Jump to content

Recommended Posts

Posted

Озбиљан сам. Кад сам чуо да је рекао "Србија Србима" постао ми је, благо речено, одвратан.

• Upvote 2
Posted

Trenutno ga ne treba zvati.Zbog toga sto ne igra,nije ni za kurac.Ima pravo Pizon po ovom pitanju.Ali ukoliko u buducnosti bude zaigrao,da li u Liverpulu ili nekom drugom klubu,treba ga zvati.Koga briga sta sere po medijima,jaka muda.

Posted

"- Pored Stankovića i Ninkovića, i Vidić bi mogao da otkaže učešće zbog povrede, a to bi sigurno bio veliki hendikep?"

Povredjen, a evo ga daje gol u Premiershipu :haha: Ide bre covek na svadbu u Uzice :]

Posted

Добро, ни не мора да игра, ово је ионако ''пријатељска утакмица'' (Боже, с киме ми играмо пријатељску, с Чивутима јебеним, Содома и Гомора icon_mrtav.gif, оног ко је организовао ово треба обесити за ону ствар)... Играће кад буде било битно, сад може да се експериментише...

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Jorgačević

Ivanović, Subotić, Biševac, Kolarov

Injac, Milijaš,

Krasić, Ljajić, Tošić

Mrđa.

ovo je sasvim ok

ali umesto Jorgacevica-Stojkovic

umesto Bisevca-Vidic

umesto Injca-Stankovic

i Mrdju ne dirati smatram da nemam boljeg napadaca nazalost(mozda i imamo ali sad sam ustao mrzi me da proveravam)

Posted

i Mrdju ne dirati smatram da nemam boljeg napadaca nazalost(mozda i imamo ali sad sam ustao mrzi me da proveravam)

Dajte ljudi,uozbiljite se.Pantelic zabija po Holandiji i Grckoj,ovaj muze krave u Svajcarskoj.Kakv crni Mrdja.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Igra Radoslava Petrovica na ovoj tekmi je vise za rubriku "bem ti zivot" :(

Srednji red ne postoji, bunarimo, kao picke igramo. Jeshe imaju inicijativu i kreiraju igru ..... bruka!

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Dajte ljudi,uozbiljite se.Pantelic zabija po Holandiji i Grckoj,ovaj muze krave u Svajcarskoj.Kakv crni Mrdja.

Zato Panta muze krave u reprezentaciji.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...