Jump to content

Recommended Posts

Posted

U svakom slucaju ne moze biti gori od prosecnog napadaca iz nase lige. Ako oni mogu da igraju prijateljske sto ne isprobati i nekog iz Norveske.

Posted

Presao kod njih dok su jos uvek igrali u norveskoj drugoj ligi. Cija li je ideja bila taj transfer da mi je da znam. :D

U svakom slucaju, na 90 utakmica dao 45 golova. Ako ce vec da daju sansu debitantima boljeg od ovog tesko da ce pronaci.

Posted

Тада је Вождовац испао из лиге, а он је отишао да игра за неки друголигашки клуб у НОР.

Јебем ли га да ли је са њим изборио пласман у прву лигу или је променио клуб.

Био је једно време и прва опција у младој репрезентацији.

Ето, човек изнео чињенице.

Posted

Englezi nikad ocajniji. Dzonson, Leskot, Volkot, Dauning, Beri, Milner, Kerol :haha: :haha: :haha: :haha: :haha:

ako prodju grupu, da pevaju

Mogli bi Poljaci da naprave neko iznenadjence, kontigent iz Dortmunda je u odlicnoj formi.

Posted

Овај Дмитровић ме занима,је л' га гледао неко негде? Сви причају да је таленат. Исто сам чуо и за Кировског,не знам који курац онда Бајко тражи на голу.

Posted

Овај Дмитровић ме занима,је л' га гледао неко негде? Сви причају да је таленат. Исто сам чуо и за Кировског,не знам који курац онда Бајко тражи на голу.

boban_dmitrovic.jpg

Posted

Океј, више је провидно колико њега разни људи гурају. Па, лик пола утакмица ове сезоне није ни играо. Ја сам скроз и заборавио да он постоји.

Posted

Па то. Кад погледаш, сваки њихов играч има веома битну улогу у сваком од клубова у којима играју.

Иначе, код нас отпали Луковић и Мијаиловић. Први је повређен, а други је враћен у омладинску репрезентацију.

Posted

Zar taj Lukovic nije raskrstio sa reprezentacijom. Kako god, on je ocajan igrac. Secam se da sam bio na Marakani kad smo igrali protiv Slovenije (ono 1:1). On je igrao sam zato sto je Kolarov bio povredjen, a bio je ubedljivo najlosiji igrac na terenu. Kiksara najgora. Svi oko mene u krugu od 10m su pizdeli na Lukovica.

• Recently Browsing   0 members

• No registered users viewing this page.
  • Create New...