23/16 Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 (edited) ova reprezentacija kad bi naučila da igra završila bi prva u grupi i sa službenim porazom juče. Ali ona ne zna da igra, nema ni srca ni muda da igra, pogledajte Engleska-CG pa ćete videti šta je srce, pogledajte tu utakmicu čisto da vidite šta je DUPLI PAS, ono što u srpskoj reprezentaciji ne postoji. Nakon toga pogledajte kako bi trebali igrati spoljni bekovi, a boga mi i štoperi. Srednji red CG da i ne spominjem, maestralno. Srpskoj reprezentaciji ne bi pomoglo ni da im sude penal na svakoj utakmici. Mora neko da ispunjava ''zadatke'', kad igrači ne znaju znaju huligani. Nemoj mi samo reci da si jedan od onih koji gledaju i navijaju za nase samo kada pobedjujemo. Uvek mozes da navijas za CG, ako su te vec toliko impresionirali. Edited October 13, 2010 by 23/16
Guest Шејтанов Чобан Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Ови нереди су политички мотивисани,није то шачица пијаних клинаца па направили неку глупост. Од пријатеља који раде у медијима чуо сам готово идентичне приче. Хилари је дошла у Србију и донела прилично солидне вести,после тога је отишла у Приштину,а наши су палили Албанску заставу.А данас Холандија одлучује о нашем статусу за ЕУ,а то некоме не одговара...
Guest Bata Životinja Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Samo ako si ti jedan od onih koji shvataju da se reprezentativci vuku po terenu od para iz budžeta, koji pune građani Srbije. Ako ti hoćeš da bacaš pare na NEZAHVALNIKE to je tvoj problem. Ja bih te pare dao košarkašima, vaterpolistima, odbojkašima, rukometašima i dovršite spisak sa ''i nikako fudbalerima, duvajte ga''. a za sve ostale sam navijao i kad su gubili, jer su gubili utakmice, a da nisu imali slovo L na čelu. Uzmite statistiku pa računajte sami, ako nema trčanja, pasova, niko se ne trudi i to se jasno vidi, dajte te pare nekome ko se bar trudi. Jer ispade da košarkaši nisu plaćeni još ni za Evropsko prvenstvo, a neko valja milione u fudbalu. 1
Night Prowler Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Najbolje bi bilo da nas izbace iz kvalifikacija, jer sa 4 boda iz 4 meca nema sanse da idemo dalje, a jos i bez publike bi bili samo na gubitku. Neka ih izbace, nek' cela skupstina, Tole i Pizon podnesu ostavke i da krenemo sve ispocetka.
23/16 Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Samo ako si ti jedan od onih koji shvataju da se reprezentativci vuku po terenu od para iz budžeta, koji pune građani Srbije. Na sta se sve trosi taj novac iz budzeta... Ako ti hoćeš da bacaš pare na NEZAHVALNIKE to je tvoj problem. Ja bih te pare dao košarkašima, vaterpolistima, odbojkašima, rukometašima i dovršite spisak sa ''i nikako fudbalerima, duvajte ga''. Slazem se, ali tako je kako je.
Guest Bata Životinja Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 jebiga, negde treba da počne pitanje za šta služi budžet, ako je fudbal prva žrtva so be it. Pre bih gledao reprezentaciju sa domaćim igračima pa neka se i ne kvalifikuju.
sale 3sm Larry Flynt Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 ko se zajebava? Navijači su dobri bili. Daj bože da nateraju i preostale malograđane da napuste Srbiju da ih više ne gledam. Jadnici koji su se uplašili kako su ih navijači ''predstavili'' verovatno nisu čuli za divljanja i smrti navijača po čitavom kontinentu. Turci i Englezi su se ubijali na utakmicama, ovde neko kuka zbog dve baklje. Mislim, ljudi, anksioznost se leči. Postoje lekovi za vaše stanje. Ako histerišete zbog svakog navijača, polomljenog izloga ili bačene baklje, idite kod lekara po lekić. Jer tamo gde navodno idemo biće ih sve više: huligan je engleska reč i evropska ''vrednost'', a ne srpska. Mene navijači ne predstavljaju, i želim im da se dobro zabave, sigurno bi bilo mnogo dosadnije da smo gledali utakmicu, jer igrači, za razliku od navijača, nemaju ni srca ni muda. Da,da,placenici su odlicno odradili posao,zadatak su ispunili. Svaka tebi cast ako mislis da su ovo uradili jer su nezadovoljni rezultatima reprezentacije,to moze da rezonuje jedino Pizon. Ocigledno poslednja informacija koju si cuo u vezi Engleza datira od pre 20 godina,s'cuo za zakon koji je kod njih na snazi vec poodavno i kako su suzbili nasilje na stadionu.Pogotovo na manifestacijama ovakvog tipa i ranga.Ubijalo se i ovde(citaj malo novine i desavanja),i na stadionu i van njega,samo ovde prodju nekaznjeno,ili sa minimalnim kaznicama,nista se ne resava povodom tog pitanja,takvi se osile,a kad uhvate nekoga od njih onda je "pravda za urosa",a obidji zatvore po Engleskoj pa procaskaj malo s optuzenim huliganima.Pogledaj kaznu za izazivanje nereda na stadionu,dozivotna zabrana prisustvovanja sportskom dogadjaju,mnogo gora kazna nego samo da gulis robiju. Ako si ti ovde video samo dve baklje i nista vise,imas debeo problem sa TV-om Ako tebi neredi i materijalna steta ne predstavljaju problem,vodi ih na gajbu,pa nek divljaju do mile volje.Svaka cast ako je tebi u redu da se divlja po ulicama u tudjoj zemlji,da se spali autobus,sara po spomenicima,sukobljava sa policijom... 1
Vic Rattlehead Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 protiv zemlje od 800000 stanovnika Najbolje da CG ima 800 000 stanovnika.
