Footog Qpoos Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 mozda sam stoka...al ja bih ih uzeo ,samo da ih drugi nemaju...ko im jebe mater,neka se radjaju talentovani k'o mi... 1
lemmy sixx Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Вала, бољи је од Декија Станковића капитена који није сакупио добрих партија у репрезентацији ни за прсте једне руке. Бољи је и од Милијаша и Петровића заједно. Са крилним играчима не могу да га поредим. Ma daj,sta pricas...ne moze taj prici Dekiju ni na kilometar,kakav crni Misimovic.Igra u raspalom Folsburgu,kita marjanova,ni u jednoj jakoj utakmici nije nista pokazao.Samo ga porediti sa Stankovicem je nebuloza,a ne govoriti da je bolji.Sto se tice navedene dvojice,od Milijasa po meni nije bolji,od Petrovica jeste.
Мајор Гашпар Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 (edited) Ајде Леми, не зајебавај. Човек дели асистенције као луд. Донео је својој екипи титулу-трпао лопте Џеку и Графитеу, а ови се надавали голова. И у ЛШ је одлично одиграо. Да не говорим о репрезентацији у којој је тата. Видећеш каква ће Босна бити ако он је игра. Станковић није креативан играч. Шта он може са лоптпом? Да је дуне са 30 метара и да трчи к'о коњ. За репрезентацију није одиграо ништа. Делом је крива тактика јер су га гурали на позицију АМ. Кад ми неко помене Станковића ја кажем да је он мало креативнији играч од Гатуза и Амброзинија. Уопште не морам да поредим Милијаша и Мисимовића... Edited December 17, 2009 by Србија Србима
El Karnisero Posted December 17, 2009 Author Report Posted December 17, 2009 Daj bre Lemi,Misimovic je pojam za Milijasa.Em je bolji tehnicar,em bolje deli pasove,em moze da trci.
Мајор Гашпар Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Леми стари провокатор. Никад не знаш када је озбиљан.
lemmy sixx Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Pa ja rekoh da je Milijas meni bolji...Milijas je meni bolji i od Ronalda,iako to nema veze sa realnoscu...Ronaldo nije nosio kapitensku traku velike Crvene Zvezde. Sto se tice poredjenja sa Dekijem,tu cvrsto stojim iza svojih reci da je Misimovic za njega kurac na biciklu,i da je samo poredjenje sa Dekijem nebuloza.
Footog Qpoos Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 ,em moze da trci. ovo je presudno... n kraju tekme kada se sumiraju utisci o igracima...pa malo statistike...ono kada gledaju ko je koliko pretrcao...npr:babangida 7,2 km,luidji di bjadjo 9,8km,milijas 15,4 metra...
Dragonhelm Posted December 17, 2009 Report Posted December 17, 2009 Мисимовића је уживање гледати, балкански Дијего.
vudun Posted December 18, 2009 Report Posted December 18, 2009 За Мисима сам први пут чуо још 1997. када је играо за нашу младу репрезентацију, у ствари, тад је ваљда био кадет. Он, Ловре, Мрдаковић и остала банда...
morbid god Posted January 8, 2010 Report Posted January 8, 2010 Afrika! http://www.goal.com/en/news/89/africa/2010/01/08/1733524/togo-team-bus-fired-upon-driver-killed-at-least-two-players
tier_mfkr Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Afrika! http://www.goal.com/...ast-two-players This is madness... No... This is ANGOLA!!!!
morbid god Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Mora da su igraci Toga mljackali sendvice ispred lokalnog zivlja, u fazonu 'ima se, jede se'. Gledas me a ne das, to je provokacija.
tier_mfkr Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Ili navijaju za Arsenal, pa su hteli pa su hteli da se osvete Adebajoru. Zbog udaranja Persija, provociranja navijaca i tome slicno... A jos ako je jeo sendvic! I pio koka-kolu, ijaaaaooo...
morbid god Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Adebajor se oprostio od reprezentacije. Sigurno se brine kako su mu saigraci, tamo daleko, u Africi.
tier_mfkr Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Aaaaaaaa, nisam znao da Shola ne igra... Ma 'de brine, nema taj ni srca ni savesti...
Footog Qpoos Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 na svu srecu,nismo ni sa jednim zulujima ratovali...i mi nesto da preskocimo sto se tice ratova...mogu da zamislim scenu...gomila bantu crnaca sa kopljima napada stojkovica,fiksirali njegov dzojped,a on ga brani zivotom...izgleda da je na tom crnom kontinentu najnormalnija drzava jar...mada,nisu ni oni nesto preterano normalni...jebem ti ja sve te crnce,al obavezno sa kondomom...kako kaze narod...nisam rasista,al nisam ni daltonista...
tier_mfkr Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 JARovci () nisu crni i beli, oni su zeleni
kuruz Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 A posle kažu da je kod nas problem nasilje u sportu...
tier_mfkr Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 A posle kažu da je kod nas problem nasilje u sportu... :haha: Bilo je za ocekivati da ti ovako nesto napises
morbid god Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 A posle kažu da je kod nas problem nasilje u sportu... Angola za Brankicu.
morbid god Posted January 9, 2010 Report Posted January 9, 2010 Adebajor se oprostio od reprezentacije. Sigurno se brine kako su mu saigraci, tamo daleko, u Africi. Ipak je i ovaj magarac bio na popristu, cudi me kako je ostao ziv, obzirom da Arsenal zasigurno ima najvise fanova u Africi.
Recommended Posts