LoveHateLove Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 alaj su nam izvizdali himnu Link to comment Share on other sites More sharing options...
cotoha Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 ja sam mislio da smo samo mi seljaci koji zvižde na himne. a stvarno mi ne ide u glavu zašto kasni ovoliko kao da se dešava ne znam ti šta jbt.. jedan majmun se popeo na ogradu i sad kasni. 1 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Ovo su znali i Karadzic i Pizon i Stojkovic da ce se desiti ... Nekome ovo odgovara . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baal Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Haha, ovi cigani su u 3. minutu pokušali da isceniraju penal. Ohoho, i sudija već počeo da jebe. Jebem mater ovim debilima, izbacite ih sa tribina, izbacite nas iz kvalifikacija, jebo mamu bre više. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 ja samo da kazem da Grobodan treba da bude moderator Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Ooooo kako nece neko istrest dvije tri nuklearke na nas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Збогом. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrija Smith Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 samo fali intergalakticki giga imperator pizon da izjavi da nam sudija nije dao da igramo. to bi upotpunilo dozivljaj 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Ех, што ми је жао што је РТС пук'о лову за пренос (сад се ова пичкица жалила). Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bata Trokrilni Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Džaba pare kad su budale, pa ih bacaju na prenos. 3:0 službeno za Italiju, a Srbija bi mogla da se povuče iz kvalifikacija, kako bi poštedela sve nas dalje blamaže. Edited October 12, 2010 by O.K.N.P. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 jel ovo bese najplaceniji TV prenos u Srbiji ikad , e Srbijo, pa nama da uvedu stogodisnje sankcije ne bi bilo malo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Шта је, пичке, нико да подржи наше момке? Згази јајаре карабињерске, јебо им пас матер по сто пута. ЧЕТНИЦИ СЕВЕР Edited October 12, 2010 by пита са сиром 3 12 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Dzaba Tijanic dao pare. Ma nema leba,treba dici ruke od svega.Opet neke instruisane budalastine,nema nista od EP. A i ove picketine zabarske su nesposobne,20 pandura bilo,trebalo im 15 minuta da dodju,i onda nisu imali muda bilo sta da urade. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) @pita sa sirom koga da podrzimo? Edited October 12, 2010 by Fapril ethereal Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Јбг, немају Италијани Дачића. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Pičke huliganske. Zabraniti sve te "navijačke" grupe pod hitno! I rasformirati FSS - pa neka govna igraju po poljanama krpenjačom! Edited October 12, 2010 by Ninoslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vuk Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Izbaksuzirao sam. Sad smo zvanichno u rangu Kolumbije... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Realno zabarska govna su i htela ovo , pa ko prekida utakmicu zbog dve baklje ??? Prosirili bi kvalifikacije da ne uzmu bodove posteno , ko im jebe mater zabarsku ! Ko jebe i Stojkovica , iskoristili su ga jos gori klosari od njega , sam se namestio ! Kao sto su potcenili pederbalu besne ljude , tako se desilo i sad , ili je mozda sve planski ? Uzgred debili su ovi sto su uopste bacali baklje kad se zna da nas samo cekaju jajare . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 bar smo hit u svetu sto se tice udarnih vesti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Feniks . Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Dzaba Tijanic dao pare. Ma nema leba,treba dici ruke od svega.Opet neke instruisane budalastine,nema nista od EP. A i ove picketine zabarske su nesposobne,20 pandura bilo,trebalo im 15 minuta da dodju,i onda nisu imali muda bilo sta da urade. Ma treba nas izbaciti, da ne gubimo zivce i da se baletani ne blamiraju... A gde da zabari intervenisu, pa zna se da su uvek bili i bice pickice Link to comment Share on other sites More sharing options...
23/16 Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Realno zabarska govna su i htela ovo , pa ko prekida utakmicu zbog dve baklje ??? Prosirili bi kvalifikacije da ne uzmu bodove posteno , ko im jebe mater zabarsku ! Ko jebe i Stojkovica , iskoristili su ga jos gori klosari od njega , sam se namestio ! Kao sto su potcenili pederbalu besne ljude , tako se desilo i sad , ili je mozda sve planski ? Uzgred debili su ovi sto su uopste bacali baklje kad se zna da nas samo cekaju jajare . Jeste, uvek je neko drugi kriv. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Ti mi nadji slucaj prekida zbog dve baklje , to ne postoji . Za sta kriv ne kapiram te ??? Ovo nije ni za kakav prekid . Kad neko organizuje utakmicu samo on moze da bude kriv , ili to ili Srbi . Ajd ne serite vise , da su ovde divljali zabari mi bismo opet ispastali , ili hoces da kazes da nije tako ? Edited October 12, 2010 by Sreta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 снимци камера са стадиона. пандури ''релевантне'' да дочекају на аеродрому. да врате Тијанићу 150к ЕУР радећи код Мишковића на каси. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Brate, ona majmunčina je sekla mrežu kleštima! Ej bre! Jel ih iz bulje izvadio, koji moron nosi klešta na stadion, pa nije jebeni zubar! Edited October 12, 2010 by Ninoslav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Brate, ona majmunčina je sekla mrežu kleštima! Ej bre! Jel ih iz bulje izvadio, koji moron nosi klešta na stadion, pa nije jebeni zubar! Pa ko je kriv sto je debil uneo kljesta ? Organizatori . Kraj . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts