Divlji Tigar Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Nemacki Speederi iz 80tih, iza sebe imaju 2 dva izadnja, 1 EP "First Strike" i 1 LP "The Enforcer", oba iz 1985. godine. P.S. Nemoj slucajno neko da pomene one americke glam smarace koji se izto zovu. Quote
М Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 A misliš na one amerikance glemere :iks d: :tacka zarez zatvorena zagrada: Elem, imam ta dva nečega, koji nisu nesto privukli pažnju. Nisam se upeco. Oftopik: Novi Paradoks je zao i ždere male nilske ždralove kako je dobar. Quote
RNA Posted February 10, 2008 Report Posted February 10, 2008 Оба ЕП-а су одлична, класична немачки спид из средине 80-их. Некако ми је прва асоцијација за њих Iron Angel. Quote
Thrashformers Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Pre jedno dve godine je jedan moj ortak skinuo sa neta Grinder,Iron Angel i Warrant.... tad sam prvo pomislio da cu od Warranta da chujem Cherry Pie,kad ono speed na niovu...josh iz Nemachke...Vrh.. Quote
М Posted February 11, 2008 Report Posted February 11, 2008 Ето, Грајндер например обожавам да слушам. Quote
RNA Posted February 12, 2008 Report Posted February 12, 2008 Pre jedno dve godine je jedan moj ortak skinuo sa neta Grinder,Iron Angel i Warrant.... tad sam prvo pomislio da cu od Warranta da chujem Cherry Pie,kad ono speed na niovu...josh iz Nemachke...Vrh.. Да си видео неку од старијих Noise-ових плоча, било би ти јасно д ане очекујеш то. Они су на скроо свим издањима имали свој мини каталог и тамо су врло често рекламирали и прва два ЕП-а. Quote
Divlji Tigar Posted February 13, 2008 Author Report Posted February 13, 2008 Pa americki varant smara do krajnih granica/ Quote
RNA Posted February 13, 2008 Report Posted February 13, 2008 ali glem smaraci... haha Шта је ту смешно? Наравно да су смарачи, поготово онај Џејни Лејн. Quote
ZmYchE Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Haha U svakom slucaju imam Enforcer od ovog benda i njeh...ne znam...nije mi bas nesto... Al dobro, postujem koji vole. Warrant kao glem mi ok, nista specijalno, ni po cemu nisu whow, tako da "necu stati u odbranu"... Imaju par cool pesmica i to je to... Quote
Thrashformers Posted February 14, 2008 Report Posted February 14, 2008 Ma najjachi je spot za Cherry Pie,tu se vidi koji su shminkeri.... Najezim se uvek kad pogledam taj spot,ono nije humano..... Quote
RNA Posted February 17, 2008 Report Posted February 17, 2008 Haha U svakom slucaju imam Enforcer od ovog benda i njeh...ne znam...nije mi bas nesto... Al dobro, postujem koji vole. Warrant kao glem mi ok, nista specijalno, ni po cemu nisu whow, tako da "necu stati u odbranu"... Imaju par cool pesmica i to je to... Само да направим малу дигресију у вези Амера, па се враћам на први и прави Warrant. Дакле, Њејни је почео да билдује, данас добро изгледа, тралалеро-тралала... Углавном, на ВХ1 је била емисија о металу, где је био и hair метал (!?) и кад су причали о пропасти тог звука Џејни је изјавио: "Једног дана сам ишао кроз Њујорк и на билборду уместо нас видео Pearl Jam. Тада сам знаод а је готово." Најсмешније од свега је што он себе узима за репер било чега. Као кад би Enuff Z'nuff рекли: "Све је отишло у курац кад смо ми престали да постојимо." А Немци су поново активни, свиркају по фестивалима и читао сам добре ствари о њиховим наступима. Не знам само планирају ли ишта ново да праве и снимају. Quote
Angelystor Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Zar nisam ja u pm otvorio temu za Warrant ? Ili to beshe Poison hahaha...mesham ih zbog glem smaracha odlichna nemachka thrasherica, preporuka Dodushem gorespomenuti Poison mi je ipak boljshi i vishe ostao u glavi... Quote
RNA Posted February 20, 2008 Report Posted February 20, 2008 Мени је Warrant свакако бољи и од Poison, а и од R.U.Dead? Quote
Chomma Posted February 28, 2008 Report Posted February 28, 2008 Cuo sam da bas dobro prze uzivo:) Quote
Divlji Tigar Posted October 15, 2010 Author Report Posted October 15, 2010 Danas im je izašla kompilacija "Ready to Command 2010" na kojoj se nalaze sve pesme sa EP-ija i LP-ija, 2 demo pesme iz 1986. godine i 2 live pesme iz 2007. godine. Quote
Angelystor Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 Ummm....i ovi izdaju album http://www.metal-archives.com/albums/Warrant/Metal_Bridge/457573 Quote
rattlehead Posted October 12, 2014 Report Posted October 12, 2014 P.S. Nemoj slucajno neko da pomene one americke glam smarace koji se izto zovu. A ja stvarno na ove glam prvo i pomislio. Nisam cuo za ove likove pre, sad ih poslusah. Razbijaju Quote
Angelystor Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 Novi: http://rutracker.org/forum/viewtopic.php?t=4857771 Quote
Јарослав Posted November 2, 2014 Report Posted November 2, 2014 wut? otkud sad ovo? lepo, u svakom slučaju Quote
sleazyrocker Posted January 27, 2022 Report Posted January 27, 2022 Svaka čast spiderima iz 80-ih ali sano je jedan Warrant - američki naravno 😆 Quote
Recommended Posts