lemmy sixx Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Ja nisam rekao da nisu bitni,vec da su u poredjenju sa A timom nebitni i nisu za poredjenje.Je si l' ti pismen,znas citati?A kao sto sam i rekao,jaka muda rezultati sa Partizanom.Jaka muda biti general u pobedi protiv Mladosti iz Lucana i Bezanije.I zbog toga trebamo od njega praviti nekog heroja?Strasna stvar,u picku materinu.Nista taj nije pokazao.
gavrosaurus Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Ево, рецимо, једне интересантне анкете: Hoće li Radomir Antić preporoditi srpsku fudbalsku reprezentaciju? Da - 22.64% Verovatno - 11.46% Možda - 16.44% Ne - 45.42% Ne znam - 4.04% И сам сам дао глас опцији бр. 4.
Shamandalie Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Oglasio se Djukic. Text sa mtsmondo: Na pitanje "da li je smenjen zbog toga što je Stručni odbor FSS procenio da rezultati u prethodnom periodu nisu bili zadovoljavajući ili zbog ličnog sukoba sa predsednikom Saveza Tomislavom Karadžićem", Đukić je odgovorio: "Ja sam i Partizan napustio zbog Tomislava Karadžića. Posle tri remija, video sam da je saradnja sa tim čovekom nemoguća. Za mene je bila velika tragedija kada sam video da će doći na čelo FSS, ali sam morao da nastavim da radim svoj posao. Ipak, znao sam tada, a tako je i bilo, da neće biti organizacije, već će se sve svoditi na čistu improvizaciju, jer on samo tako može da funkcioniše. On nikada neće stati iza vas kada dođe i do najmanjeg potresa", rekao je Đukić, čiji je višemesečni sukob sa Karadžićem eksplodirao u Pekingu, u trenutku kada je prvi čovek srpskog fudbala tražio od selektora da vrati Ljubomira Fejsu u Partizan, već posle prve utakmice i remija sa Australijom (1:1). "I, kako ja posle da kažem igračima da izginu za grb države na terenu, kada im odozgo, direktno od predsednika stiže informacija da je klub preči od reprezentacije?!", pita Đukić. Smenjeni selektor, koji nije doživeo da vodi seniorsku reprezentaciju ni na jednoj zvaničnoj takmičarskoj utakmici, objasnio je i zbog čega je Karadžić tražio povratak Fejse u Beograd. "U srpskom fudbalu svako svakome duguje nešto, to su repovi koje naši čelnici vuku iz prošlosti. Sve se događa po ćoškovima... Da bi gosn Karadžić postao predsednik FSS, potrebno je da Zečević tu i tamo izlobira poneki glas. I to tako funkcioniše. Naravno, to dovodi predsednika u situaciju da posle svima duguje i šta čovek da radi kada ga pozovu i traže da im vrati uslugu? Onda tražite "rupe". Tako to funkcioniše, večito se traže "rupe" u zakonima, propisima... Đukić je dodao da stav "struke" nije bio presudan za njegovu smenu, jer je Karadžić u medijima dan pre toga već izjavio da će Radomir Antić biti novi selektor. "Ne valja Klemente, ne valja Đukić, sada neće valjati ni Radomir Antić. Ne znam kako će se taj čovek snaći za tako kratko vreme do početka kvalifikacija? Voleo bih da Karadžić sada kaže da li je spreman da preuzme odgovornost, jer se to ne može očekivati od čoveka kojeg su postavili nekoliko dana pred početak takmičenja. Čekam da vidim da li će večiti potpredsednik preuzeti odgovornost jednom u životu. Neka se i oni malo potroše... 'Ajmo Đoriću, 'ajmo Karadžiću, nikad niste plaćali cehove, već samo gurali druge u prvi plan", pozvao je Đukić rukovodstvo da "bar jednom stanu iza selektora i reprezentacije". "Želim Karadžiću sav uspeh sveta, jer je to ujedno i uspeh srpskog fudbala. A, ja sam prošlost srpskog fudbala", poručio je Đukić da više ovde neće raditi. "Pa, mi u Srbiji izvučemo drugog odozdo (slučaj Banat) i onda tražimo rupe kako to da objasnimo ljudima zašto Banat, a ne Smederevo. Sednemo nas trojica i smislimo da "grad ne stoji iza Smedereva". Voleo bih da vidim tu studiju, u kojoj je neko procenio da grad ne stoji iza kluba. To su, ljudi, ozbiljne stvari, ko će igrati u prvoj, a ko u drugoj ligi. I to je naša javnost progutala. Ovde u Srbiji, neko je od oka procenio da grad ne stoji iza kluba, to je strašno". "Nema šanse da neko mlad uspe ovde", podvukao je Đukić, koji je poručio da je imao sjajnu saradnju sa igračima. "Oni su jedina svetla tačka srpskog fudbala. Nemam potrebe da im se udvaram, ali tragedija je da oni budu u drugom planu. Odem u Niš i shvatim da ljudi tamo ne znaju igrače Partizana i Crvene zvezde, ali zato svi znaju za Toleta i Džombu".
[4] Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Nista taj nije pokazao. upravo se o tome i radi smenjen je pre nego sto je blo sta i uradio nije ni dobio sansu da se pokaze vredi li ili ne ne znam sto ti je to toliki problem da skapiras, decko je pokusao da ti objasni - a ti vrtis vec 3. stranu jedno te isto tebi su relevantni rezultati nekoliko prijateljskih utakmica i tri nazovi takmicarske sa olimpijade sa protivnicima od kojih smo bili objektivno slabiji (sem australije) sve ostalo su po tebi "jaka muda" kad bi posao mozda od cinjenice da imamo ekipu jako skromnih mogucnosti, mozda bi skapirao da sve to mozda i nije toliko lose kolko ti se cini da ne govorimo o tome da je djukic smenjen zato sto im je stavio do znanja da nece dozvoliti da ga prcaju ko ostale sve u svemu, dosta vise o ovome majke mi ako ne mozes da skapiras ovih par prostoprosirenih recenica, zajebi
lemmy sixx Posted August 21, 2008 Report Posted August 21, 2008 Brate mili,to isto mogu i ja tebi reci. Djukic nije nista pokazao.Izneo sam argumente i cinjenice.Zbog cega je smenjen,i na koji nacin,to nama nista ne znaci.Dosao je Radomir Antic.Bolji,dokazaniji i "veci" trener.Kako ce se pokazati,tek ostaje da vidimo.I tada eventualno mozemo iznositi kritike na njegov racun.Za sada,mnogo je objektivnije iznositi kritike na racun Djuke,koji je uradio to sto je uradio,u prevodu nista,nego na racun coveka koji jos posteno nije ni seo naklupu. A ovo da imamo reprezentaciju skromnih mogucnosti...to je cisto lupetanje gluposti.Ako gledamo u odnosu na Brazil,Argentinu,Spaniju,Italiju,Nemacku...onda da.Ali nije istina da smo losiji od jednih Poljaka i Rumuna.Kvalitativno,kolicinski po jakim klubovima...i imamo reprezentaciju koja bi po kvalitetu igraca trebala biti ucesnik svakog velikog takmicenja.To nije skromno.Skromni su Makedonija i Izrael.Mi nismo.Losi rezultati su odraz nekih drugih stvari,svi znamo koje s stvari u pitanju,pa da ne vrtimo iz supljeg u prazno.
vudun Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Ova Đukićeva izjava je u potpunosti na mestu i svaka mu čast što je iskupio hrabrosti da ovako nešto izloži javnosti. Čovek je jednostavno APSOLUTNO u pravu ... i drago mi je da je ''dotakao'' i Nikolu Džombu, razbojnika kakvog nigde nema! Živimo u jebenoj državi gde mafija vlada na svim nivoima, ni ja da sam na njegovom mestu se više nikada ne bih vraćao u srpski fudbal.
Routasydän Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 Bar se svi u jednom slazemo: za Stankovica ne treba da ima vise mesta u reprezentaciji Jos jednom samo da podrzim Djukica, sve je u pravu, treba malo i ta govna da se "trose" kako je on rekao, a ne samo treneri da budu "potrosna roba". Najsrecniji bih bio kada bi bata Djora, Tole i ceo njihov "strucni tim" prebegao u HR reprezentaciju
hypnos Posted August 22, 2008 Report Posted August 22, 2008 ma pogledajte malo crnogorsku reprezentaciju
Routasydän Posted August 23, 2008 Report Posted August 23, 2008 Ma poklonicemo vam ceo bata Djorin "strucni savet"
Trötter Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 niko da prokomentariše spisak: Golmani: Vladimir Stojković (Sporting Lisabon) i Vladimir Dišljenković (Metalurg Donjeck) Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović (Čelsi), Nemanja Vidić (Mančester Junajted), Ivica Dragutinović (Sevilja), Mladen Krstajić (Šalke 04), Duško Tošić (Verder Bremen), Ivan Obradović (Partizan), Antonio Rukavina (Borusija Dortmund), Gojko Kačar (Herta Berlin). Igrači sredine terena: Dejan Stanković (Inter), Ivan Ergić (Bazel), Nenad Milijaš (Crvena zvezda), Miloš Krasić (Spartak Moskva), Zdravko Kuzmanović (Fiorentina), Saša Ilić (Salcburg), Stefan Babović (Nant), Miralem Sulejmani (Ajaks), Boško Janković (Palermo), Zoran Tošić (Partizan). Napadači: Nikola Žigić (Valensija), Danko Lazović (PSV Ajndhoven), Marko Pantelić (Herta Berlin). ne bih ja menjao ovde nešto mnogo, eventualno bih izbacio tošića duška i obradovića.. obradović je još mlad za a tim, po meni, vratio bih ili lukovića ili kolarova. a tošić je već prosečan igrač, ne znam što ne zovu bašu.. jedino smo slabi u napadu, lazović je ništa posebno, žigić ne igra, a pantelić je očajan igrač. kad jedan napadač ne postigne gol na desetak utakmica, valjda je logično da se više ne poziva. i šta će nam ergić, kad imamo kvalitetnije igrače na dmc - smiljanić, kovačević, milovanović.. čak i duljaj, svi bolji. od ovih pozvanih ja bih ovako sastavio tim za farska ostrva: stojković dragutinović vidić ivanović (krstajić) rukavina kuzmanović sulejmani (babović) janković stanković lazović pantelić (žigić)
Routasydän Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Битно је да нема тетовираног шупка. To je bila i moja prva reakcija na ovaj spisak
Mustang Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 A sta fali Kezmanu ?!? opste nije los igrac, ne znam sta je s vama ljudi??
Routasydän Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Fali mu mozak i maniri, a i nije vise neki fudbaler ........... ako je ikad i bio neki
sabre Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 (edited) ma antic je postao najobicniji demagog i sibicar sto se tice kezmana, zna se da svaki selektor mora da bira izmedju njega i vidica, a to je bar lak izbor Edited August 26, 2008 by sabre
Trötter Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 bolje i kežman nego pantelić... što i nije neki kompliment.
