Jump to content

Recommended Posts

Posted
Pa kad ne znamo drugacije, nego bunarimo...

Thule, nisam ja pesimista, samo realan, i uopste se ne uzbudjujem vise zbog nasih rezultata, dosta sam se ja nervirao, te zvezdice su pune para i sigurno lakse podnesu poraz od nas, glupo je na njih trositi zivce, ko ih jebe...

Потпуно се слажем.

Свака ти је на месту ... а и свака ти дала. :D

Posted
Pa i nije baš tajno... a nije ni oružje. Dakle, "duge lopte, naše."

Hoćeš reći dugečke lopte kao ''domaći brend?'' :D

Bolje da ih sto brze zastitimo jer ce Slovencu da nam ih ukradu kao sljivovicu.

Posted
Свака ти је на месту ... а и свака ти дала. :D

Ovo poslednje sto si rekao, ti golovi su mnogo bitniji od golova nasih fudbalercica :D

Posted

Ne bojim se ja Francuza. Nisu nas u prethodnim kvalifikacijama nijednom dobili Portugalci i Poljaci, mi gubimo protiv autsajdera. Treba se paziti Austrijanaca, Litvanaca, ja se bojim njih, a za Francuze prognoziram jednu ikscinu. I naravno da cemo sa jednim napadacem na njih, suludo je turiti dvojicu.

Posted

Napadacemo i mi, ali sa jednim spicom. Pojacavamo bezni red. Moras tako igrati protiv ekipe koja ima brutalan srednji red. A nece bas ni francuzi igrati sa tri napadaca. vicedete

Posted

Капирам да ће бити 4:0 за Петлове и да ће Доменек спасити гузицу. :) Ми наравно бангави, не умемо да повежемо три паса а да се Пантелић не спетља (или Красић, уписати по жељи), нит' имамо везни ред нит' нападаче (јер ће, наравно само Жигић бити у нападу), а ови, што каже Влада, кад крену брутално са средине, нек' нам је Бог у помоћи.

Posted

Pa tako nesto...iako,pizdolizci su to,ne treba nikada potcenjivati njihove kvalitete.Ako i izgube nasi,nije to sramota.Samo da ne gube bodove protiv Litvanije (e sa njima ce biti zajebano),Austrije i slicne boranije.E tu ce se odlucivati plasman i to ce biti zajebano.

Posted
Kapiram da ce da bude 0:0, jer su Francuzi u krizi

Da Turčin Kazim Ričards igra za njih, bilo bi petarde ... ako ne i više. ;)

Posted

Crno bela fotografija, pa ti se pričinjava. :mhihi:

Znam da je bio šmeker veliki, pogledaj taj sneni pogled ... Rocky Balboa da mu pozavidi.

U ono vreme ga juriše i ciganke i grobarke... i mlade, a bogami i stare galantne gospođe.

Čak i ćerka druga saveznog sekretara, nije bila imuna na taj nesvakidašnji šarm, kojim i dan danas zrači & pleni.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...