Jump to content

Recommended Posts

Posted
  On 9/15/2010 at 2:20 PM, lemmy sixx said:

Pa kako sada to?Nisi li ti rekao bilo koga samo da vidis Anticu ledja?Sta sada hoces,ispunila ti se zelja.

pa rekoh da mi je pre svega drago što je otišao Antić :D

Posted
  On 9/15/2010 at 2:18 PM, Imrahil said:

Pre svega, drago mi je što je otišao Antić, mada mi ne svidja što su izabrali Pižona. Videćemo šta će biti :)

ti si jedna od onih ljudi...

krenes na more jugom jer bolje nemas i onda vidis kako oko tebe svi voze porsee...i popizdis i survas juga u provaliju i kazes:"aj da probam peske,pa kada stignem stignem,jebes kola,to je jugo"...i ne stignes na kraju nikad do cilja,al si se makar otarasio juga koji bi te kako-tako dovezao do cilja...kvario se,stajao,raspadao,al bi se kotrljao brze nego sto ti mozes i da zamislis da ces u zivotu trcati...

• Upvote 5
Posted (edited)

koji je vama kurac pa mi nemamo more vise :haha:

edit: a koji bi saban pa vise i hteo da ide na more, ja mislio da je to vise smorilo i da je sad u trendu sagrada familija, mosj uzdisaja, crkva svetog haralampija i sta sve ne

Edited by Oddball
Posted

Najbolje da ubuduce ucestvujemo samo na paraolimpijskim igrama, obzirom kakve invalide dovode u reprezentaciju.

Posted

"Pižon će raditi za mnogo, mnogo manje para nego šti su dobijali njegovi prethodnici."

"Struka smatra da je Antić odličan selektor na kratke staze, ali i da se na duge staze javljaju određeni problemi", bilo je sve što je Karadžić rekao o mišljenju Stručnog odbora.

Сисај курац.

Posted (edited)

Бољи је Пижон, да се разумемо. Антић је у реду, али мислим да је Пижон јачи као Србин.

Edited by пита са сиром
Posted
  On 9/15/2010 at 4:36 PM, пита са сиром said:

Бољи је Пижон, да се разумемо. Антић је у реду, али мислим да је Пижон већи као Србин.

Ja sam čuo da Pižon ima veći penis, pa je zbog toga prihvatljiviji.

• Downvote 5
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...