Jump to content

Recommended Posts

• 2 weeks later...
Posted

Мучени Красић поломио ногу на тренингу другог тима Фенербахчеа... Велика штета, кад се сетим прве сезоне у Јувеу, најбољи играч био.

• 1 month later...
Posted (edited)

Na spisku se nalaze:

Golmani: Vladimir Stojković (Makabi), Željko Brkić (Kaljari), Živko Živković (Partizan).

Odbrana: Dušan Basta (Lacio), Nenad Tomović (Fiorentina), Branislav Ivanović (Čelsi), Nikola Maksimović (Torino), Matija Nastasić (Šalke), Stefan Mitrović (Frajburg), Aleksandar Kolarov (Mančester Siti), Ivan Obradović (Mehelen).

Sredina terena: Radosav Petrović Dinamo, Kijev), Ljubomir Fejsa (Benfika), Nemanja Matić (Čelsi), Nemanja Gudelj (Ajaks), Luka Milivojević (Olimpijakos), Filip Đuričić (Sautempton), Adem Ljajić (Roma), Zoran Tošić (CSKA Moskva), Filip Kostić (Štutgart).

Napad: Aleksandar Mitrovć (Anderleht), Lazar Marković (Liverpul), Petar Škuletić (Lokomotiva Moskva).

Еј, Живко Живковић. :udri:

И да је седми голман репрезентације, мене би срамота било да га ставим на списак.

Edited by Мајор Гашпар
Posted

Па кога за трећег голмана? Рајковић на далекоме Новом Зеланду, Лукач не брани у Партизану, ја ево не могу да се сетим кога бих звао.

Posted

E se gledau medjusobni dueli ili gol razlika, ako svi budu imali isto bodova? Mada, cini mi se da Kovinjalo krembilcic pomenu da idu i cetiri naibolje treceplasirane dalje, tako da tesko da mozemo da ispusimo, sem ako nas Meksiko bas nakanta

Posted

Gledao sam drugo poluvreme, a i po onom sto je Aca rekao za prvo, klasicna srpska problematika realizacije. Poenta fudbala je zabiti gol, a mi to ocigledno ne umemo.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...