Jump to content

Recommended Posts

Posted
Sad sam se vratio sa utakmice. Žalim onih 300 dinara što sam dao, majko mila, kakva ogavna igra. Livadijaš i Obradović + Stanković, tandem snova. A plus se ovi zatvorili u bunker na koji bi im i Italijani i Bajern zavideli. Nikad više na utakmice reprezentacije neću da idem.

Sam ti rekao :)

Ali ova nasha grupa je koma, Austrija nabushi Francuze, Rumunija razgazena kuci od Litvanije, toliko o favoritima za (sada) :)

U ostalim grupama, pa i nema nekih iznenadjenja..osim Makedonija shto bila Shkote..to meni..

Na nas je, ako lepo videh danas, bio hendikep +2 inache..

Posted
Ja baš i nisam poznat po tome što obožavam da branim fudbalere, ali uopšte nije igra bila toliko loša.

Ovo su Farska Ostrva,protiv njih moja ekipa sa fudbala nedeljom ne bi pokazala losu igru.

Protiv pizdolizaca cemo videti sta smo i gde smo u ovom momentu.

Posted

lepo sam vam rekao da je antic majmun jos kad je postavljen za selektora

ko i dalje ne vidi da covek radi za mafiju i da je pristao na to zato sto je ocajan, jebiga

ko i dalje ne vidi koliki je djuka bio car, jebiga

naravno, navijam za nase iz sve snage uvek, bez obzira na okolnosti

p.s.

FORZA ITALIA, sisajte ga h8eri.

Posted

Važno je da se Burzo družio sa njim pored aut linije na zagrijavanju... kad je ušao, igrao je toliko dobro da je Vučinić poslije utakmice jurio za njim do svlačionice, ali ga je nekako spasio pomoćni trener...

Posted

Burzo mi je totalno neshvatljiv u poslednje vreme, od neverovatnog igraca, potencijalnog naslednika Deje Savicevica taj covek se polako pretvara u totalno razocarenje, mora da je poceo da preterano posecuje splavove :(

Inace bojim se da se Domenek ne iskupi nad nama za ovako sramotan start kvalifikacija, nadam se da cemo izvuci bar nereseno

Posted
Burzo mi je totalno neshvatljiv u poslednje vreme, od neverovatnog igraca, potencijalnog naslednika Deje Savicevica taj covek se polako pretvara u totalno razocarenje, mora da je poceo da preterano posecuje splavove :(

Pa zbog tog govneta je prije 3-4 godine i uvođen "policijski čas" od strane Varvara, kad su se po gradu jurili Burzo i njegovi alko drugovi fudbaleri i ispraćali kući u devet uveče...

Posted

Prava je steta da toliki talenat propadne na takav nacin. Protiv Apoela u Beogradu je bio ubedljivo najgori igrac :( na kraju ce zavrsiti u nekoj ruskoj ili ukrainskoj ligi .... jbg ..... :(

Posted
Ja ne mogu da navijam za Stankovica... :no: Mnogo mi je gadan... i veliku mrznju gajim prema njemu... Zao mi Crne Gore... :no:

Stankovic je nafurana budala, ne znam ko njega moze da gotivi kao fudbalera

Posted

Mi? Tj. nasi treneri i savez... :no: Murinjo je pametan covek... ne bi ga bezveze stavio da trenira sa klincima... :) Nama je kapiten reprezentacije covek, koji igra u B ekipi intera, sa skolarcima... :)

Posted (edited)

mladi ubise boga u madjarima jebote

het trik kacara :rockdevil:

edit

5 golova kacara jebote!

28' [1 - 0] M. Sulejmani (pen.)

40' [2 - 0] G. Kacar

52' [3 - 0] N. Pejcinovic

55' [4 - 0] M. Sulejmani (pen.)

64' [5 - 0] G. Kacar

86' [6 - 0] G. Kacar

87' [7 - 0] G. Kacar

89' [8 - 0] G. Kacar

Edited by sabre
Posted

Gojko Kačar je klasa od igrača ... iako su Mađari, već duže vreme, u fudbalskom šupku.

Eto, još pre 2 godine sam doveo Gojka u Partizan (menadžer) i nemilosrdno ga bejah eksploatisao.

Mali se potvrdio, a ja sam novi sir Alex Ferguson. ;)

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...