Џрк Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 Eto, potvrdilo se koliko je Zigic bitan. Koliko je samo lopti spustio protiv Francuza i Rumuna - ma uopste , u celim kvalifikacijama. Drago mi je zbog Pantelica(strumfa), i on je upisao jednu asistenciju. Krasic i Jovanovic ubitacni. Jedva cekam Svetsko, jer sada ne zavisimo od istih 11 igraca, imamo odlican fond, samo zdravlje da nas posluzi. Kad pomislim na Svetsko - Bice do jaja, sve one fore kad se prati kamp reprezentacije...keva
DBrave Posted October 10, 2009 Report Posted October 10, 2009 joj jedva cekam album za slicice inace na stadionu je bila ludnica ali strasno mucan je bio proces ulaska, trebalo je da se prodju 3 kruga pretresanja, redovi ogromni a pustaju po 3-4 coveka na pretres... katastrofa
crusader84 Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 (edited) valjda nece biti ko 2006. Ne bi trebalo, ovo večeras k'o da je Holandija u nekom od najboljih izdanja igrala jebote. Napadi od prvog minuta, napad i nakon što smo dali gol, Antara definitivno izrod od ovdašnje old skul trenerske škole, valjda neće sad da počne da filozofira, samo još da tim generalno razbije kompleks velikih ekipa, bila bi velika stvar da smo bar jednom dobili Francuze. Žiga je zmaj, čovek nogom igra bolje od cele naše lige! Izgleda da je konačno naučio i kako da se postavlja kada mu lansiraju loptu od našeg gola, kada samo stoji, onda protivnici zaskoče njega i svira se faul za nas, ono ranije kada je skakao, stalno su njemu svirali faulove. Pantelić je oduvek bio borben, super što je konačno probio led, sada će valjda najzad biti i konkretne koristi od njega. Krasić i Jovanović jebu mame, odavno nismo imali igrače koji mogu tako da probiju i ono što se kaže, jednim potezom reše utakmicu, ne moramo više da se oslanjamo samo na bunarenje na Žigu. Vidić i Ivanović no comment, ovi ostali što se smenjuju u odbrani su takođe na nivou, Veliki štrumf sasvim zadovoljavajuće za svoje godine i ulogu u timu, Milijaš nije baš na nivou bio, mogao je i ranije da ga izbaci Antara (mada sam ja nešto tipovao da će Kačar da upadne). Sve u svemu, ekstaza na kraju... Ovo je 4. put da preživljavam plasman na SP (OK, za ono '90 se nešto baš ni ne sećam kako smo se kvalifikovali ), ali ovo je nešto posebno! Kad se nisam raspekmezio u prvim minutima po završetku! Ah, divnog li pogleda na ovo: http://en.wikipedia.org/wiki/2010_FIFA_World_Cup#List_of_qualified_teams Vidim da se i plasman BiH u baraž fino proslavio, Dodik izjavio da ne veruje da je BiH održiva, posle bio na tekmi u Beogradu, a za kraj ga zasoliše na RTS-u, pustili snimak slavlja u Banja Luci, ide rulja ulicom i peva ono delijsku "Kad si bio dete malo, komšija te silovao", ali u verziji "jasno je k'o dan, ti si musliman". Ludaci. Mada me generalno brine na šta će sve to da izađe... Osim nas, danas overili i drug Drogba s pionirima, Švabovi, Danci, Žabari, Čile i Meksiko. Danci sise, mogli su da pokažu malo komšijske solidarnosti, ovako Portugal ima zicer za 2. mesto protiv Malte. Grci od 1:2 na 5:2 (što mi nešto poznato) protiv Letonije, ostaje im takođe zicer, protiv Luksemburga za baraž (ili čak i direktno, ako sirevi useru protiv Ješa). Slovenci zakomplikovali Slovacima i spasili dupe Česima, ali ne zadugo, Slovenci igraju protiv San Marina u zadnjem kolu, vrlo lako mogu i do 1. mesta, ako Slovaci ne dobiju Poljsku u gostima. Hrvati imaju šansu samo ako Ukrajina ne dobije Andoru. Rusi, Bosanci, Irci i Francuzi obezbedili baraž. Argentina konačno pobedila, jedva. U sredu protiv Urugvaja, koji takođe još ima šanse, biće jebeno. Bahrein-NZ 0:0 u prvoj utakmici baraža. joj jedva cekam album za slicice Ja jedva čekam da kupim novi komp, i izađe neki PES sa svim timovima koji će da igraju na SP, pa da igram simulaciju. (za prošlo sam improvizovao na ISS2 na PS1, npr umesto Slonovače i Gane Nigerija i Kamerun, i slične kombinacije, ne gine mi ni sada tako, za početak ) Edited October 11, 2009 by crusader84
El Karnisero Posted October 11, 2009 Author Report Posted October 11, 2009 Играмо као Шахтјор. Гледам на СОС-у извештај са утакмице. Питају Миху за утиске, а он каже:"Драго ми је што смо се пласирали на СП, а такође ми је драго што се Хрвати нису пласирали". Car. Inace sto se utakmice tice...PANTA JE DAO GOL!!!To je dovoljno za slavlje! Razbismno ih stvarno.Mocno smo delovali.Samo tako,samo tako...
Baal Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Ovo se zove motivisana ekipa... Drago mi je zbog Pantelića, iako ga ne volim, trudi se dečko, jebi ga.
Axeanosilas Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 (edited) Ови наши најављују да ће да играју ''главом'' и ''стрпљиво''. Значи биће незанимљиво, у фазону као против Француза, чекаће неки прекид па ако нешто ураде. А ту је, наравно, и фактор Стојковић. Имамо потенцијала да сами себе пошаљемо у бараж, по најавама. Уместо да навалимо свом снагом, нападачки, ко против Аустрије у Бечу, онако како смо и дошли у ситуацију да смо 3 кола пре краја могли да обезбедимо пласман. [пијан] Дувај курац, несрећниче! [/пијан] Taкође - збогом усташе! Edited October 11, 2009 by Axeanosilas
Footog Qpoos Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 valjda nece biti ko 2006. nemoj bre nesrecu da prizivas... Гледам на СОС-у извештај са утакмице. Питају Миху за утиске, а он каже:"Драго ми је што смо се пласирали на СП, а такође ми је драго што се Хрвати нису пласирали". haha...oduvek ih je gotivio... elem,pregazili smo ih,svaka cast nsima...mada,ne umanjujem nas uspeh,al njima se igralo preko kurca...to se videlo po zutim kartonima,a i pali su posle drugog gola...znali su oni da cemo ih najverovatnije dobiti,dosli posteno da izgube...mislim da ni oni nisu ocekivali da smo toliko nalozeni,da punimo mrezu dok je ne probusimo :rockdevil:pantelic ostaje krs igrac,al dao je go,asistirao...i on je morao nekada da uradi nesto...krasic i jovanovic igracine...
kuruz Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 http://www.mtsmondo.com/gallery/view_photo.php?IDPhoto=325829
WIZARD OF GORE Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 kuruze, šta kažu na indexu na ove rezultate?
kuruz Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 (edited) Хаос, наши теше Хрвате, они нама честитају... Edited October 11, 2009 by Куруз
Мајор Гашпар Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Палермо га умува..спасио чича наркоса.
Mita Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Hrvoje Franjić, jesi ti vidio stadion na kojem cemo igrat protiv borata? vristao sam od smejanja
Dead Man Drinking Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Kad je žreb za ove paćenike što su drugi u grupama?
Vic Rattlehead Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Jedan je Lane Jovanovic. Kakva preciznost kod oba gola. Banja Luka je gorila sinoc, pune ulice navijaca, saobracaj zaustavljen, svi pjevaju, navijaju... fantasticno. 1
Footog Qpoos Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Kad je žreb za ove paćenike što su drugi u grupama? mislis na one pacenicke reprezentacije tipa francuska?
