sabre Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 apsolutni car i legenda, retki su takvi igraci...
Routasydän Posted August 27, 2008 Report Posted August 27, 2008 Saha Djordjevic je car A ovaj sijalicoglavi je mator, a nama treba ekipa koja ce dugo jos igrati zajedno. E kad smo vec kod celavaca, sta je bilo sa Maricem? Otisao je iz Olimpijakosa, ali di je sada? Nista nisam cuo dugo o njemu
Trötter Posted August 28, 2008 Report Posted August 28, 2008 paunovic? znaci ne. mislim, neka zove onda i jestrovica i sta ti ja znam koga jos... dobro, preterao sam malo đorđevića je trebalo da zove klemente pre 2 godine, sad je mnogo mator. nego, izgleda da će dišljenković da brani
Hamsun Posted September 2, 2008 Report Posted September 2, 2008 (edited) Fudbaler sa najboljim nadimkom ikad E, Crna Gora počinje sa takmičarskim utakmicama... Za sad nije loše, ali se u nekim utakmicama moglo više, kao npr. 1:1 sa Slovenijom kući, ili vođstvo protiv Švedske do 70. minuta, a onda završi 1:2... Bilans: četiri pobjede (Mađarska, Estonija, Norveška, Kazakhstan) dvije neriješene utakmice (Slovenija, Mađarska) i četiri poraza (Japan, Kolumbija, Švedska, Rumunija) ... Šta god da napad napravi, kao npr. tri gola u gostima protiv Mađara, odbrana će odmah da primi gol... Pravo je čudo da Filipović do sad nije zvao neke nove ljude u odbrani, čak ni ne pokazuje nikakvu namjeru da to uradi... Ima nekoliko štoperskih opcija, kao npr. Vujadinović (Udineze), Džudović (kapiten Nalčika) ili Knežević iz Partizana, igrači koji su svakako bolji od nekakvog Bataka iz Ankaraspora koji igra u prvih jedanaest... U subotu premijera protiv Bugara, koji dolaze bez Martina Petrova, što je nevjerovatno dobra vijest, s obzirom da je čovjek njihov "mozak operacije"... U srijedu meč sa Ircima, koji dolaze bez Dafa i Kilbejna, ali i dalje sa dosta jakom ekipom... Mlada selekcija je savladala Bugare u Sofiji, pobijedila Irsku kući, a u Dablinu igrala neriješeno... nadajmo se sličnim ishodima Prenos u subotu na Sportklubu! Ovaj tim bi trebalo da istrči na teren: --------------- Poleksić (M. Božović) --------------- Pavićević ---- Batak --- Tanasijević ---- V. Božović --------------- Drinčić ----- Peković ---------------- --- Vukčević -------- Jovetić ---------- Bošković --- ---------------------- Vučinić ------------------------ Eventualno Bošković umjesto Pekovića pozadi, a Burzo naprijed, ali mislim da je ovo realnije... Edited September 2, 2008 by [kinetic]
Vic Rattlehead Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 http://www.mtsmondo.com/sport/vesti/text.php?vest=108452 Ne sumnjam da ga je pljunuo, ali ovo je previše.
Imrahil Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Izivljavanje velikih nad malima... Bas me zanima da li bi smeli nekog poznatog fudbalera tako da kazne...
lemmy sixx Posted September 3, 2008 Report Posted September 3, 2008 Aha,kako da ne.Bas vidim da bi Ronaldu ili Ronaldinju zabranili da igraju godinu dana.
vudun Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Ovaj tim bi trebalo da istrči na teren: --------------- Poleksić (M. Božović) --------------- Pavićević ---- Batak --- Tanasijević ---- V. Božović --------------- Drinčić ----- Peković ---------------- --- Vukčević -------- Jovetić ---------- Bošković --- ---------------------- Vučinić ------------------------ Ух што волем, кад се овако стручно објави списак играча пред утакмицу - у маниру сер Алекса Фергусона. Екипа вам је јебозовна, једино ми се чини да у задњој линији нешто шкрипи.
Vic Rattlehead Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 I meni je odbrana neubjedljiva. Nego, zašto ne igra Bogunović?
Hamsun Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Rekoh već, šta god da napad napravi - odbrana će da upropasti istog momenta... Lijevi bek Božović bar nečemu valja, kao i Tanasijević, prvotimac ruskog Dinama... ostali su 'sačuvaj Bože' Filipović jednostavno neće da dovede nove igrače za odbranu, a ima bar tri bolje opcije od sadašnjih... Bogunović... ne znam, ali od Partizanovaca je potrebniji Knežević...
vudun Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Ахахахах, стварно личи јеб'о га враг! К'о да је испао из андерграунда ... ехех!!!
sabre Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 miki manojlovic meets borat. sto kaze jedan komentar, gde mu je sekira
vudun Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Malo rifrešovanja memorije. Nezaboravno ronzanje:
Vic Rattlehead Posted September 4, 2008 Report Posted September 4, 2008 Kako bih ovog Skolarija tukao... dok se ne smorim.
Imrahil Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Koji ce nam kurac Stankovic u prvom timu, jak igrac, duva se protiv San Marina, a protiv bilo koje reprezentacije se ne vidi...
KazimKazim Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Crnogorci gube od Bugara (Stilijan Petrov 11.min)...eeeeee, kad bi tako davao golove u A.Vili
Grob Bez Dna Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Koji ce nam kurac Stankovic u prvom timu, jak igrac, duva se protiv San Marina, a protiv bilo koje reprezentacije se ne vidi... san marino, f. ostrva...isti kurac.
Imrahil Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Mozda ga je zato i Antic stavio evo imao je priliku za gol
sabre Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 (edited) ovaj antic je zaista stavio i obradovica i milijasa u prvih 11. (naime, nedeljama unazad se prica da ih je i zvao iskljucivo da bi se njih dvojica bolje prodali) sve vise i vise verujem da je zaista doveden da radi za mafiju u zamenu za procenat od prodaje igraca. to me stvarno, ali stvarno strasno nervira, ali jebiga, sta ja mogu da uradim... napolje sa karadzicima, djoricima i anticima iz reprezentacije i iz saveza bre! ako neko kaze zar njega u isti kos sa njima, pa on se sam stavio u taj kos gospodo, nisam ga ja stavio! sramota! Edited September 6, 2008 by sabre
KazimKazim Posted September 6, 2008 Report Posted September 6, 2008 Kakve veze ima? I da stavi baba Kuranu, ne moze da izgubi od Farana da ga jebes
Recommended Posts