Jump to content

Reprezentacije


El Karnisero

Recommended Posts

super su crnogorci kad dodjukod na sna sajt da ans teše!

 

fala vam neljubljena braćo al nemojte više

 

meni nije jasno štase desilo sa mladenom ili se povredio ili je crko pa jedan deo utakmice nije mogo da se sastavi

 

nije bilo loše jebiga

 

na žalos nemamo napad

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dobri nasi bili...jebiga,imali su taj veliki pad pocetkom 2.poluvremena,ali sve u svemu trebamo biti zadovoljni.Pokazana je borbenost,dobra igra na bokovima (sto nam je uvek bio katastrofalan deo igre),cvrsta odbrana (sem dva gola),i napokon uspesno spajanje pasova.Dobro,pocetkom drugog je to puklo,bilo je tu gresaka,ali jebiga,sve u svemu vrlo dobro.Kacar i Sulejmani odlicni,jankovic vrlo dobar...ali nas najslabiji deo i dalje ostaje napad.Jednostavno,onaj Zigic nije ni za kurac.Pantelic isto slab.To nam je jako veliki problem,nemamo postenog napadaca.

 

 

I da,ziveo Don Fabio!

Share this post


Link to post
Share on other sites

super su crnogorci kad dodjukod na sna sajt da ans teše!

 

fala vam neljubljena braćo al nemojte više

 

 

 

ja nisam nista lose rekao ...samo sam komentarisao mec i nemoj da mislis da sam neki nacionalista ili slicno.

 

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ako ništa bar je sastavljeno nešto što se može zvati tim.

I mislim da Stanković i Milijaš ne treba više nikada da igraju u prvoj postavi. Jedino bih ubacio menjao Pantelića. Žigić mi se tu čini kao najmanje zlo. Napadači su nam stvarno raspad

Share this post


Link to post
Share on other sites

Dvije prilike protiv Iraca, ništa više od toga... isti slučaj i kod njih, očekivao sam više...

S obzirom da su nam bekovi igrali na poziciji krila, a Simon Vukčević ušao tek nakon sat vremena, nije loše...

 

 

Švajcarska - Luksemburg 1:2 :icon_question:

Edited by [kinetic]

Share this post


Link to post
Share on other sites

Nije Žigić loš. Da se razumijemo, niti dobija upotrebljive lopte, niti ga neko isprati i kada naši krenu da bunare. Dobro kaže Aca, treba tu ioko njega da bude još igrača koji će preuzeti loptu kada on dobije skok. Ne očekuje se od njega da prodire i da se ubacuje iza leđa odbrane, a ono što se očekuje on odrađuje dobro, s tim što nema nikoga da ga isprati. Najbolji je bio Janković od svih igrača koji nisu odbrana. Odbranu hvalim po default-u, osim što je Krstajić ipak malo spor i mator za halfa. Fali agresivnosti kod prilaska njihovim igračima. Naši im samo priđu, a onda ih lako zaobilaze, fali onaj pravi pritisak koji su Francuzi pokazali. Stojković je odličan golman, dobro reaguje i to mi je drago da vidim. Krasić je dobar igrač u suštini, ALI je BAŠ potrebno da mu neko kaže šta da radi, pošto se bojim da on ovakav neće sam daleko dogurati. Treba mu neko da ga vodi, nije još toliko star da se mogu dići ruke od njega. U suštini nisam ni ja baš toliko razočaran igrom. Moglo je bolje, prije svega agresivnije, kada su već vidjeli da se sudija rijetko kada maši za karton, a i kada se vidi kako crnci kidišu.

 

Znam da sam htio još nešto o nekome da napišem, ali nisam siguran šta tačno.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Prvo poluvreme smo dobro igrali...doduse pred kraj mali. Sulejmani i Kacar su ubijali, super je igrao i Jankovic....no, kada se iz onakvih prilika ne daju golovi...kazna ce stici kad tad...pa i od ovako ocajnih francuza !!

 

Drugo poluvreme klasinca ona bljutava igra zadnjih 5 godina...prvo je, po meni, Antic napravio gresku sto je izveo Ergica a ubacio Zigica...zasto...pa zato sto je jos vise odsekao napad od odbrane, a Zigic nije ni blizu igraca koji zna da pokupi loptu !! Drugo, onaj Krstajic je totalni degen...greske kod oba gola + jos par ispada tokom tekme...zalosno, ali posto nemamo bekove, Bane Ivanovic je prinudjen da igra desno umesto stopera !! Krasic, iako se dosta gubi, treba da igra od prvog minuta...Pantelica necu da komentarisem, primio je 2 puta loptu za 90 min. ! Nemamo napadaca i tacka....treba pozvati ove mladje likove...ne znam, Jovetica, Bogunovica...mozda i Jovanovica....stvarno nemaju tu sta da traze vise ni Ziga, ni Pantelic, a ni Danko-usranko !!

Share this post


Link to post
Share on other sites

Hteo si da napises da je i Kacar bio odlican, kao i Sulejmani

Jest u pravu si, to sam htio :da:

 

Kačar je bio malo bolji, ali totalno mi je drago da sam gledao i Sulejmanija, ipak mu je ovo prva utakmica za reprezentaciju (ja mislim), i biće to odličan igrač ako sve bude kako valja :da:

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...