Jump to content

Recommended Posts

Posted

Meni je Atilio Lombardo bio najruzniji u to vreme :)

Haha, carina, secam ga se dobro

Attilio_Lombardo_1294050c.jpg

Inace, malo me podseca na naseg glumca sto je glumio manijaka u 'Mrtav ladan'  :mhihi:

Posted

Nije Atilio nest'posebno ruzan...bio je smesan zbog cele,ovako ostalo nista specijalno.

Leckov je kralj!Kakva je ludnica bila kada je zabio svabama onu golusu glavom!

Posted

Kako god da izgledali, Bugari su imali jebeno dobar tim na tom prvenstvu. U stvari, uspesi na Mondijalima ekipa kao što su Bugarska, Hrvatska i Turska mi i daju nadu da i Srbija može da uradi tako nešto. Niko danas nije nepobediv, treba samo igrati muški, a problem naših je što nikako da prevaziđu kompleks ekipa iz svetskog vrha. Od Španije u osmini finala 1990. nismo pobedili neku takvu ekipu u takmičarskoj utakmici, a ređali su se nerešeni rezultati onda kada smo igrali dobro - Argentina, Španija, Nemačka, Italija, pa opet Španija, pa Portugal, pa Francuska. Treba igrati ofanzivnije protiv favorita.

Posted

Manite se tih rugoba,Oliver Kan je otisao,i tako treba i da ostane...zuto djubre...

Nego,secate li se ovog legendarnog momenta iz 1994?

Rashidi%20Yekini.jpg

Perdrag Spasic nije bio nista lepsi od Ivanova

I taj saban je igrao u Realu...pfffff...

Posted (edited)

Сећам се те утакмице као да је јуче била. Вероватно најквалитетнија на првенству. Навијао сам ту за Холанђане. Одушевили су ме кад су се са 2-о вратили на 2-2. Гол Бергкампа из мртвог угла права мајсторија...и онда Бранко са 30 метара. Закопа их човек..

Иначе, добар гол је дао и неки тип из Арабије. Предриблао 5-6 играча и постигао гол. Мислио сам да ће умрети од умора. :haha:

Edited by Србија Србима
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...