Jump to content

Recommended Posts

Posted

Pojedinci u odbrani? :haha: Jebote,imamo mozda i najbolju odbranu u svetu,a ti ces na kraju reci da je tamo neki Dzo Simunic doktor nauka za Lukovica.Stoji da nemamo igraca kakav je Modric,ali ajde ti meni reci koji od tih njihovih polovnjaka je bolji od Dekija i Krasica?Pa cak je i Lane pojam za njih.I sta su u napadu bolji?Kalinic i Mandzukic su bolji od Pantelara i Zigica?Po cemu majke ti?Ajde nemoj zajebavati.

daj bre covece, o cemu pricas?prva dva golmana im nemaju klub...mi imamo idiote,al za njihove su kepke i peruci...koji pojedinci u njihovoj odbrani su bolji od nasih?krasic i stankela su bog i batina za kranjcara i modrica...selektor tole je idiot,ali lupas gluposti za sve ostalo...

Је л' се ви дрогирате? Пише да ми имамо боље појединце у одбрани и боље голмане, не они!

Што се тиче напада, Олић, Ракитић и Петрић су бољи од свих наших, Калинић је поменут чисто зато што игра у Блекбурну.

Dzaba i to ako Tole ne ode.

Нема од тога ништа.

svejenase.jpg

Posted

Koliko god da smo kurac od ekipe, tj nismo ekipa, igraci ce imati motiv da ih useru od kurca... Bicemo prvi u grupi, a Belgija ce da bude veci problem od komsija nam

Posted (edited)

Је л' се ви дрогирате? Пише да ми имамо боље појединце у одбрани и боље голмане, не они!

Што се тиче напада, Олић, Ракитић и Петрић су бољи од свих наших, Калинић је поменут чисто зато што игра у Блекбурну.

nemoj sada da se izvlacis...kada se zavrsi da smo ocajni i da nam je selektor ogavan,logicna pomisao...

i nismo uopste losa ekipa,vec imamo loseg selektora...ista je to ekipa kao i kod antare...kada se vrate na stanje kao pre antare,da im reprezentacija bude izgovor da dodju u beograd kako bi lokali po splavovima,logicno je da ce izgledati kao gomila mladih cverglana,a ne kao tim...

Edited by Trne-svetska mega faca
Posted

'Aјде да објасним, иако је сасвим јасно.

Ако Боки каже да ми имамо много јаче појединце

Ne,ja samo kazem da imamo mnogo bolju ekipu i mnogo jace pojedince.Naravno,to nista nemora znaciti,ali u ovom momentu imamo jacu ekipu a i bogami i bolje rezultate.

А ја то потврдим за неке од њих, нигде не помињући Хрвате:

Pojedinci u odbrani jesu bolji, golmani su bolji,

и онда наставим да причам о нашој екипи, само што их не хвалим као Бокица:

napad ni u kom slučaju nije bolji, na sredini nemamo igrača kakav je Modrić.

онда заиста не разумем одакле сте ви извукли да сам рекао да је њихова одбрана боља.

• Downvote 2
Posted (edited)

moze slobodno da se izveda kao to da su bolji u odbrani,da su bolji na golu i da su bolji u sredini,a da smo mi bolji u napadu...kada onako zavrsis recenicu,onda je sve moguce...a i ne bi ti bio prvi put da pocnes da navijas za najljuceg rivala...

al stvarno nije bitno...moja greska...

• Upvote 1
Posted (edited)

sta se djuric pravi lud?kao ne zna k'o onoj budali sastavlja tim...i igrace koje pominje,boze sacuvaj...takve treba ubiti,a ne zvati u reprezentaciju...eventualno kaludjer,al ne zato sto je dobar,vec zato sto smo mi jadni...

Posted

Bas sad videh tekst na sportalu o tome. Tog Djurica treba proterati (a i Pizona sa selektorskog mest s njim), pa ne sluzi reprezentacija da bi on reklamirao svoje igrace, cudo da nije trazio i Scepovica da zovu.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...