Bukowski Posted February 8, 2008 Report Posted February 8, 2008 Rane su zavijene Nikad preboljene Glave savijene misli izgubljene Istine nikad poznate Vreme je velike osvete niz talase vode tela junaka plove u tamnom vrtlogu magle do pakla krvave boje trazimo zivote svoje Vidimo svetlost svoju Grobna tishina chuva tajnu tvoju horde mrtvih vojnika u stroju Ranjeno telo pod nogama Dusha je slomljenja Na vratima pakla i strasnog suda nova je patnja i nova tuga duh je nestao zivot prestao lokva se krvi razliva metalna kapija se otvara
Salvation Posted March 30, 2008 Report Posted March 30, 2008 Nisi morao da stitis, ovo niko ne bi maznuo sem mozda Tome za neki miting
VladanMorten Posted April 2, 2008 Report Posted April 2, 2008 pa interesantno je trenutna situacija u srbiji a i sire
mia Posted June 10, 2008 Report Posted June 10, 2008 (edited) e..........nidje veze... Edited June 10, 2008 by mia
ilegalac Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Mene zanima, kako si zastitio autorsko pravo i kako bi u ovoj zemlji mogao da naplatis "bol", ako ti neko "ukrade" pesmu. Ako iskreno odgovoris, mozes odgovor da zastitis, jer ce vise vredeti nego pesma.
AstralliS Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 Hoćeš da kažeš da nije "isplativo" stavljati ovakve stvari na ovakvim mestima?
mia Posted June 13, 2008 Report Posted June 13, 2008 zavod za zastitu autorskih prava ....mozes da zastitis sta osh (ocigledno)
ilegalac Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Pesma je OK. Hocu da kazem cemu zastita, kada nema drzave koja ce da te zastiti pri ostvarivanju prava. Sad ja ukradem, promenim tri reci i objavim u svojoj zbirci pesama ili napisem muziku i stavim na album. Sta se desava onda ??? Na kraju price, ocigledno nista. Zavod za zastitu prava ??? Isi efekat ima da odes u opstinu i da overis rukopis, ali manje kosta.
AstralliS Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Sve rešava ukoliko si pod legitimnim izdavačem koji će "raditi" za tebe...
gavrosaurus Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Ја се не бих мучио да ово штитим од било кога и било чега.
ilegalac Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 Sve rešava ukoliko si pod legitimnim izdavačem koji će "raditi" za tebe... Hoces da izdas zbirku pesama, imas nekoliko mogucnosti - recimo imas vezu u nekoj drzavnoj izdavackoj kuci, koja izdaje sve i svasta, pa i zbirke pesama - o svom trosku - neki fond, koji skupi neku crkavicu, izda knjigu u 300 primeraka 100 tebi, 100 njima da dele prijateljima, 100 kao za neko trziste. Sve je legitimno a ko ce da se bakce sa pravima ???
mia Posted June 14, 2008 Report Posted June 14, 2008 e, nemate pojma o cemu pricate, a i tema nije o autorskim pravima, majq mu.
Lukijan Mušicki Posted June 15, 2008 Report Posted June 15, 2008 (edited) Otkrivanje Djurajda Vraskog 1 Atos Patos Plafon ZIIIIID! Atos Patos Plafon ZIIIIID! Mi preturamo kontejnere bogatih Mi poricemo normalnost, trampimo moralnost Mi cepamo usi pJesmom Mi busimo glave TISINOOOOM! Kurve tranziramo tupim nozem jedemo njihove silikonske sise cepamo njihove suve vagine superiorni- majka da nas vidi! "muskost kaze - jebi!" kurac tesko ulazi u malu picku odzvanja... "jebi!" vadim kitu i cepam njenu malu picku njena vrela crna krv je svuda po sobi! Atos Patos Plafon ZIIIIID! Atos Patos Plafon ZIIIIID! sa nama prestaje sve sto je normalno; -mi slavimo pentagram zemlja - iz koje smo potekli; voda - koju smo popili vazduh - koji udisemo, vatra - kojom gorimo duh - koji postujemo, slavimo ako moramo svetlost - ugasicemo sve svece moralnih nakaza slusajte! zvuk nas govori sve! nocas moral pada silovacemo vase majke, vezacemo vas da slusate njene krike picemo njenu krv, probicemo njeno srce obrnutim krstom nikakav zivot nece preostati, sve smo mi cuje se samo Djuradj Vraskiiii!!! (behemoth - decide of therion cover) Otkrivanje Djuradja Vraškog 2 Kad sat otkuca dvanaJes' mi ćemo kresati kurve iskidaćemo njihove pičke dok budu vrištale i još tražile! Naši veliki kurci će biti mali za njih guraćemo naše noge u njihove mokraćne odvode! Probićemo njihove materice ubiti decu u njihovim utrobama ulubićemo njihove male lobanje probiti njihova krhka tela! Slušaćemo krike! Krv će biti svuda oko nas naše zenice se šire zarićemo zube u njihove vratove isisati svu preostalu krv! Sav život će se ugasiti čuće se samo Djuradj Vraški! :):):):) Edited June 15, 2008 by Lukijan Mušicki
Lukijan Mušicki Posted June 16, 2008 Report Posted June 16, 2008 sta, niko nikakav komentar da ostavi! nemoguce da ni jedna od ove dve nije ostavila bas nikakav utisak na vas!
Lukijan Mušicki Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Pa nije potkovano činjenicama, haha... pa sad... ne bih se bas slozio sa tobom... pedofilija je cudo! a druga stvar, to je umetnicka sloboda
AstralliS Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Hahah... Sloboda kažeš? Zakucaće policija i na tvoja vrata.
Demon Seed Posted June 18, 2008 Report Posted June 18, 2008 Hahah... Sloboda kažeš? Zakucaće policija i na tvoja vrata. Pa ova prva pesma coveka koji je otvorio temu mi je ok, a i rime su nekako dobro napravljene da muzika bude black metal krljanje A za ovaj Decade of Therion sam se prevrnuo od smeha... Sve kad zamislim Nergala - Mi cepamo usi -- pjesmooom... hahahaha
AstralliS Posted June 19, 2008 Report Posted June 19, 2008 Topic starteru svaka čast, a i ovom drugom svaka mast.
Recommended Posts