Guest Bata Životinja Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 (edited) Svaka tebi cast ako mislis da su ovo uradili jer su nezadovoljni rezultatima reprezentacije,to moze da rezonuje jedino Pizon. ja to nisam ni rekao, mene njihovi razlozi ne zanimaju. Da su došli pederi da se trpaju po Đenovi podržao bi i njih protiv ove ''reprezentacije''. Ocigledno poslednja informacija koju si cuo u vezi Engleza datira od pre 20 godina,s'cuo za zakon koji je kod njih na snazi vec poodavno i kako su suzbili nasilje na stadionu. Dečko, Turci i Englezi su se KLALI NOŽEKANJAMA pre nekoliko godina. Bilo je i mrtvih. Ako tebi neredi i materijalna steta ne predstavljaju problem,vodi ih na gajbu,pa nek divljaju do mile volje.Svaka cast ako je tebi u redu da se divlja po ulicama u tudjoj zemlji,da se spali autobus,sara po spomenicima,sukobljava sa policijom... Zemlji koja je ugostila skoro čitav NATO arsenal 1999. godine, a tražila juče minut ćutanja za svoje manijake iz Avganistana. Dakle, ako tebi nije problem onda ih ugosti svojom sestrom sledeći put, a ne Milicom Rakić. A ako su navijači naneli najveću štetu državi Srbiji onda ja ne znam u kojoj ti Srbiji živiš, jer u ovoj na planeti Zemlji Dinkići i Tadići su milijarde evra uništili. Samo što su oni profesionalni huligani sa foteljama. ------------------------------------------ EDIT VRLO ZANIMLJIV POST SA DRUGOG FORUMA ако је ово дјело непријатеља, играју се ватром коју немогу да контролишу. ако је због подјела међу навијачима, онда следећа никако не би могла да буде забрана. то би, не само ујединило све навијаче, него их извело на улице. оно што ја не знам, јесте да ли је паметније радикализовати ситуацију сада, или чекати да је они радикализују кад њима одговара. прекид утакмице је добра порука оним бајама, србендама, који би да руше власт поподне, а навече да мало гледају фудбал, као да живе у најнормалнијем и најсређенијем друштву.. ма заболи ме за европско јебено првенство, фудбалере који гледају свој посао и ''зарађују леба'', љигаве жабаре, жуте и њихове медије. човјече ми смо окупирани, људи су без посла, гладни, силују нас у мозак 24-00 и још се хвале тим. неће ово моћи још дуго, нема времена људи. добро рече неко, за који мјесец и овај форум ће бити угашен. http://www4.slikomat.com/10/1013/umh-sajt-r.jpg Edited October 13, 2010 by Bata Životinja
BLAGOJE Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Najbolje da CG ima 800 000 stanovnika. nego koliko?
