Jump to content

Recommended Posts

Posted

jebo vas antić, da je neki stručnjak ne bi bio bez normalnog amgažmana još od atletika.. koliko je stručan, videlo se na svetskom prvenstvu..

elem, očaj od igre, treći gol je sve objasnio. luković lobuje stojkovića i umesto da stigne loptu, on odustaje na 2-3 metra od gola, raspad potpuni..

To na svetskom prvenstvu je ogroman uspeh , da li ti vidis gde smo mi realno ??? Ovo je manje vise isti tim . Lukovic nije lobovao Stojkovica on ga nije ni video , jer ovaj nije viknuo da je istrcao . Jedini nacin da primi gol je bio da istrci tako i da ne vikne . Uzgred Pizon sve prave angazmane imao u karijeri , a i oni pre njega sve go kurac su bili ...

Posted

Ovo je sramota ako ne i vise od toga.Obicno ovi iz exSSSR pisu istoriju protiv nas..

Jel uvidja ovde neko da kod nas NEMA KO DA DA JEBENI GOL?!?!

Jel moze sad Kleo mame vam ga sovinisticke?

Posted (edited)

@imrahil

Eto tebi tvoj "bilo ko"...sa Anticem smo isli na svetsko,sa tvojim "bilo ko",igrama i trenutnim rezultatima cemo da igramo evropsko prvenstvo u paralelnom univerzumu.

@ragnarok

Kakav bre Kleo,uzobilji se jebote,zabija po oranicama u Jagodini.

Edited by lemmy sixx
Posted

jebo vas antić, da je neki stručnjak ne bi bio bez normalnog amgažmana još od atletika.. koliko je stručan, videlo se na svetskom prvenstvu..

Jes da nije tema Antić već reprezentacija, al ne mogu da ne odgovorim na ovo - pogledaj malo šta je posle Atletika uradio sa Barsom! Jedne sezone kad su bili negde u dnu Primere, a on ih za, ako se ne varam, manje od pola sezone doveo u vrh tabele, mislim da su na kraju završili 5. ili 6. a bukvalno su pri dnu bili.

Posted

Ovo je sramota ako ne i vise od toga.Obicno ovi iz exSSSR pisu istoriju protiv nas..

Jel uvidja ovde neko da kod nas NEMA KO DA DA JEBENI GOL?!?!

Jel moze sad Kleo mame vam ga sovinisticke?

Naravno da ne moze , on danas sa ovom formacijom ne bi ni pipnuo loptu , Kleo je debil .

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

Играчи с морални неквалитети као Стојковић не требају ниједној репрезентацији. А и крив човек за први и трећи..

Što je kriv? Luković mora da gleda gde je golman kad mu već "vraća" loptu glavom. Prvi gol nisam video nažalost.

Loši smo, nema tu šta. Ne bi nam ni Murinjo sad pomogao. Mora da se menja sve iz korena i zato nije pametno menjati selektora u po kvalifikacija. Kao što sam već rekao selektor se trebao tražiti odmah nakon svetskog prvenstva.

Svi su znali da je Pižon loš izbor. Neka ne idu na evropsko, nemam ništa protiv, al' nek krenu da menjaju igru već jednom.

Što se suđenja tiče ono jeste bilo očajno i protiv nas. Nad Krasićem su bila bar dva crvena kartona. Normalno je da su na kraju izgubili živce.

Ova utakmica me podsetila na onu protiv Australije na svetskom prvenstvu.

• Downvote 1
Posted

Debilcina je degradirala posle izdaje i prodaje .

a valjao ti je kad je branio onim Slovencima sanse..aj iskuliraj tebra,kakva prodaja?

oni retardi sto mu zvizde mogu da ga uvate za guzne uvojke..

• Downvote 3
Posted

To na svetskom prvenstvu je ogroman uspeh , da li ti vidis gde smo mi realno ??? Ovo je manje vise isti tim . Lukovic nije lobovao Stojkovica on ga nije ni video , jer ovaj nije viknuo da je istrcao . Jedini nacin da primi gol je bio da istrci tako i da ne vikne . Uzgred Pizon sve prave angazmane imao u karijeri , a i oni pre njega sve go kurac su bili ...

Uspevali smo mi da se plasiramo na prvenstva i pre Antića, tako da to neki ogroman uspeh nije.

Ako nije video gde je golman, što nije izbacio u aut?

