DBrave Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 omfg Estonija vodi u Sloveniji 2-1 5min do kraja. Jos cemo mi da se plasiramo na ovo prvenstvo, totalno neocekivano
sale 3sm Larry Flynt Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Da se proglasi drzavni praznik,crveno slovo i tri neradna dana,jebote Pantelar pogodio! Il ce neka kataklizma da nastupi
Stolet Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Sledećih par dana valja ostati u zatvorenom, ko zna šta sve može da se desi
Vic Rattlehead Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 PRAVITE SAD POSTERE MAMU VAM JEBEEEEEEEEEEEEEEM PANTELAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAR 6 3
lemmy sixx Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Dobra igra,ocajna realizacija.Da onaj smrad nije zajebao a Pantelar ispratio situaciju,ne bi zabili gol do prekosutra.Ide nam na ruku poraz Slovenije,trebamo ih sada sjebati u gostima.
Elldamar Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Ako nista drugo, evo nama Pantelica i narednih 10 godina u reprezentaciji, postigao covek gol ... On a more serious note : "Selektor Petrovic skace pored aut linije, kao da nije zadovoljan necim" !!! Pobeda za komentar!
metal guru Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Da nije bilo ovog poklona, ne bi dali gol iz igre nikada. Pantelar dobro ispratio situaciju, a zamalo da mu igrac skine loptu. Subota i Kolarov najbolji.
iron will Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 (edited) Искусно. Пиџн мајсторски поставио тактику, сад да отресемо Фарска Острва и ЕП никад ближе. http://www.youtube.com/watch?v=lYPFrXvc2rE Edited September 2, 2011 by iron will
El Pistolero Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Ovo je najbolja utakmica otkad je Pizon selektor. Idemo na EP!!!
kuruz Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 Рача најјачи, мора да игра од почетка.
Vic Rattlehead Posted September 2, 2011 Report Posted September 2, 2011 JEBIIII http://www.youtube.com/watch?v=YhNrN6zHvHc
El Karnisero Posted September 2, 2011 Author Report Posted September 2, 2011 ПАААААНТЕЕЕЕЛАААААААР!!!
Footog Qpoos Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 imali srce,al i dobra igra...pizon i pantelic su mi i dalje 2 najgora lika na svetu,trenutno bi im obojici popusio kitu...rajkovic pola tekme k'o mesar sa nepreciznim pasevima,pola tekme k'o vrhunski stoper...opet nije dobar,da je ulitimejt fajt,sa njim bi dobili...kako sam ocekivao odigrao super...jes da je u prvom ubio coveka,al dobra partija...ja bi mu dao crveni za taj start...kao i onom evansu...covek je zasluzio desetak zutih...mislim na ovog mancesterovog...jovanovic me odusevio,posle godinu dana kako nije igro,sada odigrao super...tosic dribler,brz,al bez ucinka,u svakom slucaju dobar(iako ga pre zbog 'alavosti nisam gotivio)...estonce u dupe da ljubimo...
Шарки Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 (edited) Естонци испадоше најбољи у овим квалификацијама. Наша група је тотално ненормална, само чекам да се још нешто деси, типа да Словенци откину цигане. Промена: Е, да, је л' зна ко да ли је реновиран Чаир коначно? Edited September 3, 2011 by Шарки
Srlandand Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 http://www.youtube.com/watch?v=sU6iq0zk3tE&feature=player_embedded
Hail Metal Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 Sa Pantelicem kao glavnim napadacem nema sanse da odemo na EP . Fali Kezman Mateja . 1 1
iron will Posted September 3, 2011 Report Posted September 3, 2011 Треба позвати Спалевића... Човек бриљира у Радничком.
Footog Qpoos Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 treba zvati malog mitra,jebe kevu u mladosti sa novog naselja... inace,sada se setih...pa onaj pantelic je posle tekme odrzao liturgiju na travi...jedno 14 puta se prekrstio...
iron will Posted September 4, 2011 Report Posted September 4, 2011 Истински духовник и пастир српског народа.
Recommended Posts