BLAGOJE Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 najbolji ustasa jos od mazuranica!SVAKA JEBENA CAST!!!!!! prizeljkivao sam ovaj rezultat srbije,sto prije da onaj bolid da ode,dok ne bude kasno.kontam da izvesnim debaklom na sledecem mecu ce sam sebe ispratiti,ali sta ce biti sa toletom i ostalima?
Шарки Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Горе од овога може бити само ако пукнемо од Фарана, што и слутим. Овог слепца обесити, Караџића у живи креч а паре у рукомет. Јебо фудбал. 2 1
Grob Bez Dna Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Горе од овога може бити само ако пукнемо од Фарана, што и слутим. Овог слепца обесити, Караџића у живи креч а паре у kosarku. Јебо фудбал. moze. 1
Шарки Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Не, не може. Јебала те кошарка, рукомет нам је у курцу тоталном.
Álvaro Recoba Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Kakvi rivaliteti kakve pičke materine, treba sledeća utakmica da se igra u Nišu. Ниш нема стадион.
Verbat Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Још једном, честитке ЦГ. Hvala, prijatelju! http://www.uefa.com/uefaeuro2012/news/newsid=1544507.html#norway+montenegro+germany+make+three+wins+from
Мајор Гашпар Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Ниш нема стадион. Реновираће се. Баш пре неки дан било у новинама.
lemmy sixx Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Cestitke crnogorcima.Igraju u grupi sa sve samom stokom,i zelim im sve najbolje.Bilo bi lepo kada bi barem bod otkinuli engleskim mongoloidima.
lemmy sixx Posted October 8, 2010 Report Posted October 8, 2010 Pizon je malo dete za ovog lika: http://www.goal.com/en/news/2898/euro-2012/2010/10/08/2157311/steven-naismith-scotland-players-understood-craig-leveins-4
El Pistolero Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 Od reprezentacija pored nase najvise volim Obalu Slonovace. Razlog za to je sto ih svi potcenjuju a ja odgovorno tvrdim da imaju jednu od najjacih reprezentacija na planeti. A sad vi mene pitate zbog cega nisu prosli grupu ni 2006 ni 2010. Zato sto nikad nisu imali srece sa zrebom. I tako 2006. su u grupi bili sa Argentinom i Holandijom a 2010. sa Brazilom i Portugalom. Igraci igraju po najjacim svetskim klubovima. Barry, Kolo Toure, Zokora, Boka, Demmel, Yaya Toure, Eboue, Dindane, Gervinho, Kalou i Drogba. To je njihov A tim a pored njih jos su tu i Bakari Kone, Kader Keita, Siaka Tiene, Tiote, Bamba, Romaric i drugi...
El Karnisero Posted October 9, 2010 Author Report Posted October 9, 2010 Pizone,svalercino,ti si nas izaslanik. Bravo navijači pičke, zviždite golmanu naše reprezentacije svaki put kad uzme loptu. I ja bih zvizdao picketini,ne vidim u cemu je problem.Idiot je idiot. obesiti Tomislava Karadžića na terazijama, Pižon koliko večeras treba da podnese ostavku, Karadzica i Djorica obesiti na Terazijama za primer.Govnari. jebo vas antić, da je neki stručnjak ne bi bio bez normalnog amgažmana još od atletika.. koliko je stručan, videlo se na svetskom prvenstvu.. Covek bez normalnog angazmana je trenirao Barsu?Ok. 1 3
Baal Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 I ja bih zvizdao picketini,ne vidim u cemu je problem.Idiot je idiot. Zato što navijaš za reprezentaciju, a ne za klub (u tom trenutku). 2 1
El Karnisero Posted October 9, 2010 Author Report Posted October 9, 2010 Da,navijam za reprezentaciju.Ali on je ispao tolika picka i idiot da sam ga omrznuo za sva vremena,u bilo kom dresu. 1
Hail Metal Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 postoji negde izjava Pizona posle meca , video klip ? ako neko zna nek postuje .
Мајор Гашпар Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lvWB4qlof1U 1
Hail Metal Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 Hvala Majore , to sam trazio , epohalna izjava , kupio me je sa njom , Pizon za dozivotnog selektora .
sale 3sm Larry Flynt Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=lvWB4qlof1U Sudija nam nije dao digramo.EPIK! A jes' pokvarenjak,prizno im 3 gola.mamuuuu mu.
lemmy sixx Posted October 9, 2010 Report Posted October 9, 2010 (edited) @bosanac Upravo to,to je ono sto nama nedostaje.Vucinic i Jovetic.Kada bi mogao birati koga da uzmem za nasu reprezentaciju od ex-yu igraca,uzeo bih njih dvojicu i Dzeku.I to je to. Edited October 9, 2010 by lemmy sixx
Recommended Posts