Jump to content

Recommended Posts

Posted (edited)
Krasica treba pomeriti sa boka na tribine, a takodjer i kapitena, pa da bude vodja navijaca. U prvom timu moraju da igraju Miralem i Gojko!

Slazaem se...mada, zna Krasic dobro da probije ali zavrsnica nikakva...

Pantelic je rekao da cemo dobiti Francuze :)

Inace, covek se stvarno trudi(koliko god da me je nervirao u Zvezdi) ali ga bas nece gol u reprezentaciji...

Zigica uvek treba ostaviti, samo mi nije jasno kako vrlo retko nasi igraci kad centriraju uspeju njega da pogode, kao da uvek centriraju daleko od njega...

Edited by Feniks .
Posted

Kovacevic nema veze sa fudbalom. Jeste borben, ali nema pojma da igra, davi loptu, spor je i kasni, pravi nerezonske faulove, kiks igrac i konjina. Ja sam bar mislio da je grmalj i strvina, ali kad sam ga video uzivo u YBC sokirao sam se kad sam video da je gradjen kao peteljka ......... jebes takvog igraca. Taman je za II Francusku ligu!

Posted
Ne,nije.Ima on bar jos 3-4 dobre sezone.

Ценим га да је мислио на оног правог Ковачевића, Дарка. :da:

А Ненад није ни за ту 2 франце лигу, што рече колега изнад мене.

Posted

Imao sam to zadovoljstvo da licno upoznam igora Duljaja i to za vreme dok sam bio u vojsci. Njegov brat Joakim je bio na prijavnici samnom i Duki je cesto dolazio i donosio nam klopu, hranio nas je bogovski, ne samo njegovog batu, vec bi donosio pune kese hrane i delio vojnicima. Skidam kapu, dobar igrac, ali jos bolji covek!!!!

A u svojoj dobroti je bio jako naivan, koliko mu je samo stoka uzela karti za utakmice Partizana, a on jadnik to sve mora da plati, ali opet nije odbijao vec je raznim oficirima i oficircicima donosio karte.

Na zalost mislim da je sad ostario i nije on vise onako dobar igrac kao sto je bio

Duki care :pivopije:

Posted

Хахах!!!

кВлт!

Које године си служио војску ?

Дуљај има да неуморно трчи до педесете к'о младић, феноменоменални феномен. :da:

Posted

Bio sam klasa jun 2001 - jun 2002 na Banjici i Dedinju. Mislim da je sad Joakim Duljaj trener Kollubare iz Lazarevca. Jaoj kako sam se smejao kad mi je pricao kako, kad je igrao za Kolubaru, nisu imali para da ga isplate pa su mu dali sleper brasna za pekaru :D Inace Duljaji imaju pekaru u Topoli koja se zove "Partizan" i nije to ime dobila sada, vec pre 35 godina. PRave jako dobre cevape :D

Inace nije on ovde zaradjivao neke pare i kaze covek, moras da odes bilo gde odavde, i kada odes u bilo koji klub napolju, resio si egzistenciju.

Ali moram da ponovim, Igor Duljaj je jako, jako dobar covek

Posted

Kad vec kolega spomenu fudbalere i vojsku, jedan lik grobar je pricao kako je Zigic zajedno sa njim znao bezati iz kasarne da gleda Partizan...naravno, profesionalizam ga je odveo u Zvezdu pa je bio najveca pretnja za Partizan...steta sto ga glupa uprava Partizana nije snimila...

Posted
Kovacevic nema veze sa fudbalom. Jeste borben, ali nema pojma da igra, davi loptu, spor je i kasni, pravi nerezonske faulove, kiks igrac i konjina. Ja sam bar mislio da je grmalj i strvina, ali kad sam ga video uzivo u YBC sokirao sam se kad sam video da je gradjen kao peteljka ......... jebes takvog igraca. Taman je za II Francusku ligu!

Nije nesto sa loptom ali moze da prodje s obzirom da je zadnji vezni,pa i nije kiks igrac,pravi dosta faulova ali to mu je posao.

Posted
Kad vec kolega spomenu fudbalere i vojsku, jedan lik grobar je pricao kako je Zigic zajedno sa njim znao bezati iz kasarne da gleda Partizan...naravno, profesionalizam ga je odveo u Zvezdu pa je bio najveca pretnja za Partizan...steta sto ga glupa uprava Partizana nije snimila...

Kako je mogla da ne snimi onolikog čovjeka na tribinama? :)

Posted
Kako je mogla da ne snimi onolikog čovjeka na tribinama? :)

Verovatno su bili previse zauzeti brojanjem para i smisljanjem kako da pokradu jos vise para...

Posted

I razmišljanjem kako da potroše te pare valjda :)

nego, je l' gledao neko RTS dnevnik? Najavili su drugačiji sastav, a izgleda i drugačiju taktiku za Francuze. Po svemu sudeći biće 4-5-1, igra Ivanović, samo sa Pantelićem u napadu.

Posted
I razmišljanjem kako da potroše te pare valjda :)

nego, je l' gledao neko RTS dnevnik? Najavili su drugačiji sastav, a izgleda i drugačiju taktiku za Francuze. Po svemu sudeći biće 4-5-1, igra Ivanović, samo sa Pantelićem u napadu.

Naravno, kako da potrose pare...

Igracemo skoro bunker, dok ne dobijemo gol...onda cemo kao nesto pokusati...to je srpski fudbal...

Posted

Aaaa, evo ga dobri stari Feniks sa dobrim starim pesimizmom :)

Doduše, nisam baš ni ja neki optimista s kim god da fudbaleri igraju :da:

Posted
Igracemo skoro bunker, dok ne dobijemo gol...onda cemo kao nesto pokusati...to je srpski fudbal...

I što je najgore, pokušaćemo nešto prokletim dugačkim loptama ... nadam se & voleo bih da se varam.

Posted

ja ču da igram na francuze

ne zbog toga što nisam patriota i ostala sranja

samo zato što vidim da se dolaskom antića apsolutno ništa nije promenilo

Posted

Kao Farska ostrva protiv nas. Sem što oni ništa nisu ni pokušavali. :)

Mada, Jakobsen ga je carski zavukao. Sebi. :D

Posted
I što je najgore, pokušaćemo nešto prokletim dugačkim loptama ... nadam se & voleo bih da se varam.

Pa kad ne znamo drugacije, nego bunarimo...

Thule, nisam ja pesimista, samo realan, i uopste se ne uzbudjujem vise zbog nasih rezultata, dosta sam se ja nervirao, te zvezdice su pune para i sigurno lakse podnesu poraz od nas, glupo je na njih trositi zivce, ko ih jebe...

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...