kuruz Posted October 31, 2017 Report Posted October 31, 2017 @Kурузница Одговорност према нацији? Ја то никад нисам осећао пре. Пратим Партизан јер га волим к'о себе. Љубав, тотална љубав према Партизану. Реализација снова, дечачких снова. Ма ја бих за Партизан умро. Он је разлог мог живота, највећи разлог. Повијест ми се догодила пред очима и морао сам ићи у корак с њом. sve razumem i podržavam, ali to znači da za reprezentaciju ne bi navijao ni da je sve cakum-pakum, jebe ti se da li je brlog ili ne
darkonet Posted October 31, 2017 Report Posted October 31, 2017 @Kурузница Одговорност према нацији? Ја то никад нисам осећао пре. Пратим Партизан јер га волим к'о себе. Љубав, тотална љубав према Партизану. Реализација снова, дечачких снова. Ма ја бих за Партизан умро. Он је разлог мог живота, највећи разлог. Повијест ми се догодила пред очима и морао сам ићи у корак с њом. hahahaah a majku mu ustasku, najvece su bile iz Imotskog
Мајор Гашпар Posted October 31, 2017 Report Posted October 31, 2017 ali to znači da za reprezentaciju ne bi navijao ni da je sve cakum-pakum, jebe ti se da li je brlog ili ne Тачно тако. 2
vudun Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 hahaahah kako da povucem rec kad je jednom od ta dva puta bilo s mojom omiljenom glumicom, jebo ga pas :D е, јесам дудук. у којим те је то остварењима на платну ујео за срце?
Sreta Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 Definisati cakum-pakum.... Soul da prizna!
darkonet Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 е, јесам дудук. у којим те је то остварењима на платну ујео за срце? druze vudune, ovo ti je Pozorisna veza, solidan domaci krimic, ovo bi mu i oprostio ali film Mali vojnici i glumicu Mariju Tocinovski ne mogu nikako...plavusa iz Kapetana Lesija ili doktorka u Signali nad gradom, krajem sezdesetih otisla u Italiju, snimila par filmova i otada nista, nema nikakvih podataka o njoj Stole kralj ali preko ovoga ne mogu preci
vudun Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 Па јеботе, Димитрије Војнов у теби чучи.
vudun Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 па тај неки критичар и експерт домаће кинематографије. пријатно ме изненађујеш познавањем скривених бисера из југословенске кинотеке.
darkonet Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 ih on ti je kriticar, jebo njega, ja domacu kinematografiju stvarno volim zato je dobro i poznajem, strane sam gledao samo klasike i one od stalonea, svarcija i ekipe da odmorim mozak
vudun Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 Ако не волиш радове Дејвида Линча, нећемо ти дати црнокошуљашки орден часнога часника.
darkonet Posted November 1, 2017 Report Posted November 1, 2017 hahaah jes klinac Red krune kralja Zvonimira je moj kako okrenes one neke smejurije kolajne i spomenznake daj Andjusari i tag hoji vidi, postujem ali iskreno ne pratim u toj meri da bih mogao s bilo kim da se o stranoj kinematografiji raspravljam kao sto bih mogao sa domacom a na kraju ne vidim sto je npr jedan Orson Vels bolji od npr Paje Vuisica ili Lorens Olivije bolji od Ljube Tadica...prema tome..
obsessed by cruelty Posted November 2, 2017 Report Posted November 2, 2017 http://www.mozzartsport.com/vesti/kezman-odbio-sam-muslinove-kombinacije/183592 ali Oglasio se ponovo Mateja Kežman, u javnosti poznat kao menadžer Sergeja Milinkovića Savića :haha:
Мајор Гашпар Posted November 3, 2017 Report Posted November 3, 2017 Да је Доктор ту, да им напише колумну.
obsessed by cruelty Posted November 4, 2017 Report Posted November 4, 2017 doktor ako je stigo u frankfurt nek se javi da popijemo
Мајор Гашпар Posted November 4, 2017 Report Posted November 4, 2017 (edited) За мене аутограм Нике Ковача, ако може. Edited November 4, 2017 by Мајор Гашпар
obsessed by cruelty Posted November 4, 2017 Report Posted November 4, 2017 jesam bate, ima 2 meseca ne mož se studira i radi kod nas istovremeno, jbg... autogram će sredimo valjda 1
Sreta Posted November 4, 2017 Report Posted November 4, 2017 Kakvo kurac stiduranje. Mada, ne bi trebalo ni raditi, ko im jebe mater. 5
vudun Posted November 4, 2017 Report Posted November 4, 2017 Сретко, брајко мој, кад човек метне прс на чело схвати да си скроз у праву.
darkonet Posted November 4, 2017 Report Posted November 4, 2017 Momci, Milovan kaze nema posla, dzabe studirate ja mu verujem
Recommended Posts