Jump to content

Reprezentacije

El Karnisero

Recommended Posts

Ma to je sve nadonadivo, imamo mozda i bolji tim od Zabara. Ako ne mozemo da umlatimo Estonce, Janeze, i bar remi sa zabarima u BG ... e onda jbg. Samo da u glavama rasciste sa sobom i to je to.

Svidja mi se sto Pizon rizikuje sa nekim igracima, a ja bih mozda pruzio sansu i Andriji Kaludjerovicu, mlad je, talentovan, pun zelje i moze da bude resenje za narednih 10 godina

Пижон стручњак...Тај није ни за Руанду и Боцвану а не за Србију...Победио Израел у пријатељској утакмици и сад треба као да се надамо...Имамо добар тим,али реално шансе да се пласирамо са њим на клупи су минималне.Човек је тактички неписмен.

Uh, kako dobra igra Ljajica protiv Palerma, svaka cast majstore!

Eto, Partizan je poslednjih par godina prodao Ljajica, Jovetica, Tosica, pre toga Sulejmanija...da je situacija malo bolja, liga sampiona sa ovim igracima bi bila svakodnevnica...pa i prolaz dalje bi se jurio...

Nadam se da ce Ljajic ovako nastaviti, takav igrac nam treba u reprezentaciji, nemamo u sredini coveka koji zna da igra, da da pas...

Сви ви који сад пљујете Пижона, на крају ћете му љубити стопе... С Пижоном на Евро!

i ti bi ga pljuvao da nije igrao za zvezdu...poznat si po objektivnosti...

ja mu prvi popusiti ako prodjemo...sanse su 40 posto...

• Upvote 1
  • Downvote 1

i ti bi ga pljuvao da nije igrao za zvezdu...poznat si po objektivnosti...

Није истина. Јесте да је играо за Звезду, али га и овако симпатишем. Симпатичан, образован човек. Има добре конференције за штампу, добар је говорник. Сем тога и Пантелић је играо за Звезду, па га не волим.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...