vudun Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Pa kad ne znamo drugacije, nego bunarimo... Thule, nisam ja pesimista, samo realan, i uopste se ne uzbudjujem vise zbog nasih rezultata, dosta sam se ja nervirao, te zvezdice su pune para i sigurno lakse podnesu poraz od nas, glupo je na njih trositi zivce, ko ih jebe... Потпуно се слажем. Свака ти је на месту ... а и свака ти дала.
El Karnisero Posted September 9, 2008 Author Report Posted September 9, 2008 Pa i nije baš tajno... a nije ni oružje. Dakle, "duge lopte, naše." Hoćeš reći dugečke lopte kao ''domaći brend?'' Bolje da ih sto brze zastitimo jer ce Slovencu da nam ih ukradu kao sljivovicu.
Feniks . Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Свака ти је на месту ... а и свака ти дала. Ovo poslednje sto si rekao, ti golovi su mnogo bitniji od golova nasih fudbalercica
Routasydän Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Ne bojim se ja Francuza. Nisu nas u prethodnim kvalifikacijama nijednom dobili Portugalci i Poljaci, mi gubimo protiv autsajdera. Treba se paziti Austrijanaca, Litvanaca, ja se bojim njih, a za Francuze prognoziram jednu ikscinu. I naravno da cemo sa jednim napadacem na njih, suludo je turiti dvojicu.
El Karnisero Posted September 9, 2008 Author Report Posted September 9, 2008 Samo se jos Srbija brani protiv velikih ekipa.Svi ostali napadaju pa sta im Bog da.
Routasydän Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Napadacemo i mi, ali sa jednim spicom. Pojacavamo bezni red. Moras tako igrati protiv ekipe koja ima brutalan srednji red. A nece bas ni francuzi igrati sa tri napadaca. vicedete
KazimKazim Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Kapiram da ce da bude 0:0, jer su Francuzi u krizi
Шарки Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Капирам да ће бити 4:0 за Петлове и да ће Доменек спасити гузицу. Ми наравно бангави, не умемо да повежемо три паса а да се Пантелић не спетља (или Красић, уписати по жељи), нит' имамо везни ред нит' нападаче (јер ће, наравно само Жигић бити у нападу), а ови, што каже Влада, кад крену брутално са средине, нек' нам је Бог у помоћи.
lemmy sixx Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Pa tako nesto...iako,pizdolizci su to,ne treba nikada potcenjivati njihove kvalitete.Ako i izgube nasi,nije to sramota.Samo da ne gube bodove protiv Litvanije (e sa njima ce biti zajebano),Austrije i slicne boranije.E tu ce se odlucivati plasman i to ce biti zajebano.
vudun Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Kapiram da ce da bude 0:0, jer su Francuzi u krizi Da Turčin Kazim Ričards igra za njih, bilo bi petarde ... ako ne i više.
Hamsun Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Još mi ne ide u glavu kako su oni izgubili onako lagano od Austrije...
El Karnisero Posted September 9, 2008 Author Report Posted September 9, 2008 A ko to da napadne? Baba Kurana? Pantelic & Ziga,duo from hell! Kapiram da ce da bude 0:0, jer su Francuzi u krizi Kapiram da ce tekma da bude sranje.
vudun Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Kapiram da će selektor Antić biti, kao i posle svake utakmice u karijeri, nasmejan.
KazimKazim Posted September 9, 2008 Report Posted September 9, 2008 Pantelic & Ziga,duo from hell! Pa oni na papiru jesu duo from hell, al na terenu su malo jace Baba Kurane
kuruz Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Još mi ne ide u glavu kako su oni izgubili onako lagano od Austrije... Питај Мексеса.
WIZARD OF GORE Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 austrijanci su poentirali dvaput zbog njegovih grešaka, a meni nije jasno kako su rumuni onoliko izgubili od Litve igrali kod kuće pa 3:0!
Routasydän Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Bio je ruzan i kao momak .................. ili mi se to samo cini zbog dresa
vudun Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Crno bela fotografija, pa ti se pričinjava. Znam da je bio šmeker veliki, pogledaj taj sneni pogled ... Rocky Balboa da mu pozavidi. U ono vreme ga juriše i ciganke i grobarke... i mlade, a bogami i stare galantne gospođe. Čak i ćerka druga saveznog sekretara, nije bila imuna na taj nesvakidašnji šarm, kojim i dan danas zrači & pleni.
lemmy sixx Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Ruzan je bio do jaja...izgleda ko neka 70 godisnja baba.
Baal Posted September 10, 2008 Report Posted September 10, 2008 Mislim da nije moglo bolje da počne, povredio se Stanković i ušao Kačar, a Sulejmani počeo utakmicu.
Recommended Posts