Jump to content

Reprezentacije

El Karnisero

Recommended Posts

Samo da pohvalim mladu reprezentaciju, super igraju. Da se seniorski tim trudi bar 30% od ovoga sto sam video veceras, pojeli bismo Skote i Velsane samo tako.

EDIT: I slag na tortu na kraju, crveni karton mladom katalonskom Siptaru iz redova Makedonije. Celu utakmicu se kurci i duri nesto. Mrs u kurac!

Edited by El Pistolero

Ne berite brigu, imamo Mudrinskog! :rockdevil:

Супер су играли али мени је утисак утакмице Којић. Који је то полуиграч,Калуђер је за њега појам. Ваљда неће Стојић успети да нам га уваља.

Pa jebem mu majku, zar je moguće da si ti toliki mrakač da i poslije ovolike pobjede vidiš loše stvari?

• Downvote 1

Pa jebem mu majku, zar je moguće da si ti toliki mrakač da i poslije ovolike pobjede vidiš loše stvari?

Pa nismo pobedili Brazil na celu sa Zikom. Pobedili smo na domacem terenu jbnu Makedoniju. Kojic je toliki poluigrac da sam siguran da ce nam ga Stojic uvaljati. Jbg... Kontam da ce biti usluga sa uslugu, dobili smo ovog sad za procenat i siguran sam da cemo ubuducnosti morati da vratimo uslugu.

http://www.sportske.net/vest/medjunarodni-fudbal/zambrano-nisam-mesija-nazvao-devojcicom-96349.html

Наравно да није тако нешто изјавио, ипак је човек господин што потврђује то да игра за Ајнтрахт.

• 2 weeks later...

joga bonito

--------------------Nego, pazite Mihajlovicevu izjavu.

„Meni je žao zbog bata Toleta. Razgovarao sam sa njim i posle utakmice sa Velsom mi je rekao da je bio toliko srećan posle četvrtog i petog gola da je i sam poskočio i zapevao: „Tole lopove, Tole lopove“. Predsednik neće doći na utakmica Belgijom, tako da nema razloga za tim skandiranjem“, rekao je Mihajlović za „Sportski žurnal“.

:haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

Edited by Џрк
  • Upvote 2

Picka mutava raspala, on ce da mi kaze sta da skandiram i kada. Jebo ga Tole u dupe to nabedjeno.

Misli da je neki kurac, oticicu tamo i jebacu im kevicu malo i jednom i drugom. Boli me kurac ko su. Ako imaju cerke, zna se...

• Upvote 2

• 2 weeks later...
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...