude jednolichno kad je sve isto otpevano jbg,.... U svakom sluchaju imate moju punu podrshku za to shto radite.Sve kritike koje sam dao bi trebale da budu konstruktivne uostalom zato sam i izneo svoje mishljenje.... Naravno, uvazavamo svaku kritiku Lokateli- hvala na podrsci!!! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 20, 2008 Report Share Posted February 20, 2008 Опа, Пирот постаје нови метал центар... све док чланови неког бенда не крену да студирају, па дођу у Београд. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Da se javim i ja - svasta se desi u Pirotu od kada ja nisam tamo - ovo je definitivno jedna od pozitivnijih stvari...da mi je neko rekao da imamo potencijal za ovakav bend u Pirotu razmislio bih se...znaci definitivno sam odusevljen - ovo je zvuk koji dole definitivno fali - Samo napred, imate full support od mene! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted February 24, 2008 Author Report Share Posted February 24, 2008 fala, fala, StarbreakeR... :pivopije: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PuPaK Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Da smo se dogovorili da vi navnrnete u komsilak da svirite i do popijemo koju?? Muzika je do jajca ,vokal je isforsiran i lik se na momente davi....sve u svemu neje loso! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted February 24, 2008 Report Share Posted February 24, 2008 Преслушаћу првом приликом кад одем код неког ко има добар нет, ево обећавам. Много сте ме заинтригирали. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted May 15, 2008 Author Report Share Posted May 15, 2008 Znam da je trebalo ovo ranije da postavim, ali posto nismo nista za sigurno znali, evo sad... PRVA SVIRKA ABADDONA BICE SUTRA NA TRGU U PIROTU!!! Pocetak celokupne manifestacije je u 12 casova, svirka verovatno pocinje oko pola jedan-jedan. Svirace jos 5 bendova (znam samo sa Loud Fact i Legacy, ostali ne znam koji su), besplatno je sve. DRUGA SVIRKA BICE 6. JUNA NAJVEROVATNIJE NA OMLADINSKOM STADIONU!!! U pitanju je humanitarni koncert, detalji o bendovima koji jos sviraju, ceni ulaznice itd. bice postavljeni kad budemo imali jos informacija o svemu tome... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 15, 2008 Report Share Posted May 15, 2008 Oho, svaka cast...to je bas kul...jel ista postava??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted May 16, 2008 Author Report Share Posted May 16, 2008 Ista ostava, naravno... Bila je svirka, nije lose ispalo, mada nas je ozvucenje jebalo u zdrav mozak... Aca zvucnik je radio ozvucenje, pola svirku upropasti, tek smo na Violent Revolution i Phobiu (zadnje dve) od Kreatora OK zvucali... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 16, 2008 Report Share Posted May 16, 2008 Jaoooo...Aca Zvucnik...hahaha...onda mogu da zamislim kakvo je bilo ozvucenje...ko je sve ucestvovao??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted May 17, 2008 Author Report Share Posted May 17, 2008 Beose pre nas Legacy, SZK (hip-hop), Loud Fact, a posle su isli neki hip-hoperi kojima nisam zapamtio ime i jos neki HC bend kome isto nisam zapamtio ime ... Na zadnja dva benda nisam ni bio, tako da ne znam kako su zvucali... Ali Aca Zvucnik... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 17, 2008 Report Share Posted May 17, 2008 U jebote, odakle tolka scena u Pi...haha I kakav bre HC...otkad i to imamo Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted May 19, 2008 Author Report Share Posted May 19, 2008 Ma to i ja pomisl... Cudo bendovi se izrodishe odkad ne dolazis ovamo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RNA Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 А ви се то као нешто буните, а? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
StarbreakeR Posted May 19, 2008 Report Share Posted May 19, 2008 Ma to ja, eto, demoralisem decu...znaci da se ne vracam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted May 21, 2008 Author Report Share Posted May 21, 2008 А ви се то као нешто буните, а? Ma, jok, bre... Samo kazem... Nemam ja nista protiv toga, cak mi je i drago. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
VANDALICUM Posted July 3, 2008 Author Report Share Posted July 3, 2008 Evo imadosmo fin fotosesn pa slike mozete pogledati na myspace profilu: www.myspace.com/abaddonpirot Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Black desire Posted July 3, 2008 Report Share Posted July 3, 2008 mada ce u buducnosti biti jos agresivniji, sa scream elementima, takodje. Ja hocem metalcore! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts