grave desecrator Posted February 9, 2008 Report Posted February 9, 2008 ovaj bend je zajedno sa MORTEM-om,SARCOM-om,MORTUARIOM udario kamen temeljac u njihovoj sceni, dao dobar primjer novijim bendovima(anal vomit,goat semen.....),i definitivno postao odlican pokazatelj u kojem pravcu bi se scena trebala razvijati....bend svira old school black/death u fazonu starog SARCOFAGA,HOLUCAUST-a,ANAL VOMIT-a......sve pjesme su totalni killeri koji se razvijaju iz sporih,atmosfericnih dijelova u jebeno brze i brutalne napade sa mocnim rifovima i vokalima............. http://www.myspace.com/hadezattack Quote
RNA Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Ти си му га баш заређао по издањима и дистро листи Iron Pegasus Records, а? Quote
grave desecrator Posted February 10, 2008 Author Report Posted February 10, 2008 pa ima tu i heavy horses i dosta drugih kuca,gdje se procitaju recenzije,provjeri bend,i onda se nabavlja u sto vecim kolicinama hehehe i to je to,al PEGASUS je obavezno stivo za sve Quote
Goxy Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 ima na pegasusu i dobrih bendova,ali i mnogo retro sranja.hadez sam slusao ali slabo je to,ima i boljih sarcofago klonova....sextrash Quote
grave desecrator Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 ima na pegasusu i dobrih bendova,ali i mnogo retro sranja.hadez sam slusao ali slabo je to,ima i boljih sarcofago klonova....sextrash SARCOFAGO i HADEZ nigdje veze s vezom brate,dva poptuno razlicita svijeta!!! p.S. sextrash je odlican plagijat,prije par dana mi je i prisivac stigo ah ja ako vec poredis hadez sa nekim juznoamerickim bendom onda bi tu najblizi bio brazilski MYSTIFIER Quote
Goxy Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 (edited) ah ja ako vec poredis hadez sa nekim juznoamerickim bendom onda bi tu najblizi bio brazilski MYSTIFIER jos jedan kurac od benda edit:pa ti spomenu da sviraju kao sarcofago i slicni u prvom postu Edited February 11, 2008 by Goxy Quote
grave desecrator Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 to sam dao kao grubu orijentaciju,da ima tih brzih dijelova sa I.N.R.I-ja,medjutim mnogo su dominatnije ove sporine,zbog kojih je i bend prepoznatljiv,a upravu tu imaju dosta slicnosti sa MYSTIFIER-om,a MYSTIFIER je sranje heheh sto volim ove kriticare,koji misle da su pokupili svu pamet svijeta,pa reci barem da su tebi sranje,inace pomislice i drugi da bend stvarno nije dure¨!!!!!! Quote
Goxy Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 (edited) a mystifier zvuci kao... . mrzi me da posle svake recenice pisem"ljudi,nemojte ovo da uzimate za ozbiljno,to je samo moje misljenje.." aj necemo vise o ovome Edited February 11, 2008 by Goxy Quote
grave desecrator Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 a mystifier zvuci kao... . mrzi me da posle svake recenice pisem"ljudi,nemojte ovo da uzimate za ozbiljno,to je samo moje misljenje.." aj necemo vise o ovome whatever,jebat ga na kraju krajeva ne bi valjalo da smo svi isti Quote
Josif Visarionovič Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Sta vi slusate jbt,a tek sto kupujete prisivace...ja kad bi slusao ovo moji bi se ozbiljno zabrinuli za moje psihicko stanje Quote
Recommended Posts