Jump to content

Recommended Posts

Posted

ja sam mislio da smo samo mi seljaci koji zvižde na himne.

a stvarno mi ne ide u glavu zašto kasni ovoliko kao da se dešava ne znam ti šta jbt.. jedan majmun se popeo na ogradu i sad kasni.

• Upvote 1
  • Downvote 3
Posted

Haha, ovi cigani su u 3. minutu pokušali da isceniraju penal. :haha:

Ohoho, i sudija već počeo da jebe. :rockdevil:

Jebem mater ovim debilima, izbacite ih sa tribina, izbacite nas iz kvalifikacija, jebo mamu bre više.

Posted (edited)

Džaba pare kad su budale, pa ih bacaju na prenos. 3:0 službeno za Italiju, a Srbija bi mogla da se povuče iz kvalifikacija, kako bi poštedela sve nas dalje blamaže.

Edited by O.K.N.P.
Posted (edited)

Шта је, пичке, нико да подржи наше момке? Згази јајаре карабињерске, јебо им пас матер по сто пута. icon_rockdevil.gif

ЧЕТНИЦИ СЕВЕР

Edited by пита са сиром
  • Upvote 3
  • Downvote 12
Posted

Dzaba Tijanic dao pare.

Ma nema leba,treba dici ruke od svega.Opet neke instruisane budalastine,nema nista od EP.

A i ove picketine zabarske su nesposobne,20 pandura bilo,trebalo im 15 minuta da dodju,i onda nisu imali muda bilo sta da urade.

Posted (edited)

Pičke huliganske. Zabraniti sve te "navijačke" grupe pod hitno! I rasformirati FSS - pa neka govna igraju po poljanama krpenjačom!

Edited by Ninoslav
Posted

Realno zabarska govna su i htela ovo , pa ko prekida utakmicu zbog dve baklje ??? Prosirili bi kvalifikacije da ne uzmu bodove posteno , ko im jebe mater zabarsku ! Ko jebe i Stojkovica , iskoristili su ga jos gori klosari od njega , sam se namestio ! Kao sto su potcenili pederbalu besne ljude , tako se desilo i sad , ili je mozda sve planski ? Uzgred debili su ovi sto su uopste bacali baklje kad se zna da nas samo cekaju jajare .

• Downvote 1
Posted

Dzaba Tijanic dao pare.

Ma nema leba,treba dici ruke od svega.Opet neke instruisane budalastine,nema nista od EP.

A i ove picketine zabarske su nesposobne,20 pandura bilo,trebalo im 15 minuta da dodju,i onda nisu imali muda bilo sta da urade.

Ma treba nas izbaciti, da ne gubimo zivce i da se baletani ne blamiraju...

A gde da zabari intervenisu, pa zna se da su uvek bili i bice pickice :D

Posted

Realno zabarska govna su i htela ovo , pa ko prekida utakmicu zbog dve baklje ??? Prosirili bi kvalifikacije da ne uzmu bodove posteno , ko im jebe mater zabarsku ! Ko jebe i Stojkovica , iskoristili su ga jos gori klosari od njega , sam se namestio ! Kao sto su potcenili pederbalu besne ljude , tako se desilo i sad , ili je mozda sve planski ? Uzgred debili su ovi sto su uopste bacali baklje kad se zna da nas samo cekaju jajare .

Jeste, uvek je neko drugi kriv.

Posted (edited)

Ti mi nadji slucaj prekida zbog dve baklje , to ne postoji . Za sta kriv ne kapiram te ??? Ovo nije ni za kakav prekid . Kad neko organizuje utakmicu samo on moze da bude kriv , ili to ili Srbi . Ajd ne serite vise , da su ovde divljali zabari mi bismo opet ispastali , ili hoces da kazes da nije tako ?

Edited by Sreta
Posted (edited)

Brate, ona majmunčina je sekla mrežu kleštima! Ej bre! Jel ih iz bulje izvadio, koji moron nosi klešta na stadion, pa nije jebeni zubar!

Edited by Ninoslav
Posted

Brate, ona majmunčina je sekla mrežu kleštima! Ej bre! Jel ih iz bulje izvadio, koji moron nosi klešta na stadion, pa nije jebeni zubar!

Pa ko je kriv sto je debil uneo kljesta ? Organizatori . Kraj .

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...