METAL Man Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Гледам на СОС-у извештај са утакмице. Питају Миху за утиске, а он каже:"Драго ми је што смо се пласирали на СП, а такође ми је драго што се Хрвати нису пласирали". :haha: Odlicna igra, stvarno momci igraju srcem. Jos samo da izbacimo Stankovica i bicemo prava eklipa.
Dead Man Drinking Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 @Trne Да, да. Француска, Португал, Босна, Словенија... @R_a_S_a Феноменално
kuruz Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 - Како Хрват у Лондону пита где је Вембли? - Give me five?
crusader84 Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 (edited) Хаос, наши теше Хрвате, они нама честитају... Cool. Prenesi im sledeće... (mene mrzi da se registrujem, tj jesam jedared, al' nešto nije prihvatilo, 'bem li ga) E pa braćo, vidimo se u Južnoj Africi! Ups, ja mislio ovo slovenački forum. :haha: Odlicna igra, stvarno momci igraju srcem. Jos samo da izbacimo Stankovica i bicemo prava eklipa. Da, da, eklipa. Alo bre, ne diraj Velikog štrumfa! Oćeš da nam Savo doveka bude rekorder po broju utakmica u reprezentaciji? Malo pre na RTS prikazali neke golove iz drugih tekmi, Argentina povela nešto početkom drugog valjda,jebem li ga koji minut, onda udario pljusak katastrofa, Peru izjednačio par sekundi pre isteka 90-og, posle u 92 Palermo spasava stvar, delirijum, Maradona se valja po blatu, haos. Obezbedili i Ameri, dobili Honduras 3:2 u gostima, svi golovi u drugom pali. Honduras i Kostarika odlučuju ko će direktno ko u baraž. Ovi indijanci iz Večernjih novosti se toliko pogubili da su sirevima već pripisali plasman na SP, Grčkoj nisu uračunali sinoćnu pobedu u bodove, iako im piše lepo da imaju 5 pobeda i 2 nerešena, a bodova 15. I mislim da je malo nepravedno što su Lanetu dali 9.5 i epitet igrača utakmice, nije trebalo to nikome da daju, a inače mislim da su Žiga i Krasić bili za nijansu zaslužniji od ostalih, Lane je ipak zavuk'o ta 2 gola kad je već bilo gotovo. P.S. Venecuela baš ima dobre šanse da ode na SP... Venezuela will qualify for the CONCACAF-CONMEBOL play-off if: they defeat Brazil AND Uruguay lose to Argentina AND: either: the combined margin of Venezuela's victory and Uruguay's loss is 16 or more goals, OR the combined margin is exactly 15 goals AND Venezuela score six more goals than Uruguay; AND either: Ecuador lose to Chile, OR Ecuador draw with Chile AND Venezuela defeat Brazil by at least four goals, OR Ecuador draw with Chile AND Venezuela defeat Brazil by exactly three goals AND Ecuador score at most one more goal than Venezuela. Edited October 11, 2009 by crusader84
kuruz Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Cool. Prenesi im sledeće... (mene mrzi da se registrujem, tj jesam jedared, al' nešto nije prihvatilo, 'bem li ga) E pa braćo, vidimo se u Južnoj Africi! Ups, ja mislio ovo slovenački forum. Не волим алпске Србе, много би ми драже било да су покатоличени Срби прошли.
Prisoner of Dreams Posted October 11, 2009 Report Posted October 11, 2009 Свака част момцима! Мало сам се прибојавао да не одиграмо бојажљиво ко против Француза, ал ово је било само тако. Мало ми дође жао што упропастисмо толико Румуне. Реално, све што смо шутнули је ушло Онај Кузмин гол је најјачи, и најлепша акција и најбоље прослављен
El Karnisero Posted October 11, 2009 Author Report Posted October 11, 2009 Snimite ovo Sadjenje paprika!
Recommended Posts