sabre Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 (edited) najjace da je bolje kezman je imao mnogo duze posne periode u reprezentaciji nego pantelic, i imao je mnogo vise sansi da se dokaze u istoj secam se kako se radovao kao malo dete golu protiv luksebmurga s druge strane pantelic je mnogo konstantniji u formi u klubu. case closed. Edited August 26, 2008 by sabre
krchulj Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 niko da prokomentariše spisak: QUOTE Golmani: Vladimir Stojković (Sporting Lisabon) i Vladimir Dišljenković (Metalurg Donjeck) Odbrambeni igrači: Branislav Ivanović (Čelsi), Nemanja Vidić (Mančester Junajted), Ivica Dragutinović (Sevilja), Mladen Krstajić (Šalke 04), Duško Tošić (Verder Bremen), Ivan Obradović (Partizan), Antonio Rukavina (Borusija Dortmund), Gojko Kačar (Herta Berlin). Igrači sredine terena: Dejan Stanković (Inter), Ivan Ergić (Bazel), Nenad Milijaš (Crvena zvezda), Miloš Krasić (Spartak Moskva), Zdravko Kuzmanović (Fiorentina), Saša Ilić (Salcburg), Stefan Babović (Nant), Miralem Sulejmani (Ajaks), Boško Janković (Palermo), Zoran Tošić (Partizan). Napadači: Nikola Žigić (Valensija), Danko Lazović (PSV Ajndhoven), Marko Pantelić (Herta Berlin). ne bih ja menjao ovde nešto mnogo, eventualno bih izbacio tošića duška i obradovića.. obradović je još mlad za a tim, po meni, vratio bih ili lukovića ili kolarova. a tošić je već prosečan igrač, ne znam što ne zovu bašu.. jedino smo slabi u napadu, lazović je ništa posebno, žigić ne igra, a pantelić je očajan igrač. kad jedan napadač ne postigne gol na desetak utakmica, valjda je logično da se više ne poziva. i šta će nam ergić, kad imamo kvalitetnije igrače na dmc - smiljanić, kovačević, milovanović.. čak i duljaj, svi bolji. od ovih pozvanih ja bih ovako sastavio tim za farska ostrva: stojković dragutinović vidić ivanović (krstajić) rukavina kuzmanović sulejmani (babović) janković stanković lazović pantelić (žigić) opet nema najboljeg timskog igraca na svetu, Igora Duljaja bas me interesuje da li ce ovaj imati muda da igra sa 3 napadaca, kao svi normalni napredni timovi na svetu... a imamo savrsene igrace za to... Lazovic, Sulejmani (aka Srba ), Krasic, Jankovic, pa i Pantelic, svi mogu da igraju te spoljne polu-spicOve koji dosta ulaze u sredinu, a i Rukavina i Dragutinovic to mogu da isprate kao bekovi... samo fali nam jedan dobar DMC, da ga ima svuda u defanzivi, da krpi rupe, kao Duljaj, al da je koristan i u napadu... nadao sam se da ce Kovacevic malo da nauci s loptom, pa da on bude taj, al nema od toga nista... jos je poceo da gresi i u defanzivi, stalno je nesto kasnio... Cekaj bre, zar nije Pantelic drugi najbolji strelac u Nemackoj, ili tako nesto?
vudun Posted August 26, 2008 Report Posted August 26, 2008 Битно је да је ту Саша Илић. Обожавам тог маторог!
Trötter Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 najjace da je bolje kezman je imao mnogo duze posne periode u reprezentaciji nego pantelic, i imao je mnogo vise sansi da se dokaze u istoj secam se kako se radovao kao malo dete golu protiv luksebmurga s druge strane pantelic je mnogo konstantniji u formi u klubu. case closed. za kežmana bar znaš da ume da postigne gol. pantelić je smotan čovek, ume da da gol jedino iz penala, ne ume da asistira, gubi loptu čim je primi... uostalom, ne mora da igra nijedan ni drugi, jovanović je bolji od obojice. čak bi mogao i paunovića da pozove, igra sad odlično u partizanu..
Geozee Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 AAAAAAAAA... Jebeni Stankovic... opet cu morati da navijam za Crnu Goru... Boze me sacuvaj, sta oni u njemu vide?
sabre Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 za kežmana bar znaš da ume da postigne gol. pantelić je smotan čovek, ume da da gol jedino iz penala, ne ume da asistira, gubi loptu čim je primi... ma da, reci to treneru i navijacima herte. ili uostalom bilo kome ko iole prati bundes ligu, cetvrtu po snazi ligu u evropi (za razliku od turske). uostalom, ne mora da igra nijedan ni drugi, jovanović je bolji od obojice. čak bi mogao i paunovića da pozove, igra sad odlično u partizanu.. za jovanovica se slazem da je odlican i da bi morao da bude na spisku. paunovic? znaci ne. mislim, neka zove onda i jestrovica i sta ti ja znam koga jos...
Мајор Гашпар Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 (edited) Neka zovu Djordjevica...i u 36. god. ce biti tata za ove dripce. Edited August 27, 2008 by Srbija Srbima
Recommended Posts