Prisoner of Dreams Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Ми 14? Ауу, добри смо. Бејасмо 30 и неки пре месец-два
lemmy sixx Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Cika Antara je sve postavio na svoje mesto.
vudun Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Јашта! Зна се, сине, ко је главни бос, коме срце куца ''тика така'' за репку.
Imrahil Posted July 1, 2009 Report Posted July 1, 2009 Sve je to lepo, ali imam utisak da cemo na svetskom da ispusimo. Ako odemo, naravno.
Jevrosima Posted July 2, 2009 Report Posted July 2, 2009 samo mi nije jasno otkud Svajcarska na 13.mestu?
kuruz Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 Svako ima svog Kežmana: http://mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=139652
Footog Qpoos Posted July 3, 2009 Report Posted July 3, 2009 da ne srbujem mnogo...mozes se nazvati kako hoces,al ces uvek biti to sto jesi...i mogu da se nazivaju kako hoce,kada ce uvek biti to sto smo i mi...lepo je shvatio neke stvari...i oni ce uskoro...ko razume,shvatice...
BLAGOJE Posted August 12, 2009 Report Posted August 12, 2009 da ne srbujem mnogo...mozes se nazvati kako hoces,al ces uvek biti to sto jesi...i mogu da se nazivaju kako hoce,kada ce uvek biti to sto smo i mi...lepo je shvatio neke stvari...i oni ce uskoro...ko razume,shvatice... malo dupeuvlacenja,a da se ne zamjera nikom u pg,jer,ipak je otale i morace se kad-tad vratiti.samo ce me pizdjet' kad se vrati i onda ce biti veliki crnogorac kome je i milo djukanovic cestitao za go'.kreten cikoticki.
kuruz Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 (edited) Суботић и Жигић очајни. Тошић је страшно напредовао, има снаге, игра лагано и техника му је боља. Kako bi bilo dobro kad bi mogli da angazujemo Ser Alexa Fergunsona kao pomocnog trenera, jer ko god ode i prodje njegovu skolu postaje igrac Extra klase,Prvo Vidic pa sad Tosic sledeci je Ljajic da se ne bi zajebavali daj da mu damo jos njih 9 da ih covek dotera u red.... (sale_bcn, 12. avgust 2009 21:08) Edited August 13, 2009 by Куруз
Grob Bez Dna Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 divno je bilo gledati utakmicu kad ne igra marko kapiten.
Шарки Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 E, мајке ми, уживање је гледати репрезентацију а да у њој нема Пантелића. Суботић се уср'о опет, Тошић јебе кеву, за годину дана ће бити најбржи фудбалер на планети, паз'те шта сам рекао, остали мање-више добри.
lemmy sixx Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Jebote,covek odigrao jednu dobru tekmu protiv tamo nekih banana,a vi od njega napraviste srpskog Maradonu.
Footog Qpoos Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 do pre samo mesec dana je bio raspad igrac...na prvenstvu za mlade se raspadao...na utakmici se alavio ko stoka,naprvio 1 dobar potez i dao gol...te crnce je najlakse preci,oni samo trce i ispadaju,jer se zalete ko osice...ne znam vise ko gura onog stojkovica nesretnog...ni na prijateljskoj ne moze neko bolji od njega da brani...i ono drvo iz partizana...covek do juce u trecoj ligi,a sada u reprezentaciji...i prodace ga nekoim nemcima ili spancima,pa ovi kasnije nece znati sta ce sa njim...nesto kao rukavina...
Hail Metal Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Jebote,covek odigrao jednu dobru tekmu protiv tamo nekih banana,a vi od njega napraviste srpskog Maradonu. Milijash nije odigrao ni jednu , pa ga opet gani hvale kao Boga ... A dobre igre Tosica ne treba da cude , znajuci kakve preparate koriste u Lucifer Junajtedu .
Vic Rattlehead Posted August 13, 2009 Report Posted August 13, 2009 Jebote,covek odigrao jednu dobru tekmu protiv tamo nekih banana,a vi od njega napraviste srpskog Maradonu. Nemoj tako, jes' da je Grobar, ali dobar je Bambi, i prije je bio dobar. Cika Antara je sve postavio na svoje mesto. Sjećaš li se onomad kad smo re raspravljali da li će Antić da preporodi reprezentaciju? Koja je ono tema bila? Ja i ti smo, čini mi se, tvrdili da hoće, i evo, izgleda da smo bili u pravu!
kuruz Posted August 15, 2009 Report Posted August 15, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=376410 Добро је.
lemmy sixx Posted August 18, 2009 Report Posted August 18, 2009 To je odlicna vest. Sjećaš li se onomad kad smo re raspravljali da li će Antić da preporodi reprezentaciju? Koja je ono tema bila? Ja i ti smo, čini mi se, tvrdili da hoće, i evo, izgleda da smo bili u pravu! Nije uopste bilo pod znakom pitanja da li cemo biti u pravu,vec koliko ce vremenski trebati da se rezultati vide.A videli su se 5 dana nakon postavljanja maestra Antare.No,bilo je tu nevernih toma koji su mislili da onom diletantu i neznalici Djukicu treba pruziti drugu sansu.
Jevrosima Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 treba Djukicu pruziti drugu sansu,ali u Partizanu
kuruz Posted August 19, 2009 Report Posted August 19, 2009 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?...p;nav_id=377093 Пљачка, али ићи ћу.
El Karnisero Posted August 20, 2009 Author Report Posted August 20, 2009 PA ko t je kriv kad kupujes karte i za jug i za sever.Skrasi se pa nece da ti bude skupo.
Prisoner of Dreams Posted August 21, 2009 Report Posted August 21, 2009 Лане се разгоропадио. После прошлонедељног хет-трика, опет дао гол
El Karnisero Posted August 24, 2009 Author Report Posted August 24, 2009 Izvukoh na cepu od Lava kartu za Francuze.Koji sam user.
Recommended Posts