Jump to content

Reprezentacije

El Karnisero

Recommended Posts

Мој предлог је да Ранђеловића упаримо са Милорадом Зеком Зечевићем. Јесте да је тренутно мало зарђао али би се брзо вратио у форму. Врхунски гради лопту,а између осталог човек је Парижанин,Европејац,то нама фали у репрезентацији.

Играо другар са Османовићем, па ми причао догодовштине. :)

Човек је све прокоцкао...донео гомилу лове из Бразила и све спискао.

А у Врању сви клинци желе једног дана да буду Калеа Османовић. :rockdevil:

Мајстор и даље решета.

Лежерно, другачије не уме.

http://www.youtube.com/watch?v=LChmqGZxa6U

Можда је само Боја гори нападач од њега од неке 93-94. Био им је капитен тамо. Мислим да је овог лета баталио фудбал али мого би Ђура да га убеди да поново дође у Партизан. Јефтинијег тешко да ће да нађе а и шеснестица му је слободна.

hahaha, baš htedoh da ga uporedim sa bojom. tehničari bez osećaja za gol. to je to, isto mislimo. :)

Прошле године сам га гледао и добро је одиграо. Рекао бих, капитенски.

vala, red je da se ispeče zanat za ovih 15 godina.

Сав је бре никакав био, а ја клинац наложени. Једино сам се Боји најебао више мајке него овоме :)

Радончић се на рачуна. Није одиграо више од 6 минута, а Вашингтон да је отишо на другу страну брда био би им најбољи играч.

Са старијим Шћеповићем је био циркус на полувремену са Тромзом. Неки мали му центрира, а овај мангуп меће са петерца у празан гол. Маса крене оле после сваког гола и лик се погуби скроз. Није у празан гол мого да убоде. Туга.

Boli kad dodje zreb za kvalifikacije za EP/SP (kao i prilikom izvacenja grupa na samim takmicenjima), pa kad zavrsis sa azdajama u istoj grupi. E tad boli. Ista prica kao sa klupskim takmicenjima - sta mislis zasto Dinamo Zg ima mnogo povoljniji zreb nego nase ekipe, a priblizno istog su (ne)kvaliteta, kao i obe lige?

Kako god da se formiraju, na njih uticu sami rezultati klubova, prema kojima se formira ta neka klupska lista, sto opet rezultira laksim ili tezim zrebom, kako za koga (naravno da FIFA rang lista reprezentacija ne utice na klupska takmicenja, nisam to ni rekao, iako mozda tako izgleda). ;)

Edited by Џрк

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...