Jump to content

Recommended Posts

Posted

Sulejmani je fantastican!!! A Kacar fenomenalan! Ova dvojica apsolutno MORAJU da igraju za A selekciju. I jedna zanimljiva stvar: mali Smiljanic je u Espanjolu bio starter, na pocetku pruzao solidne partije, pa je prebacen na klupu, retko ulazio, a sad je izgleda na tribinama. S' obzirom kako je danas igrao uopste nisam iznenadjen!

Posted

slazem se :da:

za Srbu navijam da dobije poziv odavno, a i Kacar se pokazao... mada, kao što neko već reče, svi se oni pokažu kad su omladinci, pa se posle "uklope" u A tim :)

Posted
opet nema najboljeg timskog igraca na svetu, Igora Duljaja :violent:

bas me interesuje da li ce ovaj imati muda da igra sa 3 napadaca, kao svi normalni napredni timovi na svetu... a imamo savrsene igrace za to... Lazovic, Sulejmani (aka Srba :) ), Krasic, Jankovic, pa i Pantelic, svi mogu da igraju te spoljne polu-spicOve koji dosta ulaze u sredinu, a i Rukavina i Dragutinovic to mogu da isprate kao bekovi... samo fali nam jedan dobar DMC, da ga ima svuda u defanzivi, da krpi rupe, kao Duljaj, al da je koristan i u napadu... nadao sam se da ce Kovacevic malo da nauci s loptom, pa da on bude taj, al nema od toga nista... jos je poceo da gresi i u defanzivi, stalno je nesto kasnio...

Cekaj bre, zar nije Pantelic drugi najbolji strelac u Nemackoj, ili tako nesto?

Duljaj apsolutno MORA da igra.

Битно је да је ту Саша Илић.

Обожавам тог маторог!

Ne zajebavas?????????????????

ma da, reci to treneru i navijacima herte.

ili uostalom bilo kome ko iole prati bundes ligu, cetvrtu po snazi ligu u evropi (za razliku od turske).

za jovanovica se slazem da je odlican i da bi morao da bude na spisku.

paunovic? znaci ne. mislim, neka zove onda i jestrovica i sta ti ja znam koga jos...

Ne moze,Obradovic i Milijas mu uzese mesto.

Neka zovu Djordjevica...i u 36. god. ce biti tata za ove dripce.

Djordjevic je apsolutna legenda i ovi mogu samo da mu ga duvaju.

Nikad mi nije bilo jasno zasto nasa krila i bekovi prilikom centarsuta ne gadjaju zirafona Zigica, nego ili drugog niskog & brzog napadaca ili jos manjeg ofanzivnog veznog... Ocajna utakmica. Sa ovakvom igrom ima Litvanija da nas naduje gore neg Rumune.

Kako mene to nervira...Umesto na Zigu nabacuju na kojekakve Pantelice,Tosice,Jankovice,Krasice...

Sulejmani je fantastican!!! A Kacar fenomenalan! Ova dvojica apsolutno MORAJU da igraju za A selekciju. I jedna zanimljiva stvar: mali Smiljanic je u Espanjolu bio starter, na pocetku pruzao solidne partije, pa je prebacen na klupu, retko ulazio, a sad je izgleda na tribinama. S' obzirom kako je danas igrao uopste nisam iznenadjen!

Da je Djukic jos malo ostao nas bi Lola bio kapiten.

Obojica su retardi nevidjeni.

Posted
Ne zajebavas?????????????????

Ne.

Saša Ilić je legenda koja hoda i ja tog fudbalera obožavam od '97 godine, kada je debitovao za valjak.

Posted

Nema to veze sto su groblje,Stankovic nije pa i njega treba oterati u tri lepe.

Boljeg zadnjeg veznog?Pa Kacar jebem mu zivot!Jebo vas Duljaj,taj ni u jebenom Sahtjoru ne moze igrati.

Posted (edited)

U srijedu u Podgoricu dolazi 1000-1500 Iraca...

U 13:00 počinje fudbal između navijača Crne Gore i Irske :mrgreen:

Edited by [kinetic]
Posted
Ne.

Saša Ilić je legenda koja hoda i ja tog fudbalera obožavam od '97 godine, kada je debitovao za valjak.

Sasa Ilic je saban koji igra po principu pobijte-mi-svu-familiju-ako-potrcim-dva-koraka.

A od tada je proslo 11 godina i Sasa vise nije onaj Sasa, kao sto je nekad bio ...... jbg

Uvek je bio saban.

Jebali vas Duljaj i Ilic.Ni za kurac nisu obojica,sta ce oni u reprezentaciji?

Dobar je Duljaj.

cuti, ganci. :P:D

imamo li boljeg zadnjeg veznog od duljaja?

Kovacevic i Duljaj su najbolji.

Posted

ljudi moji nama treba jedan dobar plejmejker (od Piksija ga više nema u našem fudbalu) a ne tamo neki koji će protivniku (a i nama) da kvare igru....kao što su duljaj, Kovačević i njima slični....onaj mađar u pakistanu je bio isti takav...udri krši i polomi a to što ne znam da šutnem loptu to nema veze....

Posted (edited)

jebo vas plejmejker, koliko vrhunskih klubova i reprezentacija ima a da igraju bez klasicnog plejmejkera

naravno da takav igrac dobro dodje svakom klubu/reprezentaciji, ali vrhunski igraci tog profila su relativno retki i bez njih se mogu postici dobri rezultati, prema tome, daleko od toga da je to jedini, najveci i krucijalni problem srpskog fudbala

mislim, ako ga nemamo ne mozemo da ga izmislimo jebote, nego igramo sa onim sto imamo

ni mnogi drugi ga nemaju pa ne kukaju

ne znam, eventualno da pomeri krasica sa boka u sredinu..

Edited by sabre
Posted

pa naravno da to nije jedini problem...da je to jedini problem - gde bi nama kraj bio :) mi bre nemamo igrače koji znaju da dodaju loptu tačno i precizno (a o nekim inteligentnim potezima da ne pričam)...muka me uhvati kad gledam našu repku - bože moj koliko tu ima netačnih pasova i uludo izgubljenih lopti....

Posted
Kovacevic i Duljaj su najbolji.

Ahahahahahahahahahah, kakav crni Kovacevic, kukala ti majka, je l' se ti drogiras??? Jesi li ikad gledao FUDBALSKU UTAKMICU u zivotu???

Krasica treba pomeriti sa boka na tribine, a takodjer i kapitena, pa da bude vodja navijaca. U prvom timu moraju da igraju Miralem i Gojko!

Potpuno tacno. I Zigica treba napolje.

Posted

Krasic treba da igra, za razliku od Stankovica. Sto se Zigica tice, mislim da treba ostane, ionako je glavonja, pa ga usere neki gol :) Pantelica izbaciti iz reprezentacije

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...