grave desecrator Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 UF jbt kolko sam dugo ceko na ovaj demo,koje je ovo klanje od benda,pa ovo nije normalno CATASTROPHY je bend iz srbije(kikinde) i osnovan je pocetkom januara 2005 god,pod uticajem ISTINSKIH METAL bendova sa tendencijama stvaranja agresivne,okultne,mracne atmosfere.......trenutno imaju 2 demo snimka "Hierarchy of Hades",i "anticross" a ono sto ovaj bend predstavlja svojim zvukom je nes najiskrenije sto sam cuo na nasoj sceni,jebeno agresivan old school black/thrash (bas po mom ukusu),sa totalno prljaavim zvukom i vokalom koji zvuci kao kopile vokala FRONT BEAST-a i WITCHTRAP-a,mada su tu primjetni uticaji i drugih metala bendova(judas,desaster,heller,bloodbath,immortal,aura noir,darkthrone,exhorder,infernal majesty) tako su momci iz CATASTROPHY-ja svima dali pravu lekciju ISKONSKOG BLACK/THRASH-a!!!!eto dragi moji metalci imate link za demo pa skinite ako hocete(napomena ovdje fali cetvrta pjesma pod imenom INFERNAL REBELSTORM,mada i ove 3 su klanje totalno) http://rapidshare.com/files/56777744/Ca ... _hades.rar evo i myspace pa poslusajte: http://profile.myspace.com/index.cfm?fusea...endid=258010366 Quote
sabbathorn Posted December 9, 2008 Report Posted December 9, 2008 Hvala na podrsci, inace bend ce se naci sad na Tribute to Bombarder kompilaciji i konacno je krenuo sa live nastupima! Ovih dana cu upload-ovati pesmu sa koncerta u kikindi pa da kazete sta mislite. !! DIEHARD !! Quote
sabbathorn Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 Pozdrav, evo linka kao sto sam rekao Ova pesma se nalazi na drugom demou i zove se Anno Antichrist Poslusajte pa recite sta mislite !! DIEHARD !! Quote
Little Butcher Posted December 10, 2008 Report Posted December 10, 2008 U majku mu, meni je jedan promo disk poslo Rakic jos prosle godine, znam da sam cak piso i recenziju za neki zin. Dobro je skroz, bas sam se pitao sta se desava sa bendom? Quote
sabbathorn Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Pa bend je uglavnom imao problema sa postavom, posto smo naravno hteli da nastupamo uzivo. Sad konacno imamo dobru postavu, poceli smo sa koncertima, bili smo u studio i ponovo snimili drugi demo i sad treba da saljemo promose, pa cemo da vidimo sta ce biti. !! DIEHARD !! Quote
banedeathmetal Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 Hej pozdrav ljudi! Ajde nek vam je sa srecom sa Live nastupima i novim Promo CD-om, pa se vidimo valjda opet uskoro! Quote
sabbathorn Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 E pozdrav brate, hvala!! Mi dolazimo kod saleta da snimimo stvar jednu 27.12. pa valjda cemo se videti Sta se radi kod vas? Quote
banedeathmetal Posted December 11, 2008 Report Posted December 11, 2008 E pozdrav brate, hvala!! Mi dolazimo kod saleta da snimimo stvar jednu 27.12. pa valjda cemo se videti Sta se radi kod vas? Hej super! Tada uvece radim kao tonac, ali gledacu u toku dana da svratim da vas vidim! Pa nista, za sada se samo vezba, polako usavrsavamo aranzmane novih pesama, koje ce biti na drugom albumu, vezbamo, i tako....opusteniji tempo za sada, pa na prolece nas ceka turneja, pa kad se vratimo kuci odmah posle toga krece snimanje drugog studijskog albuma! A sta sledi posle toga, videcemo Hajde brate sve najbolje pa se cujemo i vidimo !!! Quote
sabbathorn Posted December 12, 2008 Report Posted December 12, 2008 E super brate, videcemo se onda kod saleta 27. ponecemo i neke promose... SVE NAJBOLJE!! !! DIEHARD !! Quote
sabbathorn Posted December 15, 2008 Report Posted December 15, 2008 Uradjen je i spot za pesmu Anno Antichrist, uskoro ce biti uploadovan!! !! DIEHARD !! Quote
grave desecrator Posted December 17, 2008 Author Report Posted December 17, 2008 joj blesfemije bog te jebo ,koji old skul teferič !!!Za mene ne postoji nista ISKRENIJE od ovog benda na ovom bijednom balkanu,drago mi je da ste sredili sve to sa postavom!!!Ja mislim da je vrijeme i da u bosni napravite jednu devastaciju,al cut ce mo se za to!!! I DA samo: CHAINS,LEATHER FOREVER Quote
sabbathorn Posted December 17, 2008 Report Posted December 17, 2008 Hvala brate na podrsci! Cujemo se za bosnu!! !! DIEHARD !! Quote
sabbathorn Posted January 2, 2009 Report Posted January 2, 2009 E srecna svima nova paklena godina!! Quote
sabbathorn Posted January 22, 2009 Report Posted January 22, 2009 Evo jednog obavestenja: U toku su dogovori za izdavanje albuma u avgustu/septembru za BlackMetal.com records!! Quote
Nemethor Posted February 2, 2009 Report Posted February 2, 2009 Dobio sam danas promo Anticross od Baneta iz Disdained-a, jako mi se dopao. Respect & support! Quote
sabbathorn Posted February 3, 2009 Report Posted February 3, 2009 Hvala brate! Nadam se da cemo skoro imati da vam ponudimo i album!! Quote
Jabba the Hutt Posted February 4, 2009 Report Posted February 4, 2009 Odslusah ove tri pesme za koje je grave desecrator okacio link, moram reci da mi se stvarno svidelo! Svaka cast momci, samo cepajte, malo je ovakvih bendova kod nas, pogotovo ovako kvalitetnih Quote
*Angeldust* Posted February 9, 2009 Report Posted February 9, 2009 ako moze i meni neki disk da padne u sake,da ne slusam sa spejsa i downloadujem raznorazne stvari...opasna svirka,mrzim te do pakla,svaka cast,energije imate za sve pare /bm/ Quote
sabbathorn Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 ako moze i meni neki disk da padne u sake,da ne slusam sa spejsa i downloadujem raznorazne stvari...opasna svirka,mrzim te do pakla,svaka cast,energije imate za sve pare /bm/ Mozemo da ti posaljemo, samo mi daj adresu. oce li taj spot? e radili smo live spot za pesmu anno antichrist, imas na youtube-u, evo ti link Quote
Nemethor Posted February 11, 2009 Report Posted February 11, 2009 Hvala brate! Nadam se da cemo skoro imati da vam ponudimo i album!! Quote
Unholy Carnager Posted March 2, 2009 Report Posted March 2, 2009 Novi Catastrophy sajt je on-line! Check it! www.catastrophy.cjb.net DIEHARD!! Quote
Recommended Posts