Jump to content

Reprezentacije

El Karnisero

Recommended Posts

FIFA: Pižon ne može da pozove Klea i Evandra

Eto i tu priču da završimo.

Ne treba nikada ni da igra neko ko nije odavde, pa makar to bio i Mesi...

Da, držaćemo se provjerenih asova iz naše lige poput Veseljka Trivunovića.

Ne znam kako nekome mogu smetati Kleo, Evandro, ili bilo koji stranac koji bi htio igrati za Srbiju. Ništa veći Srbin od njih nije Adem Ljajić, stoga...

• Downvote 2

Guest Bata Životinja

Možemo da pričamo šta hoćemo, Igor Duljaj je davao 110% za reprezentaciju a ne ovi naši ''pravoslavni''. Daj Bože da u prvoj postavi budu i Ljajić i Slujemani i još jednog obrezanog da nađu i Alah da nas vidi.

• Upvote 1

Не мора ни да буде Србин, за репрезентацију Србије могу да играју и припадници других националности рођених у Србији. А Евандро и Клео нит су Срби, нит су рођени у Србији...

Guest Bata Životinja

Nedostaje im jedno S :haha:

A ljiljan su Srbi odbacili iako nije muslimanski simbol

Uostalom, najgore mi je kad neki Srbijanci počnu o Srpstvu, ne smarajte...

Opet dolazimo do razlike između pojma Srbin i Srbijanac. Ljajić je Novopazarac, a tamo ljudi muslimanske vjeroispovijesti se ne izražavaju kao Srbi već Bošnjaci (preko 70% njih, sad kakve veze oni sa Bosnom imaju, to vjerovatno samo reis Cerić zna) tako da Ljajić može biti samo Srbijanac, a ne Srbin.

Не мора ни да буде Србин, за репрезентацију Србије могу да играју и припадници других националности рођених у Србији. А Евандро и Клео нит су Срби, нит су рођени у Србији...

Naravno, meni ne smeta što on igra, samo me nervira što ljudi se bune što se Kleo zove jer on nije Srbin. Ako je tako, onda treba da im smeta i Ljajić, Duljaj i ostali. Meni lično nijedan ne smeta, samo sam iznio mišljenje da su skoro jednako Srbi i Kleo i Ljajić.

Nedostaje im jedno S :haha:

A ljiljan su Srbi odbacili iako nije muslimanski simbol

Uostalom, najgore mi je kad neki Srbijanci počnu o Srpstvu, ne smarajte...

Naravno da nije muslimanski simbol, ali ga je Armija BiH koristila u ratu i Srbi su ga omrznuli.

Guest Bata Životinja
Naravno da nije muslimanski simbol, ali ga je Armija BiH koristila u ratu i Srbi su ga omrznuli.

Armija BiH nije ratovala protiv Srbije.

• Downvote 1

Naravno, meni ne smeta što on igra, samo me nervira što ljudi se bune što se Kleo zove jer on nije Srbin. Ako je tako, onda treba da im smeta i Ljajić, Duljaj i ostali. Meni lično nijedan ne smeta, samo sam iznio mišljenje da su skoro jednako Srbi i Kleo i Ljajić.

kako mogu biti isto srbi kleo i ljajic?jedan je srbin rodjen u srbiji,a drugi je brazilac rodjen u brazilu...nigde veze...

kako mogu biti isto srbi kleo i ljajic?jedan je srbin rodjen u srbiji,a drugi je brazilac rodjen u brazilu...nigde veze...

Meni skoro da nema nikakve razlike. Čak su mi draži stranci od Sandžaklija koji se izjažnjavaju kao Bošnjaci (!?!?) i hoće otcjepljenje i pičke materine, a dosta je takvih.

Reprezentacija Srbije nazadovala je na mesečnoj listi koju objavljuje Svetska fudbalska federacija.

Ekipa Vladimira Petrovića ovog meseca je poražena od Rusije u Moskvi (1:0), što ju je koštalo gubitka dve pozicije. "Orlovi" su sada 29. sa 784 boda.

TOP 20

1. (2) Holandija - 1.596

2. (1) Španija - 1.563

3. (3) Nemačka - 1.330

4. (6) Engleska - 1.177

5. (5) Urugvaj - 1.174

6. (4) Brazil - 1.156

7. (8) Italija - 1.110

8. (7) Portugal - 1.060

9. (10) Argentina - 1.017

10. (9) Hrvatska - 1.009

11. (11) Čile - 960

12. (12) Norveška - 943

13. (18) Rusija - 940

14. (13) Grčka - 937

15. (14) Obala Slonovače - 918

15. (15) Francuska - 918

15. (16) Japan - 918

18. (19) Švedska - 889

19. (17) Crna Gora - 872

20. (20) Meksiko - 864

Opet dolazimo do razlike između pojma Srbin i Srbijanac.

Докле треба да ти се објашњава? Иди реци неком комшији Хрватијанац, Мађаријанац, Румунијанац, Немацијанац и остало. Морончино дебела.

Докле треба да ти се објашњава? Иди реци неком комшији Хрватијанац, Мађаријанац, Румунијанац, Немацијанац и остало. Морончино дебела.

Онда је Мики Сулејмани шта? Ту би већ могао да се примени израз "Србијанац" јер је држављанин Србије. По националности Горанац. И замисли онда коментатора Еуроспорта (са енглеског говорног подручја): "And now, we have a member of Gorani national minority from Serbia, Miralem Sulejmani"! :haha:

Guest Bata Životinja

Sličnu podelu imaju i Rusi, šta me briga za Hrvate.

poznati intelektualci, ne samo LDPovci poput Pešićeve i sličnih već i akademik Dragoslav Mihajlović insistiraju da su svi rođeni u Srbiji Srbi, u CG Crnogorci itd, za njih je Dodik zabludeli Bošnjak, i zbog njih se mora sačuvati podela na Srbijance i Srbe. Uostalom, Raška nije ni prva ni jedina srpska država.

Englezi imaju termine i Serb i Serbian.

Inače, tema je smor...

Edited by Bata Životinja

:da:

Opet dolazimo do razlike između pojma Srbin i Srbijanac. Ljajić je Novopazarac, a tamo ljudi muslimanske vjeroispovijesti se ne izražavaju kao Srbi već Bošnjaci (preko 70% njih, sad kakve veze oni sa Bosnom imaju, to vjerovatno samo reis Cerić zna) tako da Ljajić može biti samo Srbijanac, a ne Srbin.

Da je rodjen u VranovO, onda bi mogao da bude Srbijanac, ovako može da bude samo Sandžos :mhihi: .

Srbin - pripadnik srpskog naroda

Srbijanac - stanovnik "uže Srbije", geografska odrednica, kao Čarapan, Vrcan, Sandžaklija, Lala, Kosovar, Era...

Prihvatite to već jednom, niti se odnosi na nacionalnu propadnost, niti je pogrdan izraz!

Ugl, postoji suštinska razlika izmedju Ljajića i Sulejmanija, i Kleao i Eduarda, kome to nije jasno iz prve, ne vredi mu objašnjavati...

• Upvote 1

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...