kuruz Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 ciganska mašinerija radi bez prestanka Kako "Blic" saznaje, u vrhu SNS veruju da su na ovaj incident na tribinama Mikića podstrekivali pojedinci iz Fudbalskog saveza Srbije i uprave FK Partizan. 1 1
vudun Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 U principu, sve je to Snežino maslo... Bilja je samo klimnula glavom.
sale 3sm Larry Flynt Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Stvar je jasna.Kastrati i ona ekipa je bila zaduzena da dopremi dron i zastavu, da bi ovaj Orka u datom momentu aktivirao dron, dok su igracima date instrukcije da otezu mec koliko mogu. Bice zanimljivo i to sto albanski premijer treba uskoro da dodje u Bg...videcemo hoce li sad uopste dolaziti http://www.blic.rs/Vesti/Tema-Dana/502603/Evropske-diplomate-trazile-od-nasih-organa-da-puste-ekstremne-albanske-navijace-u-zemlju Osecam zbog Putina, da se stvori frka.
Guest Bata Životinja Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 smrdalende, ne kenjaj života ti, samo činjenicama baratamo brata srpskog premijera mlati srpska policija, sam premijer se prenemaže nešto, oganizuju gej parade i te fore brat albanskog premijera neverovatni mudonja, jel to spam kad je istina? Nijedan Srbin nema muda da bilo šta slično učini u Tirani, kamoli Prištini, teško vam priznati da ste pičke normalno, u Tirani bi vas samleli, a ovde manekeni upadnu s tribina i onda se istim putem i vrate 1 8
Мајор Гашпар Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 http://www.b92.net/sport/fudbal/vesti.php?yyyy=2014&mm=10&dd=14&nav_id=911687 Ако је ово истина, позитивна ствар за нас.
Srlandand Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Jbga Bato, dok ne prodje ova situacija, a meni uvek greota da te hajdujem, sve se mislim prestaces da kenjas vise na sportu o siptarima A ako je UEFA htela nastavak to je svakako lepa vest za nas, jedino lose je sto im je sediste u Nionu
sale 3sm Larry Flynt Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Mene zanima da li je medju imenima ambasadora koji su urgirali da ove pse puste na utakmicu, i ime onog americkog.A s obzirom da ovaj Orka ima americki pasos...smrdi na Kirbija i to mnogo.
Runner Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Bio sam na vrhu sjeverne tribine, bukvalno drugi red, i dok je ona letilica lebdila nad stadionom, na vrhu glavne kupole one crkve kod stadiona, dakle iza nasih ledja, bukvalno u podnozju krsta na kupoli, se nalazio neki lik, vrlo moguce u lezecem polozaju, jer mu se vidjela samo glava. Mnogi navijaci, kao i zandari, koji su bili pri vrhu sjeverne tribine su ga vidjeli. Kad je letilica oborena i kad je pocela ona guzva, tog lika vise nije bilo na krovu crkve.
Guest Bata Životinja Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Jbga Bato, dok ne prodje ova situacija, a meni uvek greota da te hajdujem, sve se mislim prestaces da kenjas vise na sportu o siptarima ali ja uopšte ne kenjam o šiptarima, vi kenjate o šiptarima čitavo veče, a samo jedan Šiptar je zaebo čitav srpski stadion umesto da kažete ''svaka čast, to si genijalno izveo'', vi se tu nešto prenemažete eo ja sam čuo jednu priču iz rata u Bosni, gde su pale neke kiše i potopile srpske položaje. Srbi su prokopali neki podzemni kanal i preusmerili vodu na bošnjačku stranu i potopili njih i Bošnjaci lepo iskreno preko megafona rekli ''Ćetnici, ovo ste genijalno uradili!'' pravi ljudi, ljudine Da je bilo obrnuto, Srbi bi samo kmečali po yumetalu što lepo ne priznate da je Rama ovo fenomenalno uradio 10
Мајор Гашпар Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Бато, хоћеш да кажеш да вечерас вртиш стари хит "Рамо, Рамо, друже мој"?
BLAGOJE Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 mitrovicu se prisralo od prenemaganja siptarskih igraca
Мајор Гашпар Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 sta je na kraju bilo sa zastavom ljudi? Негде прочитах да је делегат узео, мада на снимку види да је у гужви зграбио неко са албанске стране тј. неко из стручног штаба. Ја чекам Срету да песмом излечимо бол. Сигурно је био на утакмици и у стилу Пеце Панкера просуо рафал националистичких парола. Мито http://mondo.rs/a736295/Sport/Fudbal/EKSKLUZIVNO-Snimak-tuce-s-terena.html
Mita Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 jel ovo znaci da je zavrsila kod delegata?
Мајор Гашпар Posted October 14, 2014 Report Posted October 14, 2014 Па види се на снимку да је преузео лик са ознакама УЕФА и предао делегату (код клупице где је место за делегата).
Јарослав Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 ''Novosti'' večeras prenose i kako je bespilotna letelica puštena sa crkve u Humskoj ulici, a Ramin brat upravljao je upravljao daljinskim upravljačem iz VIP lože. :haha:
Demon Seed Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Eno kaze i Runner na vrhu stranice nesto o tome
Јарослав Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 ali koliko je fantastično to što su se šiptari popeli na crkvu da odatle puste sranje sa šipačkom zastavom
Sreta Posted October 15, 2014 Report Posted October 15, 2014 Негде прочитах да је делегат узео, мада на снимку види да је у гужви зграбио неко са албанске стране тј. неко из стручног штаба. Ја чекам Срету да песмом излечимо бол. Сигурно је био на утакмици и у стилу Пеце Панкера просуо рафал националистичких парола. Мито http://mondo.rs/a736...e-s-terena.html Nisao bio Majore... Neki grobar zvonio cele nedelje da ce biti prekid, da je to sigurno!? Na kraju bio u pravu Prica je bila nesto oko saveza i Toleta, nije zbog Vucica, jebo mu ja mater, da ne bude zabune.
Recommended Posts