Pižon je budala, isto kao i Antić (što se mene tiče)..

Zoll:

znam to za Barsu, ali to je jedna polusezona, naspram ko zna koliko gde ništa nije uradio.

Posted

a valjao ti je kad je branio onim Slovencima sanse..aj iskuliraj tebra,kakva prodaja?

oni retardi sto mu zvizde mogu da ga uvate za guzne uvojke..

Realno on jeste nas najbolji golman , necu ja sad da povlacim ono sto sam uvek tvrdio samo zato sto je postao picketina . Prvi gol je teska sramota za bilo kojeg golmana , mislim lik ga iznenadio sa 30 metara , a sutnuo maltene po sred gola . Treci gol , ponavljam jedini nacin da on odande primi gol je da izleti ko muva bez glave i ne vikne . Mislim da je tad vec bio pogubljen posle prve greske .

• Downvote 1
Posted

I ne mogu da verujem da su isfrustrirane pederčine zviždale Stojkoviću na svaki kontakt sa loptom. Neka me nego ko više prati fudbal ispravi ako grešim ali ja ne znam za slučaj da je tako nešto bilo u bilo kojoj reprezentaciji koju sam gledao. Jebali vas više i Partizan i Zvezda.

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Realno on jeste nas najbolji golman , necu ja sad da povlacim ono sto sam uvek tvrdio samo zato sto je postao picketina . Prvi gol je teska sramota za bilo kojeg golmana , mislim lik ga iznenadio sa 30 metara , a sutnuo maltene po sred gola . Treci gol , ponavljam jedini nacin da on odande primi gol je da izleti ko muva bez glave i ne vikne . Mislim da je tad vec bio pogubljen posle prve greske .

ja bih voleo kad bi ljudi poceli da razdvajaju njegove profesionalne kvalitete od njegovih poslovnih poteza..

imao je losh dan,jbg..

imalo je dana kada je blistao..ne znam zasto

To sto ne razumes rivalitete govori o tome koliko se razumes u fudbal.

:haha:

a i ti si se kao potresao zbog njegovog transfera?

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

@ejpril o gej

Naravno da nisam,libo me racku.Ali je covek picketina.Ne zbog toga sto je presao,oce da se proda u LS,vec zbog toga sto ide na jug i peva grobarske pesme.Zbog toga su ga i napusavali danas,i to je sasvim razumljivo.Ko to ne razume,ocigledno je u fudbalu samo kada gleda reprezentaciju i cuo je za Stankovica.

• Upvote 1
  • Downvote 1
Posted

To sto ne razumes rivalitete govori o tome koliko se razumes u fudbal.

Kakvi rivaliteti kakve pičke materine, treba sledeća utakmica da se igra u Nišu. Em bi bilo više ljudi em ne bi došli onakvi klošari. Pola utakmice skandiraju protiv gej parada a pola zvižde Stojkoviću. Kakve to veze ima sa nacionalnim timom?

I kakvo je to laskanje sebi, Zvezda odavno nije rival Partizanu, ovakve provokacije na račun golmana su samo način da pokušaju da skrenu malo pažnju na sebe jer im je to jedini način da gledaju "Evropske utakmice" pa makar i na JNA. ;)

• Upvote 3
  • Downvote 5
Posted

Kakvi rivaliteti kakve pičke materine, treba sledeća utakmica da se igra u Nišu. Em bi bilo više ljudi em ne bi došli onakvi klošari. Pola utakmice skandiraju protiv gej parada a pola zvižde Stojkoviću. Kakve to veze ima sa nacionalnim timom?

I kakvo je to laskanje sebi, Zvezda odavno nije rival Partizanu, ovakve provokacije na račun golmana su samo način da pokušaju da skrenu malo pažnju na sebe jer im je to jedini način da gledaju "Evropske utakmice" pa makar i na JNA. ;)

Sa prvim se slazem generalno,ali moras razumeti da je ovo fudbal i da ce takvih stvari biti uvek.

I na kraju si ipak dokazao da razumes pojam rivaliteta. ;)

Posted

Pazi,ne bi ni mene cudilo.Zainate se i krenu igrati ne razmisljajuci o sranjima koja se desavaju oko njih.Ali mislim da je to ipak jako tesko,gledajuci po poslednjim izdanjima i znajuci kakva atmosfera vlada u reprezentaciji.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...