Мајор Гашпар Posted September 20, 2016 Report Posted September 20, 2016 znam Majore sve te igrace, trenirao sam u tom sugavom Radnickom nekad znam gde su i sta rade jer moj otac ih jos uvek prati i voli Spalevic igra jer sa 40god ne moze nigde drugo, Nenadic je prvo bio napadac ako verujes, bio mali i sitan, imao top u nozi Inace Vele je bio bas ljubimac, brz, prodoran, dobar dribling, secam se da je u barazu za Prvu ligu protiv Cukarickog dao gol pa smo izborili penale, onoliko ljudi na Cika Daci nije nikad vidjeno, sedeli smo jedni drugima na glavi godinu pre bio baraz protiv Kikinde, pun stadion, koreografija, 2:1 za nas, tako bilo i u revansu Udje ti tako Radnicki u ligu, po gradu se procuje da Sinisu Janjica, golmana, trazi Lion, jbg, Radnicki je bas bio hit dosli ljudi da ga gledaju protiv Vojvodine u NS, ovi odigraju ko sise, puknu 8:1 a on uz osmicu primi i 2 gola iz kornera Сећам се да их је Спалевић опасно уцењивао за кеш кад су се вратили из Прве у Супрлигу и били хит првенства. Није хтео да тренира, кукао како мора да прехрани породицу, а имао баш лепе паре с обзиром на године. Баш сам се зачудио кад сам видео да се вратио јер такви обично заврше у некој сеоској зонашкој екипи која има лове 2 и по године, па се распадну. Љубо Ненадић играо прошле године за Шумадију лево крило. Ту је и краљ стрелаца нижиш лига Ђурђевић. Велимир ми је био хит на менаџеру 03-04 кад сам играо са Партизаном. 20 асистенција сваке сезоне. Покупим га из Славија Софије. До пре неку годину је био по Бугарској, не знам да ли је још увек активан, изгубио сам га из вида. Проклета Википедија каже да је баталио пре две године, а нема податка да је играо у Партизану. Тачније, има, али она страница на бугарском. Кажу, 2 утакмице у црно-белом. Ја мислио да је једну одиграо. Имам ону књижицу о прослави јубилеја Ђавола.
lemmy sixx Posted September 25, 2016 Report Posted September 25, 2016 Sva ova sranja sto si iskenjao si mogao staviti u tri jednostavne reci : MRS U KURAC 1 1
Мајор Гашпар Posted September 26, 2016 Report Posted September 26, 2016 (edited) http://www.mozzartsp...uperlige/147018 Filip Kljajić (Partizan), Filip Manojlović (Crvena zvezda) Заједно немају 35 утакмица у Суперлиги. Marko Petković Највећа превара у последњих 20 год. Bogdan Planić Лебац те јебо. Каква је ово смејурија људи моји. Ово нигде нема. Какви дилови са менаџерима да се уваља неко и нешто по сваку цену. Edited September 26, 2016 by Мајор Гашпар
darkonet Posted September 26, 2016 Report Posted September 26, 2016 cudis se kao da je ovo prvi put da se radi ovako nesto
Мајор Гашпар Posted September 26, 2016 Report Posted September 26, 2016 И то што кажеш. Битка ће и да почне, а ја ћу да постављам питања.
Sreta Posted September 26, 2016 Report Posted September 26, 2016 Sanse nema da odgledam ovu izdajnicku bagru... 1
Мајор Гашпар Posted September 27, 2016 Report Posted September 27, 2016 http://www.mozzartsport.com/vesti/englezi-posle-67-dana-ostaju-bez-selektora/147115
Јарослав Posted September 29, 2016 Report Posted September 29, 2016 rašrafio na sebastijan sorija, čiji su preci bili jedni od osnivača katarske države
Vic Rattlehead Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 http://www.sportvision.rs/tekstil/12479006-mens-serbia-home-ss-jersey Bolji stari.
kuruz Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 http://www.sportvision.rs/tekstil/12478973-mens-serbia-away-ss-jersey ima i beli, bolji je
vudun Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 Pa nisu odvratni, ovo je obična bela majica iako fudbalski savez kaže da je to dres. Ništa bez plave boje. Odbojkaši, ako se ne varam, jedini nisu menjali.
Мајор Гашпар Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 50 дин не бих дао за дрес репрезентације. Пре бих купио паштету у Матијевићу и пола хлеба. 5
darkonet Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 jedan moj drug ne kupuje u Matijevicu jer sponozorisu Zvezdu, razmisli dobro Majore
serblackbeard Posted September 30, 2016 Report Posted September 30, 2016 U pravu je čovek Mada mislim da je major dao matijevića za primer pošto nema gore paštete od njihove
Tag Hoya Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 Repka poletela posle remija sa Irskom - najvećeg uspeha u poslednjih nekoliko godina.
Sreta Posted October 1, 2016 Report Posted October 1, 2016 U PICKU MAJKU TI JEBEM Nevezano za Trlaju, mog prijatelja..
Recommended Posts