Grob Bez Dna Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 kakav crni vidic, bre. ko je taj? dajte simica i mirni smo.
Footog Qpoos Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 nema sanse da igra vidic...tu se pita njegov klub,a oni mu nisu dali da igra...njega su pozvali cisto da bi bio tu...
iron will Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Видак Братић заслужује место у стартних једанаест. Он је харао док је Видић био у Џајиним петлићима.
metal guru Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Ne moze nasa odbrana primiti toliko golova, koliko Pantelar moze dati. 4
Шарки Posted October 6, 2011 Report Posted October 6, 2011 Ne moze nasa odbrana primiti toliko golova, koliko Pantelar moze dati. Значи, ја на ово - КОМА. XD Пантелаар наш насушни. Јарослава је добро написао - срце на терен, уље на косу, а ја бих додао - корење у офсајду.
Јарослав Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Онако поштено сам се налупао: http://www.mozzartbet.com/sr/kladjenje/status-tiketa?ticket=1009-1681453-919
sale 3sm Larry Flynt Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 срце на терен, уље на косу,корење у офсајду i najlepsi na terenu. 1
Шарки Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 срце на терен, уље на косу,корење у офсајду, najlepsi na terenu, Боже правде ти што спасе од пропасти 'НАЧИ нас.
lemmy sixx Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Sarki na SP navijao za svabetine,danas ocigledno navija za njihove saborce.Patriota jebiga. Mozemo mi dobiti zabare,kerov kurac su oni.Zaustaviti Rosija i flaster na Pirla i to je to.
Мајор Гашпар Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Човек познаје фудбалске прилике, а Немци на крају увек победе. Јатаганац цирко дупли коњак с Гигом Пантелић Марко комбинује с Жигом
Јарослав Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 'Ладно ми пролази тикет, за сада. Шведи добили, балије воде 2:0 у 20. минуту
krchulj Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Фејса почиње. E baš da vidim kakav je sad, sećam se da je dok je igrao za mladu imao work rate 99, baš sam navijao da ga pozovu u A selekciju, al onda se povredio kad mu je bilo vreme da ga zovu (prodaju iz partizana)... videćemo kakav je sad... Voleo bih da Pantelar da gol, sad mi ga već žao koliko ga prozivate
Јарослав Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Дао је Ирцима, доста му је. Добар је Фејса. Сасвим солидно игра за Олимпијакос. ИИИ ЕВО АЦЕЕЕЕ!!! :rockdevil: :rockdevil: :rockdevil: "МађИо" Леми, јел си поносан? Пола стартне поставе Жабара из Јувеа?
lemmy sixx Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Човек познаје фудбалске прилике, а Немци на крају увек победе. Jeste,kao protiv nas.
Јарослав Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Хахаха, како волим ове Ацине најаве Е, јесмо сељачине. Шта који курац звижде химни?! Рајковић и Суботић - два дегенерисана дрвета.
SkullKrusheR Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 prva utakmica pod zonpijem koju sam odluchio da gledam, prvenstveno iz dosade, i u prvom minutu me podsetishe zashto ih ne gledam.
Јарослав Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Роси је врло непријатан у овом тренутку.
sale 3sm Larry Flynt Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Jel to pantelar,ljubi ga majka,sutnuo opet loptu,u gol da se oseti kao da je on dao?
Stolet Posted October 7, 2011 Report Posted October 7, 2011 Ništa uradio nije, napravio je dve-tri greške kada je mogao da dovede ekipu u do jaja šansu. Ako to zanemarimo, naši sasvim solidni protiv Juventusa
Recommended Posts