Night Prowler Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Italija - Srbija 3:0, dve utakmice bez publike Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 dobro smo prosli,odlicno...s'obzirom ko je isao da nas predstavlja... svejednosmo popusili kurac za ovo svetsko...tako ce biti dok god se djora pita za bilo sta... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 ''Uslovnom kaznom od jedne utakmice igranja bez prisustva publike kažnjena je i reprezentacija Italije.'' totalno suludo, dobiju 3:0 i onda im kao isprazne stadion za jednu utakmicu. Kakva je to presuda uopšte... Prvo, to ćete oterati našu mafiju iz saveza. Drugo, to je dokaz da je mafija dogurala do vrha UEFA-e. Imamo li pravo na žalbu? ---------- Ne moraju ni da se kvalifikuju, samo da naprave pakao Italijanima u Beogradu, zabijte im pet komada makar se ne kvalifikovali na sledeća tri prvenstva, mamu im žabarsku. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 s'obzirom da smo poslali 2 lika koje u fudbalskom svetu znaju u njihovom kvartu rekreativci sto igraju nedeljom fudbal,onda ti je sve jasno...najgore od svega je sto je to najbolje sto imamo u savezu,a oni su dno dna...da su isli tole i djora,zabranili bi nam da se takmicimo 100 godina,a posle toga jos 100 godina da se takmicimo pod zastavom trinidada i tobaga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bata Životinja Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 shvatam ja koji su oni idioti, ali ovi iz UEFA su još gori Ne mogu Italijani biti toliko nevini da dobiju utakmicu službenim rezultatom i toliko krivi da jednu tekmu igraju bez publike. Mislim, nije ovo štand za suhomesnate proizvode pa kupuješ 200 grama salame, alo, il' su ti je zavukli čitavu ili je nisu uopšte zavukli. Sad ispade krivi su svi, ali je Srbija ''krivlja'' od Italije. U pravnom procesu ili si kriv ili nisi, nema ''krivljeg'' ili polukrivog, i nema polukazni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 kapiram ja tebe,al tako je to...kao sto mi kao zemlja ne mozemo nista,tako je i u fudbalu...ne jebu nas pet posto... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 e majke mi, aj da su nas samo otkinuli pa i da razumem ali dali Italijanima 3-0 ali su i njih otkinuli za 100000 da ih pitas zasto. Ako je propust u organizaciji, pa ajde onda da umotamo dvaes govana u italijanske boje kad budu oni bili ovde, prekine se i bude 3-0 za nas. Mozda bi bilo logicnije da su zakazali da se igra na neutralnom terenu bez publike, tako ni mi ne ispadamo huligani a ni oni nesposobni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Novaliis Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 Sav sport danas, posebno fudbal, je jedna velika mafijaska organizacija. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hail Metal Posted October 29, 2010 Report Share Posted October 29, 2010 ma neeeee , otkud ti to , pa rashodi su veliki , ma neeee , Platini je drzavljanin Francuske ,tu su ruckovi , rezije , ma neeeee ..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/jankovic-osecam-se-privilegovanim-31856.html По мени, добар потез. Требали су још раније да га поставе, а не да младе воде пролупали Дујковић. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oddball Posted November 9, 2010 Report Share Posted November 9, 2010 ja sam nesto ofrlje cuo vesti, Dujkovic, reprezentacija, bla bla i pomislio da je Pizon vec zavrsio svoje pre nego sto je i poceo. Sto je babi milo itd..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 http://www.sportske.net/vest/domaci-fudbal/terzic-se-predao-31931.html Link to comment Share on other sites More sharing options...
Footog Qpoos Posted November 11, 2010 Report Share Posted November 11, 2010 posvadjao se sa bratom milom... morao sa sinavatrom da deli sobu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dead Man Drinking Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Poznate grupe za Kopa Amerika Japan? Bolje da su zvali Kanađane. Jeste Japan ok ekipa, ali ovo je Copa America. Mislim da će razlika na terenu biti uočljiva Al' dobro, nadam se dobrom prvenstvu u svakom slučaju Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Japan?Kakav idiotizam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Праве циркус...исто као што трпају Турску и Израел у европска такмичења. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 шта који курац?!?!?! шта ће косооки ту?!?!?! шта се збило са оним Азијским купом? шта, ту као више они неће играти?! у том случају, Србија на следећем Купу Афричких нација! онако и можемо да се носимо само са таквим величинама као што су Конго, Буркина Фасо, Етиопија, Свазиленд... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Pozvali su ih kao goste.Vi ne znate citati ili imate selektivnu memoriju? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Kakve veze to ima?Zvati goste na prvenstvo kontinenta...Cirkus. A i ovo što pomenu Efenberg.To za Tursku mi ne ide na živce ali taj Izrael mi je uvek išao na kurac.Nek igraju sa Jordanom i Sirijom ko ih jebe. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Мајор Гашпар Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Чуј у госте. Немој зезати тебра Леми...није то Кирин Куп, већ првенство Јужне Америке. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 (edited) Takmici se 10 reprezentacija.Nemoguce je napraviti grupe.Zbog toga zovu goste.Jeste da je glupo,ali je tako. @Efenberg Na turniru će se takmičiti 12 nacionalnih reprezentacija - deset južnoameričkih i kao gosti selekcije Japana i Meksika koji učestvuje redovno od 1993. godine. Ja se stvarno ponekada zapitam da li vi ljudi citate ili automatski pocinjete srati. Edited November 12, 2010 by lemmy sixx Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Svi smo videli da su ovi tu kao gosti.Ali poenta je to da je glupo zvati goste na prvenstvo kontinenta. Slabo kapiraš tebra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
lemmy sixx Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 Kada pronadjes sistem u kome ce se 10 reprezentacija takmiciti po ravnomerno rasporedjenim grupama ili naucis momke iz Gvajane igrati fudbal ili nateras momke iz Surinama da ne beze za lalama,tada cu te uzimati za ozbiljno. Link to comment Share on other sites More sharing options...
El Karnisero Posted November 12, 2010 Author Report Share Posted November 12, 2010 Ko je tu nek' igra.Bezveze je zvati goste.Gvajana,Surinam,Foklandska Ostrva,Francuska Gvajana... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Јарослав Posted November 12, 2010 Report Share Posted November 12, 2010 па, кад је већ таква ситуација, боље да су звали, као што рече Дед Мен Дринкинг, Канаду или Хондурас или Тринидад и Тобаго. ово је стварно глупост! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts