Jump to content

Reprezentacije


El Karnisero

Recommended Posts

Која смо смејурија..играју против нас са 30% снаге.

Онај фазон кад на менаџеру пред почетак сезоне организујеш пријатељску утакмицу против тима из 5. лиге и напуниш га до врха. На свака 3 мин нека шанса.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Ma nemamo napadaca i kraj price. Ne samo sto nemamo nekog svetske klase, nego uopste, mislim da nemamo iole normalnog napadaca koji daje 15-20 i vise golova po sezoni u normalnoj ligi. To je najveca problem u ove dve utakmice, a i porethodnih par godina, sto nema ko da da gol.

 

Od ostalih, pohvalio bih Tadica i onog levog beka iz Zvezde, trudio se, nema sta. Od ovih malo starijih, Jankovic dobar i Bane.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Šta znam, meni ovo nije loše, tim je mlad, a drago mi je što više nema smarača kao Stanković, Milijaš, Kuzmanović... Tadić obećava, po meni Lekić ga zna dati, ima tu Kolarov, Basta, Branči, Lazović, Markovića isto probati... možda ovo i na dobro ispadne.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Нинков више никада НЕ СМЕ да игра. Оно је страшно колико је човек очајан. Јанковић се уопште није видео. Онај Шћеповић је и сам заборавио да је играо утакмицу, колико га није било. Везиста нам фали само тако. Шта је са Кузмановићем? Зашто њега нема? Тадић одличан, Максимовић такође. Лазовић исто поштено одиграо то мало што је био у игри. Ако већ Михајловић хоће ову тактику да форсира, сматрам да би нам најбоље било да играмо: Бркић - Ивановић, Суботић, Рајковић - Баста, Коларов - Кузмановић, још неко ко може колико-толико крштено да одигра у вези - Тадић, Лазовић - Лекић. Мислим да бољи тим нећемо успети да скрпимо. Евентуално би могао Ђуричић да се углави негде.

Share this post


Link to post
Share on other sites

Нема нама леба од фудбала. Годинама чекамо да се нешто деси, а све смо тањи и тањи.

Ништа не може на силу, па зато улажи у спортове где имамо какве такве резултате...и пикадо ако треба.

Савез угасити, лопове затворити, репретентацију распустити...само голи аматеризам, као Фарани.

  • Upvote 1

Share this post


Link to post
Share on other sites

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.
×
×
  • Create New...