Jump to content

Recommended Posts

Posted

jebote,posle bombardovanja smo mogli da gledamo prenose raznih sportova...to ti je kada se spoje italijanski cigani i srpski tijanici i karadzici...negde sam procitao da ce ova godina biti k'o 93ca...to je valjda za nas koji smo imali malo godina tada,pa se ne secamo...ovo je novi program vlade srbije..."retrospektiva u 93cu,da se ljudi sete dobrih vremena"...

Posted

Ne ocekujem nista.Iskreno,ne bi me cudilo da izvucemo dobar rezultat,cudan smo mi narod,ali nakon bledih izdanja i ocajne atmosfere zaista nemam nikakva ocekivanja.

Posted

Нема шта, сви данас играју фудбал. :haha: И нас би одвалили у овој ситуацији. Јбг, упркос свему, надам се макар боду. Кад смо се ложили годинама, дај да се ложимо и овај пут. :bigblue:

Posted

Кад смо се ложили годинама, дај да се ложимо и овај пут. :bigblue:

Tu diskusije nema,navijace se kao i uvek.Kakva god da je situacija,to su nasi momci i nasa reprezentacija.Ali samo treba biti realan.Zabari su teski kurton,ali mi smo u ovom momentu jos veci kurton.

Posted

Наравно, репрезентација увек, али ми притисак увек скочи кад видим ретардираног Пижона. На крају ћу да му покуцам на врата са 20 кила динамита и да се детонирам заједно са тим говнаром (исти рецепт применити и за Толета и лопове из савеза).

Posted (edited)

bolji je 5 puta od lazovica i zigica...cekaj da covek odigra...

Качар у вези...Рајковић у одбрани. :angry:

to nije lose...kacar je dobar,a rajkovic je solidan,dobar u skoku,snazan...

Edited by Trne-svetska mega faca
Posted

хахаха

Ладно су отишли тамо да би му претили... Мада то може имати позитиван ефекат, тј. да ће неко други бранити уместо тог киксера невиђеног...

• Upvote 1
  • Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...