Jump to content

Reprezentacije

El Karnisero

Recommended Posts

Шта је, пичке, нико да подржи наше момке? Згази јајаре карабињерске, јебо им пас матер по сто пута. icon_rockdevil.gif

ЧЕТНИЦИ СЕВЕР

Edited by пита са сиром
  • Upvote 3
  • Downvote 12

Realno zabarska govna su i htela ovo , pa ko prekida utakmicu zbog dve baklje ??? Prosirili bi kvalifikacije da ne uzmu bodove posteno , ko im jebe mater zabarsku ! Ko jebe i Stojkovica , iskoristili su ga jos gori klosari od njega , sam se namestio ! Kao sto su potcenili pederbalu besne ljude , tako se desilo i sad , ili je mozda sve planski ? Uzgred debili su ovi sto su uopste bacali baklje kad se zna da nas samo cekaju jajare .

• Downvote 1

Dzaba Tijanic dao pare.

Ma nema leba,treba dici ruke od svega.Opet neke instruisane budalastine,nema nista od EP.

A i ove picketine zabarske su nesposobne,20 pandura bilo,trebalo im 15 minuta da dodju,i onda nisu imali muda bilo sta da urade.

Ma treba nas izbaciti, da ne gubimo zivce i da se baletani ne blamiraju...

A gde da zabari intervenisu, pa zna se da su uvek bili i bice pickice :D

Realno zabarska govna su i htela ovo , pa ko prekida utakmicu zbog dve baklje ??? Prosirili bi kvalifikacije da ne uzmu bodove posteno , ko im jebe mater zabarsku ! Ko jebe i Stojkovica , iskoristili su ga jos gori klosari od njega , sam se namestio ! Kao sto su potcenili pederbalu besne ljude , tako se desilo i sad , ili je mozda sve planski ? Uzgred debili su ovi sto su uopste bacali baklje kad se zna da nas samo cekaju jajare .

Jeste, uvek je neko drugi kriv.

Ti mi nadji slucaj prekida zbog dve baklje , to ne postoji . Za sta kriv ne kapiram te ??? Ovo nije ni za kakav prekid . Kad neko organizuje utakmicu samo on moze da bude kriv , ili to ili Srbi . Ajd ne serite vise , da su ovde divljali zabari mi bismo opet ispastali , ili hoces da kazes da nije tako ?

Edited by Sreta

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...