Ozziris Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Pa onda sinak kad se sledeci put organizuju ti ajd sa njima al nemojte molim vas da pravite sranja po stadionima! nekim ljudima, za razliku od vas, pricinjava zadovoljstvo da fudbal zapravo i gledaju! a ako ocete da rusite vlast, necete je srusiti ako bacite 5 baklji na stadion i prebijete golmana..nego pravac skupstina pa lincujte i zapalite koga god vam je volja tamo. cak imate i moju podrsku! 1
Guest Шејтанов Чобан Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Није уопште била намера да се сруши власт,већ да се европи јасно покаже да некоме одговара да не уђемо у исту. велике паре се ту врте
sale 3sm Larry Flynt Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 ja to nisam ni rekao, mene njihovi razlozi ne zanimaju. Da su došli pederi da se trpaju po Đenovi podržao bi i njih protiv ove ''reprezentacije''. Pa kad ne vidis dalje od reprezentacije,kako i da vidis bilo kakav razlog,a time sto si rekao kako su odlicni,rekao si sve, Dečko, Turci i Englezi su se KLALI NOŽEKANJAMA pre nekoliko godina. Bilo je i mrtvih. E pa pogledaj rezultate te makljaze...decko..A obrati malo paznju i na desavanja ovde..sta ovde nijedan nije zaklan,a?Ajde pogledaj malo koliko je smrti prouzrokovano u Srbiji,a pocni samo od onog incidenta na stadionu od pre 10 godina,kada je onaj klinac poginuo pogodjen raketom.E pa onda dodji da postujes o Englezima i Turcima. Zemlji koja je ugostila skoro čitav NATO arsenal 1999. godine, a tražila juče minut ćutanja za svoje manijake iz Avganistana. Dakle, ako tebi nije problem onda ih ugosti svojom sestrom sledeći put, a ne Milicom Rakić. Za ovo vredjanje bi mogao ban da popijes,nijedan clan tvoje porodice nije pominjan u predhodnom postu,al sta drugo ocekivati od takvih ljudi...al aj' da odgovorim,ugostio bi ih sve lepo u podrumu,uz ciklon B,i one koji ih docekuju i one koje docekuju,a zbog ovog sa sestrom,jos bi se neko nasao medju njima. A ako su navijači naneli najveću štetu državi Srbiji onda ja ne znam u kojoj ti Srbiji živiš, jer u ovoj na planeti Zemlji Dinkići i Tadići su milijarde evra uništili. Samo što su oni profesionalni huligani sa foteljama. Od ulice i "navijaca" sve pocinje i siri se.Tu se prvo vidi da se nesto gadno kuva.To bi posle Maksimira i '90. godine,svako ko malo razmislja trebalo da zna. A Dinkice i Tadice smo i zasluzili s ovakvim ponasanjem Videces na duze staze kolika ce steta izaci iz ovoga,ove trenutne materijalne stete ce biti sica. Ali to ne znaci ako je stoka na vlasti i ako je stoka u fudbalu,da i ceo narod bude okarakterisan kao stoka ili da se pretvori u stoku i da to treba podrzavati.Takvi onda ne zasluzuju nista.
Guest Administrator Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 nego koliko? Population - July 2009 estimate 672,180
23/16 Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 nekim ljudima, za razliku od vas, pricinjava zadovoljstvo da fudbal zapravo i gledaju!
BLAGOJE Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 plus studentarija,pecalbari sa familijama i svi ostali sa grandjanstvom i drzavljanstvom-vesto vise od 800000.ne racunam samo drzavljane,mada bi mozda to bio najbolji reper vezano za fudbal,a onda sve to ide masu gore.
Guest Administrator Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 plus studentarija,pecalbari sa familijama i svi ostali sa grandjanstvom i drzavljanstvom-vesto vise od 800000.ne racunam samo drzavljane,mada bi mozda to bio najbolji reper vezano za fudbal,a onda sve to ide masu gore. onda Srbija , racunajuci dodjose studente iz Bosne i Crne Gore ima 9 000 000 Stanovnika
BLAGOJE Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 ja volim da mislim da i dalje srbija ima i preko 9 miliona,zbog kosova. reper,sto se tice sporta,jer se pozivaju oni i sa samo drzavljanstvom,mogu ti biti drzavljani ili ukupan broj gradjana.
23/16 Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=tWUligCFRag&feature=related
Footog Qpoos Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Mislim da bi Kezman svojim autoritetom mogao da usmeri huligane da ne divljaju , sad se vide posledice toga sto najbolji srpski napadac u protekloj decenije nije pozvan . covece...sta reci na ovo...toliko si pristrasan da si poceo nevidjene gluposti da lupetas... Није уопште била намера да се сруши власт,већ да се европи јасно покаже да некоме одговара да не уђемо у исту. велике паре се ту врте vrti se to da nam je predsednik pedercina...
Novaliis Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Koliko se secam politika je zabranjena na forumu, tako je bar bilo pre par godina. Ali mislim da bi bilo kul da se otvori Politika podforum I ko su sad cetnici sever, nikad cuo za tu grupu? Najavljuju zabranu 14 navijackih grupa, inace.
Ozziris Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 A inace juce ni prenos sa stadiona nije zavrsen a komentator je rekao da se sprema postupak protiv navijackih grupa! sprema se vec godinama a nikako da pocnu!
Guest Administrator Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 Koliko se secam politika je zabranjena na forumu, tako je bar bilo pre par godina. Ali mislim da bi bilo kul da se otvori Politika podforum I ko su sad cetnici sever, nikad cuo za tu grupu? Najavljuju zabranu 14 navijackih grupa, inace. Pa delije su Sever , to ti je verovatno neka podrgupa neke podgrupe @Ozziris Da , samo pricaju o obracunu ali nista konkretno da urade. Najveci problem je sto u zatvorima nema mesta da ih sve potrpamo !
Ozziris Posted October 13, 2010 Report Posted October 13, 2010 (edited) ma potrpaj ti sve imbecile kao sto je juce onaj sa onim kljestima pa ce boranija da se raspe! i vec jednom nek donesu zakon: napravis sranje na stadionu? 5 utakmica ne prilazis stadionu! opet napravis sranje? 20 sledecih utakmica u zatvoru gledas! Opet? DOZIVOTNO ih gledas u zatvoru! danas se divimo englezima zbog takve politike i nigde se ne pominju ljudska prava i ostala sranja! Edited October 13, 2010 by Ozziris
Recommended Posts