Feniks . Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Cekamo da Pizon i Karadzic kazu nesto pametno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grob Bez Dna Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 sad nam sudije stvarno nisu dale da igramo. (: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Чекамо Годоа Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fapril ethereal Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Nemam sta da jedem a oni po ceo dan seru po TVu, nema bez usrane motke nista.. pa prodaj komp,pa jedi.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Joj kako su me obradovali. Prvo kazna za maloumnu vladu Srbije, a sada kazna jos maloumnijem fudbalskom savezu. Picketine oterale Antica legendu, ali zato nece jebati!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Grobodan Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 ali zato nece jebati!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Night Prowler Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 sad nam sudije stvarno nisu dale da igramo. (: :haha: :haha: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest MassimoSavic Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) Polako ljudi sa osudama, mozda je i Kuruz medju njima... Jesu ispali sabani veceras, dobro je sto se nisu sibali sa murijom, odnosno ni sa kim. Za poruku koju saljemo svetu mene zabole kurac. Kakvu poruku Hrvatske konstantno (daleko gori) navijaci Dinama salju, i sta na kraju njihovoj drzavi fali? Svabe, Poljaci, Madjari, pa i Srbi im redovno dolaze na more. Sta Grckoj fali? Pogledajte kakva su sranja, daleko veca, pravili ove godine? Sta imaju od te negativne slike u inostranstvu? Ne opravdavam onog istetoviranog teroristu, ali tisina bre kompleksasi! Rezonujete mi tu i cvilite kao neke sveze izblajhane tetkice... Edited October 12, 2010 by MassimoSavic 1 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Raspustiti reprezentaciju na nekoliko godina, najbolje resenje po meni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Uz duzno poshtovanje - i ja navijam za Zvezdu, ali si ti debil. Nikad se ne javljam na sportu, samo pratim, ALI - simpatichno do skoro, ali si ti preterao u svemu. Priznaj da te je najvise bolelo ovo za pedere . Kolko se secam ranije su te banovali jer si opravdavao bombardovanje Jugoslavije . Sedi 1 ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale B.C. Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 još jedna u nizu naših velikih pobeda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Prvo treba izbaciti svu mafiju i lopove iz saveza pa se tek onda obracunavati sa huliganima. Problem je u savezu tj. u korenu kurca u kojem je nas fudbal. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Jos da ti je gramaticki ispravno to sto je nalupetano kao komentar ispod slike bilo bi dobro ... Sramota jeukrasti nesto , biti nepismen , nije sramota biti go Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rehabilitovani Bagrem Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Коштуница је крив. Da. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ninoslav Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Još da sam ja pravio poster a ne preuzeo sa Vukajlije, ne bi ti ispao glup sada. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Još da sam ja pravio poster a ne preuzeo sa Vukajlije, ne bi ti ispao glup sada. Pa ti si ga preuzeo a ne ja ... Mene bi bilo sramota da okacim nesto gde pise Srpski i ne shvaceni ili kako vec pise ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
englis Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Коштуница је крив. Nije Kostunica kriv,jer nije obavesten. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Шарки Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Ђетићи откинули Енглезима бод. Свака част. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Генеральный Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 (edited) ми смо италијанима откинули ону мрежу иза гола и запалили 2 бусена траве. Edited October 12, 2010 by Генеральный Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 gledao Crnogorce, imali i jednu prečku. Dobro su Englezi prošli, a Srbija sad da uči od bivše braće kako se igra za svoju zemlju. 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 RTS1 De Niro i Al Pacino , RTS2 zabarski film , sta je RTS Digital Toto Kotunjo ? Zavera ljudi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 Polako ljudi sa osudama, mozda je i Kuruz medju njima... Jesu ispali sabani veceras, dobro je sto se nisu sibali sa murijom, odnosno ni sa kim. Za poruku koju saljemo svetu mene zabole kurac. Kakvu poruku Hrvatske konstantno (daleko gori) navijaci Dinama salju, i sta na kraju njihovoj drzavi fali? Svabe, Poljaci, Madjari, pa i Srbi im redovno dolaze na more. Sta Grckoj fali? Pogledajte kakva su sranja, daleko veca, pravili ove godine? Sta imaju od te negativne slike u inostranstvu? Ne opravdavam onog istetoviranog teroristu, ali tisina bre kompleksasi! Rezonujete mi tu i cvilite kao neke sveze izblajhane tetkice... čiji je ovo dupli nalog, da mi je znati u svakom slučaju, nikad gluplji nik i nikad bolja spika. Odličan post. Više su mi preko kurca došli ovi što se šlogiraju od par navijača u Italiji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest HEFEST Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 RTS1 De Niro i Al Pacino , RTS2 zabarski film , sta je RTS Digital Toto Kotunjo ? Zavera ljudi Ispravka. Nije film nego serija. Sve je ovo moji dragi prijatelji vec isplanirano. Kao i sve ostalo. Zato samo bez nervoze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
LoveHateLove Posted October 12, 2010 Report Share Posted October 12, 2010 jebes mu mater, eno B92 uveo vanrednu situaciju, u picku materinu kao da je zemljotres pogodio Srbiju, vec nam javljaju vesti kako BBS pravi specijalnu emisiju o nama...a ovamo Hilari kaze da cemo bidnemo lideri u regionu...najbolje je ugasiti TV... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts