Jump to content

Reprezentacije


El Karnisero

Recommended Posts

onaj pantelic...pa ono nije normalno...upamtio sam onu sansu na kraju...primi loptu u kaznenom,mesto da je posle primanja iz koraka sutne,pa ako pogodi,pogodio je,tako se radi u tim situacijama...primis,odma iz primanja sut jer ih imas ko pleve oko tebe...on je primio,napravio raskorak,pogledo sta se desava,naravno da ga je onaj ignasevic izblokirao...kada ce vise stankelin kumela da ode,da nam ne jebe mater svojom igrom...zonpi je imao taktiku"joj,boze,pomozi nam da nam ne jebu mater,ipak su to braca rusi,valjada oni nece"...

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Gledao sam samo prvo poluvreme...ono je bio uzas,totalna katastrofa.I dokle god je Zonpi tu,nema teorije da ce biti bolje.

 

 

''U prvom poluvremenu smo imali inicijativu, ali slaba je korist od toga kada se ne vidi na rezultatu. Dobro smo igrali sve do završnice, tu i dalje imamo najviše problema, ali bilo je nešto bolje kada smo uveli i drugog centarfora''

 

:lol:

Share this post


Link to post
Share on other sites

onaj pantelic...pa ono nije normalno...upamtio sam onu sansu na kraju...primi loptu u kaznenom,mesto da je posle primanja iz koraka sutne,pa ako pogodi,pogodio je,tako se radi u tim situacijama...primis,odma iz primanja sut jer ih imas ko pleve oko tebe...on je primio,napravio raskorak,pogledo sta se desava,naravno da ga je onaj ignasevic izblokirao.

 

Pre nego sto je pogledao sta se desava,proverio je da li je najlepsi na terenu.

Covek je debiLtovao 2003. na 39 utakmica kao napadac,kurcev golgeter, uspeo je celih 9 golova da da.

Jebo te bog,banderu da zakucas u sesnaesterac,i da je setas na drugu stranu na poluvremenu,od 2003. do danas,vece su sanse da se lopta o nju odbije u gol,nego da oovaj mentol poentira.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

Пижона и Пантелића отерати из српског фудбала за сва времена! човек лопту не зна да прими. као да сам гледао моју сестру која има 10 година. ма, чак би и она боље играла.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Sve Pižonove izjave

 

„Ekipa je dala pet gola... pardon, šest gola", gostujući na jednoj televiziji kao stručni konsultant.

 

„Ne smemo nikog da potcenimo, pa poslednji primer su odbojkaši koji su izgubili od Kanade", dan pre nego što će debitovati na klupi reprezentacije porazom od Estonije u Beogradu 3:1.

 

„Ovo je jedan od težih momenata u mojoj karijeri, ali mora nekad i da se izgubi, ne može uvek da se pobeđuje. Ne razmišljam o ostavci, Ne znam zašto bih se povlačio sa funkcije posle jednog poraza", posle poraza od Estonije u Beogradu.

 

„I Italijani imaju loš rezultat i ne igraju nešto naročito. Videćemo ko je bolji tamo, šteta što utakmica nije u Beogradu. Možda je i bolje što se igra tamo", posle poraza od Estonije, a uoči meča sa Italijom u Đenovi.

 

„Nisam otpisao Stojkovića zbog sukoba sa navijačima Zvezde. Samo želim da proverim još nekog golmana, da ne ostanemo samo na Stojkoviću", nakon što je saopštio spisak za meč protiv Bugarske u Sofiji.

 

„Zašto ne bismo savladali Sloveniju u Ljubljani, pa i Zvezda je uvek dobijala Olimpiju tamo", nakon pobede u prijateljskoj utakmici protiv Izraela.

 

„Ne znam šta bi bilo da nisu bile ove izmene, ali ne bi bilo dobro", nakon utakmice protiv Severne Irske u Beogradu u kojoj smo, posle ulaska Ninkovića i Jovanovića u igru, preokrenuli sa 0:1 na 2:1.

Share this post


Link to post
Share on other sites

само да налетим на њега на улици па нек се моли да му промакне шипка поред главе, иначе ћу га унаказити. човек ми скраћује живот кад год репрезентација игра.

  • Downvote 2

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • 2 weeks later...

FIFA: Pižon ne može da pozove Klea i Evandra

 

Eto i tu priču da završimo.

Ne treba nikada ni da igra neko ko nije odavde, pa makar to bio i Mesi...

 

tako i treba...fifa je to odradila pre par godina...nisu hteli da u prave brazilsko/africke ispostave u reprezentacijama...sem onih reprezentacija gde ima gomila camuga koji su se doselili tu pre 100 godina...

Јеб'о ти то. Онда нека укину то срање са странцима.

jos nam samo to fali...i ovako stranci imaju prednost nad nasim igracima...sumnjivog kvaliteta igrac,al je stranac,pa sigurno je bolji od domaceg...glupost...

Share this post


Link to post
Share on other sites

to sve menadzeri rade...ne bi mogli igraci iz bosne i cg da igraju kao domaci igraci...jeste velika glupost to pravilo,ali ja ne bi uopste dovodio strendzere...od tih cigana iz juzne amerike svaki 15i valja...nasi igraci,omladinci neka igraju...to je ulaganje u fudbala,a ne dati pasos nekom blavoru...

Edited by Trne-svetska mega faca
  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...