lemmy sixx Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Jos je vece pitanje kako su oni to uneli a ovi nesposobni zabari to nisu skapirali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Trwe Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 bolje sluzbeno 3:0 nego da odigramo mech sa onim sudijom...najebali bi ga sa 5 razlike minimum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 треба казнити италијане. 0:3 да буде и мајстора који је секао ограду одликовати при повратку у београд. клешта му се позлатила. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Da nije možda i ovo režirano? Jebem mater huliganima. 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 23/16: dosadan si kao jebeni proliv sa tom ispraznom pričom maloumnika. zašto ih jednostavno nisu izbacili sa tribina ako su pravili probleme?!?! neka mi se napuše kurca i italijani i vi koji ćete sada da kenjate okolo kako smo divlji, onakvi ili ovakvi.. realno svi navijači su stoka zna se ko gleda fudbal i ide na utakmice. GDE se još utakmica prekida zbog 2 baklje.. a evo ih i sa tva.. ne znam koji kurac onaj retardirani voditelj zove nekog gvidu da komentariše o slici Srbije u svijetu, a onda i ovaj u vestima kao to je organizovano još od nedelje. Sve debil do debila. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
МегафаН Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 pa kolika su, kako su stigla tamo, jesu li ih kontrolisali na ulazu... ne kontam Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Ti mi nadji slucaj prekida zbog dve baklje , to ne postoji . Za sta kriv ne kapiram te ??? Ovo nije ni za kakav prekid . Kad neko organizuje utakmicu samo on moze da bude kriv , ili to ili Srbi . Ajd ne serite vise , da su ovde divljali zabari mi bismo opet ispastali , ili hoces da kazes da nije tako ? Za incidente u nedelju nisu krivi huligani, vec gay-evi. Za pokusaj linca Stojkovica nisu krivi maloumnici koji su to pokusali, vec ih je on provocirao. Za danasnji prekid nisu krivi idioti kojima je to ocigledno i bio cilj, vec su krivi Italijani. 4 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
marcoman Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 fudbalski navijaci - kad cujem, prva asocijacija je uvek nesto DEBELO retardirano 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 треба казнити италијане. Наравно да треба. Ко је организовао утакмицу? Сем тога, њихова полиција је изазвала нереде који, руку на срце, нису били толики да би се утакмица прекидала. Говна су очигледно испланирала да закувају нереде и да онда извуку службену победу без играња. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Ma, Hilari je kriva za ovo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ozziris Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Pa ko je kriv sto je debil uneo kljesta ? Organizatori . Kraj . I meni ovo smrdi na tako tesku namestaljku! Neko je ovo organizovao! i neko je lepo sa pocetka pitao sta je razlog ovome? I stvarno..jel moze neko da da racinalan razlog (osim sto je na tribinama bila horda neandertalaca) zasto se ovo desilo? i kako je provuceno 150 kila baklji!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Ma, Hilari je kriva za ovo. Коштуница је крив. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dragonhelm Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 скупили се металци да паметују 4 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Za incidente u nedelju nisu krivi huligani, vec gay-evi. Za pokusaj linca Stojkovica nisu krivi maloumnici koji su to pokusali, vec ih je on provocirao. Za danasnji prekid nisu krivi idioti kojima je to ocigledno i bio cilj, vec su krivi Italijani. Nisam ja to rekao . Samo kazem da mnogo ljudi tu gleda sta ce za sebe da ucare . Za prekid su krivi zabari zbog lose organizovane utakmice , to je po svim pravilima . Nas novcano , a njima suspenzija stadiona i 0:3 . Stojkovic je sam sebi zamesio , znao je dobro sta radi . Boli me uvo za njega . Ima barem para da se leci . Pederi jesu krivi za sve . Samo da kazem da sam prestao da idem organizovano na Sever odmah kada sam video za sta je sve koriscena ta ekipa i od vlasti i od opozicije i od svakoga . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 ajde koji vam je kurac pa ocigledno je da su za sve krivi ovi sa B92 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Избацити нас из свих такмичења на 100 година. Да се спасемо бламаже. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) krive su obavestajne sluzbe Edited October 12, 2010 by LoveHateLove Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 I meni ovo smrdi na tako tesku namestaljku! Neko je ovo organizovao! i neko je lepo sa pocetka pitao sta je razlog ovome? I stvarno..jel moze neko da da racinalan razlog (osim sto je na tribinama bila horda neandertalaca) zasto se ovo desilo? i kako je provuceno 150 kila baklji!? :haha: :haha: Pa zna se ko je organizovao, takozvani "navijači". 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Sve je organizovao mamograf. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
FILIP St. Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Navijača sa motorcanglama za novog predsednika FSS IMHO, vidi se da je snalažljiv čovek, dobro da nije izvadio brusilicu Edited October 12, 2010 by FILIP St. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Navijača sa motorcanglama za novog predsednika FSS IMHO, vidi se da je snalažljiv čovek. позлаћене цангле на пиједестал у српској кући фудбала. одма поред Џајине копачке и зуба Милојка Пантића у пацу од вињака. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 to je dobio nakon sto je usao od vesto sakrivenog undercover dopisnika B92, istog onog koji je na mamograf stavio infracrveni odasiljac na koji reaguju samo odredjene grupacije 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 A jel su organizatori krivi za paljenje zastava Italije i Albanije? Link to comment Share on other sites More sharing options...
heavybeatin`heart Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 fUDBALSKI NAVIJACI SU šABANI I TU NEMA ŠTA DA SE PRIČA, ali mi drago da se dešava nešto "pozitivno", nadam se da su sledeći na listi političari i skupština, na njih treba krenuti, sve bi ih pobio bez griže savesti - uništi mi mi Sloba maladost a ovi za koje sam glasao (nekad davno) i ceo život...Nemam sta da jedem a oni po ceo dan seru po TVu, nema bez usrane motke nista.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Nisam ja to rekao . Samo kazem da mnogo ljudi tu gleda sta ce za sebe da ucare . Za prekid su krivi zabari zbog lose organizovane utakmice , to je po svim pravilima . Nas novcano , a njima suspenzija stadiona i 0:3 . Stojkovic je sam sebi zamesio , znao je dobro sta radi . Boli me uvo za njega . Ima barem para da se leci . Pederi jesu krivi za sve . Samo da kazem da sam prestao da idem organizovano na Sever odmah kada sam video za sta je sve koriscena ta ekipa i od vlasti i od opozicije i od svakoga . Uz duzno poshtovanje - i ja navijam za Zvezdu, ali si ti debil. Nikad se ne javljam na sportu, samo pratim, ALI - simpatichno do skoro, ali si ti preterao u svemu. 3 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts