grave desecrator Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 ova skupina old skul manijaka iz australije dokazuje da i u ovom vremenu postoje bendovi koji sviraju death u primitivnom obliku bek tu ejtis .......iako su osnovani prije 2 god. ovaj blackened death/thrash band zvuci kao bend koji je osnovan polovinom 80-tih,sa interesantnim vokalom koji pomalo podsjeca na TOXIC HOLOCAUST ili NOCTURNAL,sirovom produkcijom ,death i thrash rifovima i brzim bubnjanjem koji ne zvuci monotono kao kod vecine death bendova..........ZA sve one koji gotive NUNSLAUGHTER,ADORIOR,ANAL VOMIT,SADISTIC INTENT,PENTACLE,DESTRUKTOR,POSSESSED ... ovaj bend bi mogo biti interesantan http://www.myspace.com/nocturnalgraves696 Quote
RNA Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Значи, у старту ми се неће свидети вокал, а? Ето, и за овај бенд, као и за Mephisto, сазнао сам из фанзина Blood Of The Ancient који ради Кристијан из Hellish Crossfire. Quote
grave desecrator Posted February 10, 2008 Author Report Posted February 10, 2008 ancient...za to jos nisam cuo morat cu malo potrazit,jbg ja sam reko sta ja mislim o bendu,sto ne znaci da se tebi isto nece svidjeti,eto imas gayspace pa poslusaj jbg!!! Quote
Goxy Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 (edited) mislim da ovaj bend ima neke veze sa destruktor-om i da sviraju slicno. btw.destruktor je do jaja Edited February 10, 2008 by Goxy Quote
grave desecrator Posted February 10, 2008 Author Report Posted February 10, 2008 da da tu je australijski dream team clanovi bendova DESTRUKTOR,TOXIC HOLOCAUST,DESTROYER 666,KILL FOR SATAN,ludilo brate!!!! Quote
Grobodan Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 U jebote, zvuci bas obecavajuce, videcu da pojurim. Destruktor > Destructor Quote
grave desecrator Posted February 11, 2008 Author Report Posted February 11, 2008 U jebote, zvuci bas obecavajuce, videcu da pojurim. Destruktor > Destructor DESTRUCTOR vec dugi niz godina postoji ,ako si vec na to mislio(da su ovi nepismeni )!!! Quote
RNA Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Ма, не, зајебава се. Destructor се реоформио пре 5-6 година, а постоје тамо од 1982-3. Узгред, њихов нови албум је бомба! Quote
grave desecrator Posted February 12, 2008 Author Report Posted February 12, 2008 Ма, не, зајебава се. Destructor се реоформио пре 5-6 година, а постоје тамо од 1982-3. Узгред, њихов нови албум је бомба! forever in leather to je moj novi slogan na mojoj myspace stranici Quote
Grobodan Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Nisam se salio niti zajebao, Aussie Destruktor mi je bolji od USA Destructora, koji mi stvarno nije nista narocito, izgleda da sam ja osoba kojoj se najmanje svidja novi album Nuclear storm! Quote
RNA Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Изгледа стварно да је тако. Теби се онда не би свидели ни "Maximum Destruction" )најмекши њихов албум) ни "Sonic Bullet". Ма, Destructor су легенде. Само погледај певача Дејва! Quote
Grobodan Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 Ma slusao sam sve albume. Naljegendarnija je riba iz bukleta novog albuma, haha Quote
RNA Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 То дефинитивно... Мада, смо све ово могли написати на њиховој теми. Ено је тамо чами празна! Quote
Recommended Posts