krchulj Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 vidiće imao 2 žuta najavili su lukovića kao štopera a rajkovića kao levog beka, ali je bilo obrnuto, u onih 7 minuta koliko su igrali Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 13, 2010 Report Share Posted October 13, 2010 za Sretu, kad se navijaci dogovore za nesto sto je, ae da kazes, nelogicno, da li se nekad oglasi neko medju njima da kaze alo ljudi stanite bice to i to, ima da najebemo sta god da uradimo, ili su svi u fazonu pratimo vodju i boli nas kurac? Pa nisu svi to ti kazem , ali mogu oni da okupe mnogo ljudi da ih prati . Ne znam kako sada funkcionise to jezgro , jer ja sam se od nekih stvari distancirao jos pre 5. oktobra , hvala bogu nisam ispao majmuncina . Siguran sam da jedan deo ljudi slepo prati , tj lako ih je ubediti u vise ciljeve . Pazi i u samom vrhu tu ima raznih neslaganja , ali te likove kao sto znamo najlakse spoje motivi kao sto je lova ili neka druga korist , cast izuzecima . Delije su veoma organizovane , imaju jos hiljadu dobrih stvari , najjaca grupa su ovde i sire , ali desi se jedan los cilj ili manipulacija i - katastrofa . Sad sta je kome los cilj jbg , sve je individualno ... Ja ponavljam sam prisutan na tribini i tu sam iskljucivo za klub , kako u svom kraju tako i na stadionu . Stvari kao prikupljanje odece za Srbe na Kosovu i Metohiji su mi najnormalnije i u tome sam ucestvovao . Mislim ko je bio na tribini zna da tu ima svega i svacega , od trulih pajdomana , do akademika i porodicnih ljudi . Zajebana je psihologija mase , lako povuce i nekoga ko nije sklon necemu .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 ovaj vic sa Kapelom dokazuje da su Crnogorci stvarno Srbi. Samo Srbima bi ovo palo na pamet Vrlo važna stvar što se srpske reprezentacije tiče jeste da sad kad pogledate kako Crna Gora igra znate da je Antić nula od trenera. Apsolutna nula. I Crnogorci moraju da priznaju da imamo bolje igrače, a mi moramo da priznamo da bi od ovakvih Crnogoraca izgubili i pre godinu dana. Zato što je Antić nula od trenera. Crnogorci su napredovali jedno 10 puta sa Kranjčarem. Ovo pominjem samo da se napokon prekine sa hvaljenjem te nule od Antića. za prvi pasus ti skidam kapu...koju nemama...al da imam,skinu bih je...u znak postovanja... svaka cast srpskoj braci,neka im je svaka naredna bolja od predhodne....al lupets za antaru,k'o da si pecuraka kusao... moras poznavati fudbal da bi znao neke stvari...nikada se u prvoj godini kvaifikacija nisu resavale stvari... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 Antićeva reprezentacija je odigrala par solidnih utakmica na početku i od tada je igrala sve gore i gore, što ne treba ni da čudi, mister Pezetero je tako vodio i španske timove. U svakom slučaju, Kranjčar je vodio CG na 5-6 utakmica i obrnuo sve za 180 stepeni, dakle sve se može kad se hoće. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 tek ce da skidamo kapu ustasi,kad se vrati jovetic i drincic i ako mutavi misja genije udje u formu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vic Rattlehead Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 nego koliko? Oko 620 000, nezvanično. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 14, 2010 Report Share Posted October 14, 2010 ima malo, ali to ne može tako da se računa, jer ipak je bila deo veće fudbalske lige, škole, reprezentacije, kako god. Ova generacija je izrasla u zajedničkim školama sledeća generacija će neminovno biti lošija ako ne bude napravljena neka balkanska liga. Link to comment Share on other sites More sharing options...
krchulj Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 UEFA: "Odgovornost je i na Italiji" čudo da B92 prenosi kad neko stane na stranu srbije Link to comment Share on other sites More sharing options...
BLAGOJE Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 jbg,morali su,mislim na uefu,da smo samo mi okrivljeni pustali bi svi huligane na stadion,sve bi izgubilo smisla. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 http://www.youtube.com/watch?v=pV1T4zI7nM8&feature=player_embedded Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 15, 2010 Report Share Posted October 15, 2010 Пичке жабарске. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 16, 2010 Report Share Posted October 16, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted October 16, 2010 Author Report Share Posted October 16, 2010 sad nam sudije stvarno nisu dale da igramo. (: Jebem mater ovim debilima,obesiti ih treba.Ali krivo mi je sto svi zivi okrivljuju samo nas,niko ne pominje krivicu Zabara.Oni su vise zasluzili da im se oduzmu bodovi i pobeda,ali zabarske picketine su se kao po obicaju provukle.Mamu im jebem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/fss-ruse-nas-antic-i-savo-milosevic-sumnjamo-na-divca-30745.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nightfall Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Auuu koja paranoja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Treba ih sve skinuti, unistise domaci fudbal totalno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 22, 2010 Report Share Posted October 22, 2010 Већ је уништен...ко год да дође, треба му бар 10 година да ствари доведе у ред. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sreta Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Savo majmune , Savo majmune ... Najjaci nadimak u istoriji fudbala , Dejan Petkovic Rambo , Dragan Stojkovic Piksi , Vladimir Petrovic Pizon , Savo Milosevic Majmun . Namazan je Savo , nisu mu dzabaka i Grobari uvalili kitu onomad , a ovi iz FSS zestoko seru . Dobro nisu spomenuli i neku odbojkasicu kako kuje planove za njihovu propast 1 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Пижон је ипак најјачи. Такав дебил се ретко среће. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 http://sport.blic.rs/Fudbal/Domaci-fudbal/186649/Djoric-Ova-garnitura-FSS-ce-ostati-na-vlasti-dok-god-bude-htela Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Јао, прикења ми се кад год га видим. Link to comment Share on other sites More sharing options...
iron will Posted October 23, 2010 Report Share Posted October 23, 2010 Један је Бата Ђора: Наспрам њега, чак и Пижон и Косан делују као жешћи интелектуалци. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted October 25, 2010 Report Share Posted October 25, 2010 covek je ludak...a takvi je pun kurac u savezu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts